رفتن به مطلب
  • 0

مشکل خاموش نشدن چراغ نوتفیکیشن گوشی شیامی

Vikings
 اشتراک گذاری

سوال

سلام دوستان گوشی من دیروز افتاد تو اب بعد خشک کردن همه چیزش اوکی هست اما یه چراغ قرمز تو نوتفیکیشن بطور ثابت دائم روشنه چه گوشی روشن باشه چه خاموش اون چراغ خاموش نمیشه بنظرتون مشکل چیه؟ گوشی شیامی Redmi 4X

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0

سلام دوست عزیز

چراغ نوتیفیکیشن قرمز معمولا چند دلیل داره که مهمترینش کمبود شارژ باطری هست

اگر سنسور تشخیص درصد باتری گوشی خراب شده باشه براتون قابل تشخیص هست، چک کنین ببینین سالمه یا خیر

همچنین توی دو حالت اتصال به PC و اتصال به شارژر هم چک کنین ببینین چراغ خاموش میشه یا تغییر رنگ میده یا خیر (در حالت روش و خاموش تست کنین)

حدس بنده اگر از سنسور و باتری نباشه، ic پاور هست. البته هر چیز دیگری هم ممکنه

جک هدفونش رو هم تست کنین

لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه

درود

احتمال این هست که ایجاد رسوب روی مدار باعث این اتفاق شده باشه!

تقریبا اکثر گوشیها و شیائومی هایی که دیدم، وقتی صفحه گوشی روشن میشه، چراغ نوتیفشون خاموش میشه، اینکه میگید دائم روشنه، احتمال ایجاد رسوب روی مدار گوشی زیاده.

اگه میتونید گوشی رو باز کنید و با تینر و مسواک انتی استاتیک، دور و بر led نوتیف رو بشورید.

لینک به دیدگاه

• 0
در 21 ساعت قبل، Vikings گفته است :

سلام دوستان گوشی من دیروز افتاد تو اب بعد خشک کردن همه چیزش اوکی هست اما یه چراغ قرمز تو نوتفیکیشن بطور ثابت دائم روشنه چه گوشی روشن باشه چه خاموش اون چراغ خاموش نمیشه بنظرتون مشکل چیه؟ گوشی شیامی Redmi 4X

سلام.شاید سولفاته زده باشه و یا مواد داخل آب که رسانایی ایجاد میکنن روی قطعات باشه.ولی گوشی که ضد آب نیست مخصوصا شیاعومی ها آب بخورن خراب میشن.یه فیلم دیدم به نوت 8 آب زد سوخت.

لینک به دیدگاه

• 0
در 5 ساعت قبل، amir.t.1261 گفته است :

سلام.شاید سولفاته زده باشه و یا مواد داخل آب که رسانایی ایجاد میکنن روی قطعات باشه.ولی گوشی که ضد آب نیست مخصوصا شیاعومی ها آب بخورن خراب میشن.یه فیلم دیدم به نوت 8 آب زد سوخت.

ممنون الان راه حلی نیس برای این مشکل؟

لینک به دیدگاه

• 0
در 33 دقیقه قبل، Vikings گفته است :

ممنون الان راه حلی نیس برای این مشکل؟

بده بیرون یه نگاهی بهش بندازن.توی شارژ و تخلیه باتری و سرعت ایناش تغییری ایجاد نشده؟فامیلمون گوشیش اچ تی سی بود افتاد تو آب سوخت ولی موقعی که وصل میشه به شارژ چراغش قرمز میشه.

ویرایش شده توسط amir.t.1261
لینک به دیدگاه

• 0
در 15 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

احتمال این هست که ایجاد رسوب روی مدار باعث این اتفاق شده باشه!

تقریبا اکثر گوشیها و شیائومی هایی که دیدم، وقتی صفحه گوشی روشن میشه، چراغ نوتیفشون خاموش میشه، اینکه میگید دائم روشنه، احتمال ایجاد رسوب روی مدار گوشی زیاده.

اگه میتونید گوشی رو باز کنید و با تینر و مسواک انتی استاتیک، دور و بر led نوتیف رو بشورید.

ممنون

در 39 دقیقه قبل، amir.t.1261 گفته است :

بده بیرون یه نگاهی بهش بندازن.توی شارژ و تخلیه باتری و سرعت ایناش تغییری ایجاد نشده؟فامیلمون گوشیش اچ تی سی بود افتاد تو آب سوخت ولی موقعی که وصل میشه به شارژ چراغش قرمز میشه.

شارژش نرماله موقعی هم که به شارژ وصل میکنم چراغ نوتفیکیشن سفید میشه که طبیعیه اما به محض اینکه از شارژ در بیارم دوباره بصورت ثابت قرمز باقی میمونه. گوشی رو خاموش هم کنم باز چراغ قرمز روشنه

لینک به دیدگاه

• 0
در 29 دقیقه قبل، Vikings گفته است :

ممنون

شارژش نرماله موقعی هم که به شارژ وصل میکنم چراغ نوتفیکیشن سفید میشه که طبیعیه اما به محض اینکه از شارژ در بیارم دوباره بصورت ثابت قرمز باقی میمونه. گوشی رو خاموش هم کنم باز چراغ قرمز روشنه

اون شاید رسوبات آب رفته زیر Ic ها و قطعاتش بده بیرون ببیننش.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...