رفتن به مطلب

خرید هدست‌های بدون کاپ رو توصیه می‌کنید؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر دوستان اهل فن
لیون جدیدا یه سری هدست آورده که لینک یکیشون رو اینجا می‌ذارم.

هدست گیمینگ هویت HV-GE01

علت علاقه من به این مدل هدست‌ها این هست که اصولا با هدست‌های دارای کاپ مشکل دارم. همیشه به گوش آدم فشار میاره، موهاتو به هم می‌ریزه، وزنش پس از استفاده زیاد آدم رو خسته می‌کنه. همین الان من فقط از یک هدفون گوشی برای خروجی صدا گرفتن از کامپیوتر استفاده می‌کنم که راضیم و اذیت نمی‌کنه ولی خب میکروفن نداره و کیفیتش هم خیلی معمولیه. حالا سوالم اینه که کسی تجربه‌ی استفاده از این مدل هدست‌ها رو داره؟ از نظر ماندگاری و خرابی؟ من کلا دنبال همچین مدلی از هدست بودم (حالا لزوما گیمینگ نباشه) ولی فقط و فقط استفاده راحتش مد نظرمه.
اگر کسی نظری داره یا تجربه استفاده داره، ممنون میشم بگه

لینک به دیدگاه

سلام. دوست من به این مدل earphone گفته میشه که داخل گوش قرار میگیره و مدلهایی که بیرون یا روی گوش قرار میگیرن earbud گفته میشه بهشون درحالت کلی و مواردی مثل earplug و غیره که زیرشاخه اینها هستند.این مدل ها برای ورزش گزینه های مناسب تری هستن چون پایدار تر هستن. و بخاطر حجم کمشون قابل حمل هستن و برای استفاده خارج از منزل مناسب ترند. ماندگاری ، کیفیت ، خرابی همه به مدل مورد نظر و برند مورد نظر بستگی داره و نمیشه مقایسه ی کلی انجام داد.اما نکته ی اساسی که باید درنظر داشته باشین بخصوص برای earphone ها فشار به مراتب بیشتری هست که به پرده ی گوش وارد میکنن.نکته ی دیگه که باید درنظر داشته باشین سایز بسیار کوچکتر درایورهاشون هست در قیاس با هدفون های معمولی . که درحالت عادی قطعا موجب بیس کمتر از لحاظ حجم و همچنین soundstage محدود تر میشه بدلیل اینکه مستقیم داخل گوش قرار میگیره و جریان هوا رد و بدل نمیشه و سطح تماس صدا فقط با قسمت داخلی گوش هست. اما بازهم بحث مدل و برند و کیفیت مطرح میشه و قطعا یک earphone بالارده قابل قیاس با هدفون گیمینگ نیست. یکی از مزیت های earphone ها بدلیل نزدیک تر بودن به پرده ی گوش تشخیص راحت تر عمق بیس هست. همچنین isolation طبیعی ای که بصورت passive ایجاد میشه در کاهش نویز محیط و تمرکز بیشتر روی صداها و موسیقی تاثیر گذاره و در مقابل حواس شمارو نسبت به محیط اطراف پرت میکنه بنابراین شخصا برای ورزش یا فعالیت در محیط باز و درحال حرکت و رانندگی پیشنهاد نمیکنم.درحالت کلی هم درصورتی که برای استفاده ی مداوم بخصوص پشت میز کامپیوتر مدنظرتون هست بنظرم هدفون راحت گزینه ی بهتریه که موجب حفظ سلامتی گوشتون میشه. همچنین هدست های یک طرفه (دارای میکروفون) هم دربازار موجوده که بسیار سبک و راحت هستند اما بیشتر برای مکالمه و کنفرانس و موارد مشابه استفاده میشن و حالت استریو رو از دست میدین.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...