رفتن به مطلب

آیا خود این سایت لیون کامپیوتر معتبره؟

Recommended Posts

سلام
بنده میخواستم تعدادی لوازم کامپیوتر از لیون خریداری کنم ولی هنگام پر کردن مشخصات  باید نام شهر رو خودمون بنویسیم  که هر چرت و پرتی بنویسیم باز قبول میکنه و  در لحظه پرداخت   بازه تحویل رو مشخص نمیکنه   الان بنده چکار کنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

در مورد اعتبار فروشگاه که 100درصد مطمئن باشین و با خیال راحت خرید کنین لیون جزو چند فروشگاه معتبر و معروف هست

بنده شخصا خیلی خرید داشتم و همگی بدون مشکل و در بازه زمانی معمول ارسال شده

اون موارد بعدی هم که فرمودین میتونید از بخش چت فروشگاه یا بخش فروش که شماره هاش موجوده سوال کنید

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، mehrdadM20 گفته است :

سلام
بنده میخواستم تعدادی لوازم کامپیوتر از لیون خریداری کنم ولی هنگام پر کردن مشخصات  باید نام شهر رو خودمون بنویسیم  که هر چرت و پرتی بنویسیم باز قبول میکنه و  در لحظه پرداخت   بازه تحویل رو مشخص نمیکنه   الان بنده چکار کنم؟

سلام
عزیز اومدی تو فرومش  میپرسی خودش معتبره؟  
بیخیالش بابا خرید کن بره معتبره

لینک به دیدگاه

سلام.

لیون که معتبره. بازه ارسالش مثل دیجیکالا نیست. هر وقت آماده شه میفرسته ولی حداقل 24 تا 48 ساعت زمان آماده سازی میخواد.

اما از قیمتاش نگم براتون. سر به فلک 🤣🙁

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، mehrdadM20 گفته است :

سلام

سلام واسه این که ببینی فلانی بچه خوبیه که نمیری از مامانش بپرسی :دی 

پ ن: اره قابل اعتماده 

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

تا جایی که میتونید اینترنتی خرید نکنید حالا نه لیون نه هر سایت دیگه ای.

چون اگر کالای اکبندی ازشون خرید کنی و خدای نکرده مشکل داشته باشه جوابگو نیستن و میگن کالا گارانتی داره بفرستید گارانتی.

هم اینکه 2 ماه از وقت شما هدر میره هم اینکه 2 ماه از زمان گارانتی کالا هدر میره

حضوری خرید کنید و حتما تو فاکتور کالا قید کنن که کالای اکبند در صورت مشکل داشتن در جا براتون تعویض کنن و ارجاع به شرکت گارانتی نداشته باشن

لینک به دیدگاه

ما که چندساله هم از فروشگاه لیون خرید کردیم و هم از داخل فروم با واسط لیون همه چی امن و امان بوده و سر وقت هم جنس رسیده دستمون

واسه بازه زمانی هم میتونی با فروشگاه  تماس بگیری 

لینک به دیدگاه

سایت که الان داون شده، دارن بروز رسانی میکنن. من صحبت کردم گفتن بعد سایت نوبت فوروم هست، قراره فوروم رو هم آپدیت کنند، آماده باشید...

لینک به دیدگاه

درود

یکی از دوستان پیام دادن آنلاین خرید نکنید چون هیچ جا پس نمیگیره و ....

به شخصه تجربه خرید خودم رو عرض میکنم خدمتتون چون احساس میکنم کم لطفیه به لیون و تیم حرفه ایشون

اول اینکه بنده اگه اشتباه نکنم بالای ۱۲ سال هست لیون و جناب حسینی رو میشناسم

از همون ابتدا هم که ازشون خرید داشتم جز مشتری مداری ندیدم

نکات مهمی که تو خرید از لیون داشتم و به شخصه برام پیش اومده که قطعه مشکل داشته ۲ بار بوده

یک بار کیت فن های rgb گرین که فقط یه led اون و فقط یه رنگش سوختهذبود و بردم پیششون و با کمال احترام تعویض کردن

دوم برای رفیقم بود که یه cpu 4790k گرفتیم و حتی مشکل فنی نداشت و فقط یه مشکل ظاهری کوچک داشت و بازم خود جناب حسینی شخصا پیگیری و اون cpu رو تعویض کردن (تکرار میکنم حتی مشکل فنی نداشت و فقط ظاهری)

چند سال پیش که با جناب حسینی صحبت میکردم متوجه شدم خود لیون یه تیم جدید تشکیل داده برای حمایت از مشکلات پیش اومده برای کارت در زمان خارج از گارانتی سایت که معمولا یک هفته بود اون زمان

و حتی پس از تاریخ گارانتی سایت اگه قطعه ای خراب میشد ، بچه های لیون اون رو تحویل میگرفتن و به جای خریدار مراحل گرانتی رو طی میکردن که خریدار اذیت نشه

خلاصه بگم از نظر فنی و پشتیبانی بی رغیب بودن تو ایران و فروشگاه های آنلاین و حتی مغازه های کل ولی عصر و ....

هر مشکلی هم دارید با شماره های شرکت تماسبگیرید و راهنماییتون میکنن

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، mehrdadM20 گفته است :

سلام

سلام دوست عزیز

در حال حاضر سایت داره به‌روز‌رسانی میشه و ایراد پیش اومده به خاطر همین هست...

در خصوص اعتبار، بله مورد تایید هست و می‌تونین با خیال راحت خریدتون رو انجام بدین. البته بنده شخصا نمی‌گم که حتما از لیون کامپیوتر خرید کنین بلکه اگر مایل به خرید بودین میتونین به عنوان یک «فروشگاه قابل اعتماد» لیون کامپیوتر رو هم مد نظر داشته باشین...

با تشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...