رفتن به مطلب

آیا امکان استفاده همزمانِ هدفون و میکروفن روی یک گوشی وجود دارد؟

Sandor
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر دوستان اهل فن.

اگر من یک میکروفن (مثل میکروفن یقه‌ای) داشته باشم که با جک (3 خط) به گوشی وصل بشه، خب فقط می‌تونم صدا ضبط کنم، یعنی فقط از ورودی صدا می‌تونم استفاده کنم. درسته؟ حالا آیا می‌تونم در همین حالت، یک هدفون رو به کمک بلوتوث به گوشی وصل کنم و صدا بشنوم؟
در واقع می‌خوام بدونم که آیا میشه برای ورودی صدا، میکروفن رو از راه جک به گوشی وصل کرد و برای خروجی صدا، از یک هدفون بلوتوثی استفاده کرد؟ آیا گوشی می‌تونه در اینجا بین ورودی و خروجی تفکیک قائل بشه؟ یا اگر یکی رو وصل کنی، اون یکی دیگه کار نمی‌کنه؟

لینک به دیدگاه

سلام

من خودم از جهت فنی نگاه میکنم احتمالا عملی باشه و مشکلی نمیبینم برای موضوع

ولی خوب چون تجربه اینکار رو نداشتم نمیتونم نظر قطعی بدم

به هر حال به جهت فنی گوشی باید بتونه هر دوتا رو همزمان بدون مشکل هندل کنه چون از نظر سخت افزاری ربطی بهم ندارن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

به لحاظ سخت افزاری ظاهرا این امکان وجود داره!

توی اپ دیسکورد، وقتی چند تا دیوایس صوتی به گوشی وصل باشه، میشه انتخاب کرد صدا از کجا پخش و دریافت بشه.

یه جورایی باید به لحاظ نرم افزاری این چیزارو ستاپ کرد.

هدفون های بیسیم هم دو تا دیوایس هستند که به دستگاه اضافه میشن. یکی هدفون(برای پخش مدیا) و یکی هم هندزفری(برای برقرای تماس و شامل میکروفون هم میشه) اگه از توی تنظیمات بلوتوث قیمت call رو غ.فعال کنید، هدفون فقط به عنوان دیوایس پخش کننده شناسایی میشه. میکروفون رو هم وصل کنید، فک کنم به حالت مطلوب برسید.

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

توی اپ دیسکورد، وقتی چند تا دیوایس صوتی به گوشی وصل باشه، میشه انتخاب کرد صدا از کجا پخش و دریافت بشه.

من دقیقا برای دو تا برنامه اینو لازم دارم

یکی دیسکورد و یکی هم اسکایپ
پس یعنی می‌فرمایید امکان پذیر هست؟

لینک به دیدگاه

سلام این تبدیل شاید به کارتون بیاد ولی باید بیخیال بلوتوث بشید

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، hesam_z گفته است :

سلام این تبدیل شاید به کارتون بیاد ولی باید بیخیال بلوتوث بشید

بله این روش هم قبلا خیلیا توصیه کرده بودند ولی گویا اغلب این جنسها بی کیفیت هستند و صدا رو حتی از اون چیزی که باید ضعیف تر میکنن.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Sandor گفته است :

بله این روش هم قبلا خیلیا توصیه کرده بودند ولی گویا اغلب این جنسها بی کیفیت هستند و صدا رو حتی از اون چیزی که باید ضعیف تر میکنن.

درود ، نه اینطورم که فکر میکنید نیست ، بنده از اسپلیتر جدا کننده میکروفون و صدا ( دقیقا برعکس اون اسپلیتر ) رو دارم استفاده میکنم و مشکلی بابت افت کیفیت نداشتم! 

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، ExoTicBoy گفته است :

درود ، نه اینطورم که فکر میکنید نیست ، بنده از اسپلیتر جدا کننده میکروفون و صدا ( دقیقا برعکس اون اسپلیتر ) رو دارم استفاده میکنم و مشکلی بابت افت کیفیت نداشتم! 

یه مشکل دیگه هم این وسط هست و اونم اینه که میکروفنی که من دارم جکِ خودش سه خط هست، در حالی که ورودیِ مادگیِ اون تبدیل دو خط قبول می‌کنه (احتمالا)

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Sandor گفته است :

یه مشکل دیگه هم این وسط هست و اونم اینه که میکروفنی که من دارم جکِ خودش سه خط هست، در حالی که ورودیِ مادگیِ اون تبدیل دو خط قبول می‌کنه (احتمالا)

مشکلی نباید داشته باشه! حالا تست کنید دیگه یه تبدیل که هزینه ای نداره...

ویرایش شده توسط ExoTicBoy
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...