رفتن به مطلب

مشکل با شبکه کردن کامپیوتر ها

nolay17521
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همه عزیزان

من در دفتر کاریمون 7 تا کامپیوتر داریم. با مودم adsl شبکه ایجاد کردم و مشکلی ندارم. همون طور که میدونید موقع ریموت شدن به سیستم رمز و پسورد میخواد. حالا من رمز سیستم ها رو دارم اما اگر کاربر رمز رو عوض بکنه باز باید رمز رو ازش بپرسم. حالا چطور میتونم که کاربر دیگر با دسترسی مدیر و حالت غیر فعال در اون سیستم درست بکنم که کسی ازش خبر نداشته باشه و خودم بدونم طوری که کاربر سیستم اگر رمز خودش رو عوض کرد من با یوزری که درست کردم بتونم باز هم ریموت بکنم به اون سیستم؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

نرم‌افزار NetSupport School Pro می‌تونه کار شما رو انجام بده...

یک نسخه کلاینت داره که روی تمام سیستم‌ها نصب می‌کنین و یک نسخه سرور که روی سیستم خودتون...

در اون خصوص هم شما میتونین از ابزارهای مختلف دیگه‌ای استفاده کنین و محدودیت بذارین که نتونن پسورد عوض کنن یا هر محدودیتی که میخواین ایجاد کنین، خیلی ها هم درایو ویندوز رو با دیپ‌فریز فریز میکنن، اینطور بعد از هر ریستارت هر تغییری داده باشن یا خرابکاری کرده باشن خنثی میشه و به سرعت به حالت قبل که خودتون تعیین کردین برمیگرده... البته اگر چیزی هم روی دسکتاپ یا درایو ویندوز ذخیره کنن با هر ریستارت پاک میشه...

در هر صورت با اون نرم‌افزار نت‌ساپورت نیازی به پسورد طرف مقابل ندارین، چون نسخه کلاینت رو روی یوزر ادمین اون سیستمها نصب میکنین و هر یوزری هم ساخته بشه اون نرم افزار رو به صورت پیش‌فرض نصب داره و شما میتونین بهش وصل بشین...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

میتونید روی هر سیستم یه یوزر دیگه بسازید و با اطلاعات اون یوزر وارد بشید، دیگه قطعا نمیتونه رمز اون رو عوض کنه

ریموت دسکتاپ هم وقتی میخواد استفاده بشه، کسی که پای سیستم هست، لاگ اوت میشه. از rdwrapper استفاده کنید که بدون اینکه کسی متوجه بشه به سیستم دسترسی داشته باشید!

برای ریموت به یوزر فعال هم من از any desk استفاد میکردم، اما توی شبکه داخلی هم شدیدا قطعی داشت! اخیرا برنامه vnc server رو نصب کردم که برنامه ریموت افلاین هست و سرعت مناسبی داره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...