رفتن به مطلب

چطور با لیون کامپیوتر آشنا شدید؟(همه شرکت کنند)

alireza_moghadam
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

من از تبلیغاتی که توی سایت های مختلف و بخصوص سایت گیمفا گزاشته شده بود با لیون اشنا شدم و اولین خرید اینترنتی رو از لیون انجام دادم و برای اولین بار تو عمرم به لیون اعتماد کردم   و خدارو شکر کل سیستمم رو هم از لیون گرفتم 

لینک به دیدگاه

• ارسال 312
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

اولین بار در مورد اتصال دسته ایکس باکس به pc به مشکل برخورده بودم

دیدم لیون انجمن خوب و پربازدیدیه با جیمیلم واردش شدم و سوالمو پرسیدم

بعد از اون، یه روز دیدم یکی از همین تایپیکای سوال و پاسخ عمومی باز شده

این حساب کاربریو زدم و به دنبالش اولین ارسال و غیره

یه کم بعد ترش با بازارچه بیشتر آشنا شدم و 950 خودمو اینجا فروختم و قس علی هذا ...

ولی خیلی خوشحالم از این آشنایی. لیون انجمن خوب و فعال و امن و قانونمداریه و بازارچه هم بسیار پویا و فعال هست. دوستان عزیزی هم به صورت تخصصی به خرید و فروش قطعات مشغول هستن.

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

توی گوگل جستجو در مورد هارد های ssd و hdd سرچ میکردم که به این سایت برخوردم حال کردم خخخخ

و از این به بعد در خدمتتون هستم بسی بسیار زیاد

لینک به دیدگاه

از طریق گوگل جهت خرید هد ست razer kraken 7.1  البته اون هد ستم خراب شد و یکی دیگه از همون مدل خریدم و هنوز دارمش

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

یادمه اولا که قوطی کیس میخواستم بخرم در موردش سرچ میکردم فروم لیون رو میاورد که تاپیک زده بودن و درموردش صحبت شده بود.

بعد برای بچه های خالم میخواستم یه سیستم بخرم که اولین معاملاتم شروع شد تو اینجا.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

لیون با سرچ تو گوگل

ولی این لیون اون لیونی که من میشناختم نیست پوستش لیونه بقیش لیون نیست

حسینی نیست هیچی نظم نداره 

لینک به دیدگاه

یکی تو سایت شهر سخت افزار چند سال پیش اشنا شدم همین طور تو حاشیه اش عکس سیستم از لیون میذاشت.و خلاصه کمی اشنا شدم باهاش و بعدا به واسطه مسابقه هایی که قبلا برگزار میکردن اینجا  ثبت نام کردم.کم کم با بازارچه اشناشدم و فروختم و مشکلات و مطالب رو دیدم.خوب بود برام. بالاخره عضو ثابت شدم تو این 3-4 سال و این مدت درگیر کنکور زیاد نمیام

حیف هزینه های صداسیما بالاست باید یه اگهی واسه صدا سیما میزدن الان کلی کاربر جذب فروم میشد.

لینک به دیدگاه

• 8 ماه بعد...

پست های اول رو میخوندم ... من سال 88 در پی فقط دیدن عکس و قیمت کارت گرافیک 4870x2 با لیون آشنا و عضو شدم .... هیچی هیچی 11 سال گذشت و رفت

ولی خیلی تلخ هست لیون اینجوری داره به کارش ادامه میده و به نوعی به نظرم داره تیشه به ریشه میزنه ، بقول دوستمون از لیون فقط یه پوسته خالی مونده و بس

مدیریت لیون متاسفانه خیلی وقته که احساس میکنم لیون رو بحال خودش رها کرده و واقعا از این بابت خیلی ناراحتم چون لیون برای من یکی فقط فروشگاه نیست و نبود ، اینجا مرجع خیلی از خاطرات من هست که چطور جون میکندم تا یه پولی (در حد صد تومن) جور کنم و بتونم یه جنس خفن و با کلاس بخرم .... !

نمیدونم چرا همه چیزایی که یه زمانی در دوران طلایی هستن بعدا یهویی بشدت دچار افول میشن ... !

با یه سایت چت آنلاین هم با نام نغمه اون دوران و حتی قبلش آشنا بودم که مدیریت اونا هم ادعا میکردن تا سال 1450 قبل از مرگمون با هم هستیم اما بعدا اوایل سال 88 اونا هم جمع کردن رفتن ....

لینک به دیدگاه

من اولین بار سال 90 یه جفت ssd کورسیر 240 از لیون خریدم. 

لینک به دیدگاه

سلام هیچی داشتم سیستم جمع میکردم رم رو از لیون گرفتم بعدشم به دلیل مشکلات سیستم با فروم اشنا شدم

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...