رفتن به مطلب

سوالاتی راجع به مادربرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود.
ملاک مادربرد خوب ، فاز تغذیه پردازشگر بالا و نوع چیپست هستش؟ و هر نسل جدید چیپست های اینتل که با پیشوندهای B,H ,Z مشخص میشن ، کدومشون قویتره ؟ و چیپست اقتصادی و قابل قبول برای تجربه گیم معمولی ، کدومه؟

لینک به دیدگاه

سلام.

۱-بله برای انتخاب مادربرد باید به چیز هایی که نوشتید توجه بشه.

۲-چیپست های که با b شروع میشوند چیپست های اقتصادی و  برای گیم و کارهایی مانند گرافیک، ادیت ویدئو و رندر گیری مناسب هستند.

۳-بالاترین چیپست در مادربرد های اینتل سری z و در مادربرد های amd سری x هست.

۴-البته اینتل هم چیپست x رو داره و بالاتر از z قرار میگیره ولی به درد گیم نمیخوره.

ویرایش شده توسط DM.JAGUAR
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 20 اسفند 1399 در 17:04، Saeed1980 گفته است :

درود.
ملاک مادربرد خوب ، فاز تغذیه پردازشگر بالا و نوع چیپست هستش؟ و هر نسل جدید چیپست های اینتل که با پیشوندهای B,H ,Z مشخص میشن ، کدومشون قویتره ؟ و چیپست اقتصادی و قابل قبول برای تجربه گیم معمولی ، کدومه؟

برای تجربه معمولی و اقتصادی h ها خوبن ولی باید سی پی یو هم اقتصادی باشه و یه سی پی یو میانرده یا بالارده نندازی رو این چیپ

لینک به دیدگاه

در در 20 اسفند 1399 در 17:04، Saeed1980 گفته است :

درود.

سلام. 

اول از همه چی باعث اختلاف قیمت مادربرد ها میشه ؟

1. نوع چیپست

2. تعداد خروجی و ورودی های مادربرد. 

3. قطعات بکار رفته در مادربرد درجه یک هست یا دوم. 

3. داشتن یا نداشتن امکاناتی نظر wifi - نوع چیپ کارت صدا و کارت شبکه. 

4. مدار تغذیه cpu

5. مادربرد از ملتی گرافیک یا همون sli یا crossfire پشتیبانی میکنه یا نه. 

نکته بعد نیاز های که دارید و در آخر بودجه. میگه چه مادربردی را انتخاب کنید. 

حالا شما بودجه را بگید تا بشه بهتر راهنمایی کرد شما را. 

ویرایش شده توسط zen
لینک به دیدگاه

در در 29 اسفند 1399 در 11:15، YUNKI گفته است :

برای تجربه معمولی و اقتصادی h ها خوبن ولی باید سی پی یو هم اقتصادی باشه و یه سی پی یو میانرده یا بالارده نندازی رو این چیپ

یعنی برا سیستم فعلی من (که آپگرید نشده ) و مادربرد م الایتB85 هست ، هم  نباید حداکثر پردازشگر قابل ساپرت رو روش انداخت و مثلا Core i7 4790K باهاش استفاده نکنم ؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است :

یعنی برا سیستم فعلی من (که آپگرید نشده ) و مادربرد م الایتB85 هست ، هم  نباید حداکثر پردازشگر قابل ساپرت رو روش انداخت و مثلا Core i7 4790K باهاش استفاده نکنم ؟؟؟؟؟؟؟

مادربرد و رم بفروشید کمی بودجه اضاف کنید مادربرد b360 یا b460 با  9400f یا 10400f بگیرید 

لینک به دیدگاه

در در 5 فروردین 1400 در 23:29، شکار تاریکی گفته است :

چرا که نه فداتشم - شما  cori7 4970kبزار رو سیستم و از رمهای 1600هم استفاده کن - میتونی از گرافیک انبورد فول اچ دی بگیری - یادت نره بروفایله xmpفعال کنی تو بایوس مادربردت تا رم هات به حداکثر کلاکه خودش برسه خطری نداره - رو حالته outo بزار ;دوتا گرافیک خوب  amdبنداز روش کراس فایر بشن با هم  و 2تا رم 8 با فرکانس و برند یکسان  استفاده کن تا حالشو ببری - خنک کننده خوب یادت نره - این مادربرد تو نسله چهارم از بهترینهاست ولی قدیمی شده یکم-  منظورم اینه که چون باس مادربردت کمه گرافیک های گرون قیمت ننداز روش  چون  باتلنگ میشه و به حداکثر کاراییش نمیرسه -AMD Radeon R7

گرافیک 1650super oc 4GB از برند ASUS TUF دارم نمیرسه یعنی به کارایی حداکثرش یا  گرافیکهای بالاتر از این منظورتونه؟

ضمناً مابقی سیستم:

i3 4160 

Ram 8+4 GB DDR3 1600 CL17 به تناسب نیاز و تدریجا اضافه کردم برا همین یک سایز نیست بر اساس نیاز تدریجی که پیش آمده.

Green 1035Watt

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، شکار تاریکی گفته است :

شما اگه بردازنده سیستم رو cori7 4970k  بزارید هم بازهم حتی با اورکلاک به حداکثر توان کرات گرافیکت نمیرسه - چون گلاس gpu گیمینگ هستش -تعجب ی نداره که {قیمته این گرافیک از کله سیستمت دوبرابر بیشتره}🥵- 1280هسته کودا داره  تازه نسل بردازنده گرافیک { gpu } هم turing هستش و نسل قبلی یعنی Pascal  زیر لگدهاش له کرده-  به جرعت میتونم بگم میتونی  با رزولوشن 4k توبازی{Call of Duty: Black Ops Cold War}  با 60 فریم رو حالته high کولاک کنی- البته اگه سایر بارامترهای مهم هم لحظ بشه - ssd برسرعت و مادربرد ddr4 اورکلاک شونده و بردازنده نسله 9 -  اما نکته مهم شیوه استفاده جنابعالی هستش - اگه مانیتورت 22اینچ معمولیه خب تفاوتی بین این گرافیک و گرافیک gt730معمولیه برات مشهود نمیشه -متوجهی که - لذا هر چه زودتر  باندل گیمینگ برا خودت دست با کنی بهتره عشقم 🥴

سلام. این کارت گرافیک هرگز نمیتونه توی 4k ۶۰ فریم بده. این کارت خیلی قوی باشه حداکثر بتونه ۶۰ فریم روی فول اچ دی بده اونم با تغیر تنظیمات توی بازی.

لطفا اشتباه راهنمایی نکنید.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است :

گرافیک 1650super oc 4GB از برند ASUS TUF دارم نمیرسه یعنی به کارایی حداکثرش یا  گرافیکهای بالاتر از این منظورتونه؟

ضمناً مابقی سیستم:

i3 4160 

Ram 8+4 GB DDR3 1600 CL17 به تناسب نیاز و تدریجا اضافه کردم برا همین یک سایز نیست بر اساس نیاز تدریجی که پیش آمده.

Green 1035Watt

سی پی یوت داغونه

سیستم اول=

9100f1 با h310

10100f با h410 یه جوری قیمت گذاری کردن واسه هرکدوم بالای پنج تومن بره تو پاچت تازه بعدش باید یک و نیم خرج رم کنی کلا شیش تومن حداقل میفته پات این ارتقا

سیستم دوم=

ولی ازونجا که کارت گرافیکت خوبه یعنی خیلی خفن نیست که بخوای گرافیک خیلی بالا ازش انتظار داشته باشی همون رم های ddr3 واست خوبن شما یه ای سون یا i5 از همین نسل چهار بردار واسه بردت بهتره تا بخوای کلا سیستم رو عوض کنی ورشکست بشی در ضمن ای سون از همین نسل چهار تفاوت خیلی زیادی با 9100f نداره فقط داری پولتو هدر میدی

سیستم سوم=

ولی گزینه دیگه هم همون که اقا صابر گفتن میتونی 9400 یا 10400 رو با یه برد نسل ده با چیپست b عوض کنی چونکه الان بخوای به نسل نه ارتقا بدی خرید 9400 از 9100 منطقی تره

جمع بندی کنم اگر میخوای خیلی هزینه کنی و پرفومنس عالی بگیری سیستم سوم رو ببند اگر میخوای با کمترین هزینه بهترین نتیجه رو بگیری همین سیستم رو سیپی یو رو ارتقا بده ولی اگر میخوای پولتو دور بریزی  سیستم اول

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، شکار تاریکی گفته است :

اره یکم فیلم هندی شد 4کا زیادیه انصافا - من که خیلی راحت با گرافیکه GTX 1080 GAMING X 8GB  فول اچدی میگرفتم رو حالته نرمال 60tفریم  و البته بسته به نوع engineبازی الترا هم گرفتم البته بعضی از تنظیمات بازی رو کلا به حداقل رسوندم مثل Texture Quality یا Field of View- لذا این گرافیک خیلی راحت میتونه  اگه با مادربرده گیمینگ مثل TUF Z390-PRO GAMING همراه باشه که خودم داشتم واقعا رویایی میشه - RGB  های خیلی خوش رنگ لعابی داره جون میده با دوست دخترت بشینی فوتبال بازی کنی - دوتا اسلات m2 داره خوب مچ میشه با  ADATA XPG SX8200 - حالا من تعجب میکنم چرا مادربرده h310 بیشنهاد میدید - همین h310 اگه از همه ظرفیت رمش که 32گیگ هست استفاده کنیم ایسی pwmمیسوزونه و  اسلاتهای رمش از کار میفته - -  چون بیشتر از 6فاز نداره و واقعا مناسبه گیمینگ نیست --  قطعاتش هم در مقیاس با مادربرد گیمینگ عمر کوتاهی دارن و هیت سینک ندارن که  تو فرکانسهای بالا  ماسفت میسوزنه-  

سلام.

6 فاز مدار تغذیه سی پی یو چه ربطی به مقدار حافظه رم داره؟ یعنی سازندگان اسکل هستند و نمیدونن که 6 فاز برای چه سی پی یویی مورد استفاده قرار میگیره؟ آخه ایسی pwm چرا باید بسوزه؟ اون اصلا چه ربطی به مقدار حافظه رم داره؟ سوختن ماسفت هم یا بخاطر دمای بالا هست یا ولتاز زیاد و یا عدم رسیدن ولتاز کافی. کسی روی h310  که 9700 یا 9900 نمیندازه. درضمن خود مادربرد استاندارد های حفاظتی داره تا از آسیب به سی پی یو و مادربرد جلو گیری بشه.

الکی راهنمایی نکن.

لینک به دیدگاه

در در 7 فروردین 1400 در 15:30، YUNKI گفته است :

سی پی یوت داغونه

سیستم اول=

9100f1 با h310

10100f با h410 یه جوری قیمت گذاری کردن واسه هرکدوم بالای پنج تومن بره تو پاچت تازه بعدش باید یک و نیم خرج رم کنی کلا شیش تومن حداقل میفته پات این ارتقا

سیستم دوم=

ولی ازونجا که کارت گرافیکت خوبه یعنی خیلی خفن نیست که بخوای گرافیک خیلی بالا ازش انتظار داشته باشی همون رم های ddr3 واست خوبن شما یه ای سون یا i5 از همین نسل چهار بردار واسه بردت بهتره تا بخوای کلا سیستم رو عوض کنی ورشکست بشی در ضمن ای سون از همین نسل چهار تفاوت خیلی زیادی با 9100f نداره فقط داری پولتو هدر میدی

سیستم سوم=

ولی گزینه دیگه هم همون که اقا صابر گفتن میتونی 9400 یا 10400 رو با یه برد نسل ده با چیپست b عوض کنی چونکه الان بخوای به نسل نه ارتقا بدی خرید 9400 از 9100 منطقی تره

جمع بندی کنم اگر میخوای خیلی هزینه کنی و پرفومنس عالی بگیری سیستم سوم رو ببند اگر میخوای با کمترین هزینه بهترین نتیجه رو بگیری همین سیستم رو سیپی یو رو ارتقا بده ولی اگر میخوای پولتو دور بریزی  سیستم اول

ممنون که گزینه های ممکن رو پیش پام گذاشتید و شفاف فرمودین.

علی ایها الحال خودمم با بررسی هایی ، نتایجی مشابه بدست آوردم ، ضمن اینکه آره گزینه دو ، و همین نسل چهار و i7 4790k  کولر کولرمستر ۱.۵ ملیونی رو مدنظرم داشتم که ختم قائله کنم و دردسر زیادی و هزینه اضافی متحمل نشم ولی بر حسب بودجه ای که دستم بیاد ، بفکر نسل ۱۱ یا حتی نسل zen3 ای ام دی هم افتادم که اونم مستلزم صبر و شکیبایی هست تا چند ماه دیگه و ورود قطعات جدید.

ولی در شرایط قطعات فعلی اینطور نتیجه گرفتم:

به ترتیب درجه قدرت -آپگریدها - اینان:
i5 10500 > i5 8600K  > i5 9400
LGA 1200.          1151= 1151

که البته ۹۱۰۰ رو بیخود  بودنش و دورریز هزینه شو واقفم.

تبصره :  

core i5 10300نوع H.  2.5GHz

core i5 10400. 2.9GHz

ارزش خرید ندارند!!!

و گفتم که نهایتاً همون اپگرید جزیی سی پی یو انجام میدم یا احتمالا دست و بالم بازترشه ، ممکنه تا ماههای آتی و قطعات جدید و انتخاب حتی از ای ام دی هم فکر کنم که اونموقع هم البته بازم بررسی قطعات تازه وارد و صلاح و مشورت ، باید از نو انجام بشه. بستگی به شرایط فعلی و آینده م داره.

خیلی خیلی ممنونم از همه دوستان راهنمایی کننده.

قربانتان. 

در 8 ساعت قبل، شکار تاریکی گفته است :

👉 - من از روی تجربه میگم - چون کارم تعمیر و اسمبل سیستمه  البته نه مهندسی - خرید فروش و  تست عیب یابی میکنم - میدم مهندس تعمیرش کنه -  -هر چی تعداد فاز مادربرد بیشتر باشه  ولتاژ نهایی بایدارتر و کم نویز تره و  اگه یک مادربرد 6فاز باشه 4تابرای سی بی یو هستش{vcore} و دوتا برای تغذیه رم هستش- البته تنوع که زیاده تو این مورد ولی چیزی که واضحه اینه که چون یه فاز از چندتا قطعه مثل خازن یا چوک و ای سی را ه انداز شامل میشه اگه یک قطعه  اسب ببینه  {مثلا تو فاز حافظه}  اون فاز به فنا میره در نتیجه دوتا اسلات رم از کار میفته از 4 تا اسلات   - همین دوماه باییز اسال   H110M-Cاوردن برام که دقیقا یه ای سی و یه خازن اسیب دیده بود - و  اسلات رمهاش کلا از کار افتاده بود و با تعویضش درست شد - تو گرما با رم 16زیاد کار کشیدن ازش و یک از رم ها هم سوخته بود و مورد هم داشتیم که بدلیل بی کیفیت بودن مادربرد{فکر کنم{ h81 plus}   که گرافیک r7-370 سوزونده بود-  بهر حال چندان عافقلانه نیست که گرافیکه 11تومانی بندازی رو مادربرده 3میلیونی - البته شاید تا ده سال هم کار کنه چیزی ش نشه -   the end

اره توکل بر خدا ، ۱۶۵۰ سوپر رو با همین مادربرد فعلی b85 ممکنه ادامه بدم و البته که اهل اورکلاک و فشار بر گرافیک و پردازنده و ... نیستم. ایشالا دوام میاورد ، من خیلی خوب از قطعاتم نگهداری میکنم و همین سبستم ۶ سال پیشم رو ببینید فکر میکنید تازه اسمبل شده. نظافت و خمیر مالی و ... رعایت میکنم.

در در 7 فروردین 1400 در 14:53، DM.JAGUAR گفته است :

سلام. این کارت گرافیک هرگز نمیتونه توی 4k ۶۰ فریم بده. این کارت خیلی قوی باشه حداکثر بتونه ۶۰ فریم روی فول اچ دی بده اونم با تغیر تنظیمات توی بازی.

لطفا اشتباه راهنمایی نکنید.

لزومی هم نداره برام ۴k البته ،دعوا نشه شرمنده هردوتون میشم.

در در 7 فروردین 1400 در 14:14، شکار تاریکی گفته است :

شما اگه بردازنده سیستم رو cori7 4970k  بزارید هم بازهم حتی با اورکلاک به حداکثر توان کرات گرافیکت نمیرسه - چون گلاس gpu گیمینگ هستش -تعجب ی نداره که {قیمته این گرافیک از کله سیستمت دوبرابر بیشتره}🥵- 1280هسته کودا داره  تازه نسل بردازنده گرافیک { gpu } هم turing هستش و نسل قبلی یعنی Pascal  زیر لگدهاش له کرده-  به جرعت میتونم بگم میتونی  با رزولوشن 4k توبازی{Call of Duty: Black Ops Cold War}  با 60 فریم رو حالته high کولاک کنی- البته اگه سایر بارامترهای مهم هم لحظ بشه - ssd برسرعت و مادربرد ddr4 اورکلاک شونده و بردازنده نسله 9 -  اما نکته مهم شیوه استفاده جنابعالی هستش - اگه مانیتورت 22اینچ معمولیه خب تفاوتی بین این گرافیک و گرافیک gt730معمولیه برات مشهود نمیشه -متوجهی که - لذا هر چه زودتر  باندل گیمینگ برا خودت دست با کنی بهتره عشقم 🥴

آره مانیتورم ۲۲ اینچ فول اچ دی هستش و گیم در حد همون فول با ۶۰ فریم هم بده ، برام اوکیه.

چون اساسا ارتقا گرافیک رو که جدیدا از ۱۰۵۰

۲ گیگ به ۱۶۵۰ با ۴ گیگ انجام دادم برای تغییر در قدرت هسته گرافیکی به سمت بهتر و اجرای خوب در حد کیفیت گیم خوب و همونی که گفتم (فول با ۶۰ فریم) هستش و مطلعم که ازش انتظار سری RTX رو نباید داشت، این سریه GTX میباشد.

قربانت.

لینک به دیدگاه

@شکار تاریکی

سلام دوست عزیز

لطفاً کاربران رو با راهنمایی‌های اشتباه گمراه نکنید، چندین بار توی چندین تاپیک مختلف - از جمله همین تاپیک - این موارد توسط شما مطرح شده و کاربران مختلفی هم گزارشش رو دادن...

در صورتی که به این رفتار و ادبیات نوشتاری ادامه بدین مجبور به محدود کردن حساب کاربری تون میشیم.

لطفاً رعایت کنید.

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام دوستان با کراسفایر حافظه vram گرافیک دو برابر میشه؟ مثلا دوتا rx 460 4gb داخل بازی 8 گیگ نشون میده یا ن همون 4گیگ باقی میمونه؟
و الان ک گرافیکای بالارده قیمتاشون نجومی شده ارزش داره اینکار؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...