رفتن به مطلب

شناسایی نشدن هارد جدید

amir_amd
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من روی سیستمم 6 تا هارد داشتم 1- 250 گیگ ssd 

4TB-toshiba

2TB-WD

دو تا هم 4 ترا وسترن و یک هادر اسکترنال وسترن 3 ترا.

هارد 8 ترا گرفتم و با 2 ترا جایگزین کردم (2 ترا را خارج کردم و تعداد هاردها ثابت موند). الان وقتی هارد 8 ترا را وصل میکنم شناسایی نمیشه ولی یکی از هارد ها یا سی دی را را که خارج میکنم هارد جدید شناسایی میشه و کار میکنه.

کسی میدونه مشکل از کجاست و چطور باید حلش کنم.

کابلها را تست کردم و سالم هستند

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، amir_amd گفته است :

سلام دوستان

من روی سیستمم 6 تا هارد داشتم 1- 250 گیگ ssd 

4TB-toshiba

2TB-WD

دو تا هم 4 ترا وسترن و یک هادر اسکترنال وسترن 3 ترا.

هارد 8 ترا گرفتم و با 2 ترا جایگزین کردم (2 ترا را خارج کردم و تعداد هاردها ثابت موند). الان وقتی هارد 8 ترا را وصل میکنم شناسایی نمیشه ولی یکی از هارد ها یا سی دی را را که خارج میکنم هارد جدید شناسایی میشه و کار میکنه.

کسی میدونه مشکل از کجاست و چطور باید حلش کنم.

کابلها را تست کردم و سالم هستند

اسلات هایm.2 از پهنای باند ساتا استفاده میکنن حداقل واسه برد من این بده در دفترچه راهنما بگرد گفته در صورت استفاده از فلان اسلات m.2 فلان پورت ساتا اشغال میشه فکر کنم واسه من 1 و 6 بود دقیق یادم نیست و یجای دیگه نوشته هر کدوم از ساتا ها چه شماره ای دارن مشکل از کابل هم میتونه باشه

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، YUNKI گفته است :

اسلات هایm.2 از پهنای باند ساتا استفاده میکنن حداقل واسه برد من این بده در دفترچه راهنما بگرد گفته در صورت استفاده از فلان اسلات m.2 فلان پورت ساتا اشغال میشه فکر کنم واسه من 1 و 6 بود دقیق یادم نیست و یجای دیگه نوشته هر کدوم از ساتا ها چه شماره ای دارن مشکل از کابل هم میتونه باشه

ممنون از پاسختون

مشکل را پیدا کردم

برق ساتا کم میاورد

برق را از یک شاخه کابل دیگه گرفتم و مشکل حل شد

این دسته کابل 4 تا خروجی ساتا داشت که براحتی قبلا کار میکرد ولی این هارد جدید پاور بیشتری میخواست و کار نمی کرد.

از اون ایرادهای عجیب بود.

پاور هم 1200 ایسوس هست . 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...