رفتن به مطلب

مشکل با هارد seagate

Kamy4r
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان این مشکل هاردم واسه ی چیه؟حل شدنی هست؟توی چه چیزی تاثیر داره؟wsu4n61a142kasxhgx3e_thumb.png

موقعی که سیستم داره بوت میشه یک صدای دید(به غیر از صدای مادر بورد درهنگام روشن شدن)میده و ممکنه حتی در تمام طول مدت روشن بودن هم این صدا رو بده.برخی اوقات هم اصلا سیستم بوت نمیشه انگار اصلا ویندوز روی سیستم نیست(وهارد)وقتی هم وارد محیط نصب ویندوز میشوم هیچ پارتیشنی نمیاد میزنه هیچ چیزی یافت نشد ولی وقتی کامپوتر رو یکبار به طور کامل خاموش میکنم(کلا برق سیستم رو قطع میکنم)سیستم بوت میشه و وارد ویندوز میشه انگار از قبل هیچ مشکلی نداشته.ممکنه با روشن خاموش کردن هم گاهی اوقات این مشکل هل نشه و برخی اوقات هم موقع بوت میزنه چیزی یافت نشد یک دگمه را بزنید تا سیستم ریستارت شود وقتی میزنم ممکنه ریستارت نشه. ریستارت بشه بازم این ارور رو بده. ریستارت نشه وارد ویندوز بشه.این مشکل از از کجاست؟ممنون میشم اگر من را در حل این مشکل یاری بفرمایید.

لینک به دیدگاه

دوستان میشه راهنماییم کنید.ارور بیشتر شده.یعنی کسی تاحالا همچین مشکلی نداشته یا نمیدونه مشکل از کجاست؟!

ممنون

لینک به دیدگاه

کابل ساتا رو عوض کن . روی یک پورت دیگه بزن و یا کلا کابل دیگه ای رو امتحان کن . ببین چی میشه .

لینک به دیدگاه

سلام دوستان این مشکل هاردم واسه ی چیه؟حل شدنی هست؟توی چه چیزی تاثیر داره؟

موقعی که سیستم داره بوت میشه یک صدای دید(به غیر از صدای مادر بورد درهنگام روشن شدن)میده و ممکنه حتی در تمام طول مدت روشن بودن هم این صدا رو بده.برخی اوقات هم اصلا سیستم بوت نمیشه انگار اصلا ویندوز روی سیستم نیست(وهارد)وقتی هم وارد محیط نصب ویندوز میشوم هیچ پارتیشنی نمیاد میزنه هیچ چیزی یافت نشد ولی وقتی کامپوتر رو یکبار به طور کامل خاموش میکنم(کلا برق سیستم رو قطع میکنم)سیستم بوت میشه و وارد ویندوز میشه انگار از قبل هیچ مشکلی نداشته.ممکنه با روشن خاموش کردن هم گاهی اوقات این مشکل هل نشه و برخی اوقات هم موقع بوت میزنه چیزی یافت نشد یک دگمه را بزنید تا سیستم ریستارت شود وقتی میزنم ممکنه ریستارت نشه. ریستارت بشه بازم این ارور رو بده. ریستارت نشه وارد ویندوز بشه.این مشکل از از کجاست؟ممنون میشم اگر من را در حل این مشکل یاری بفرمایید.

سلام دوست عزیز

این موردهایی که شما میگین هر کدوم مربوط به یه مشکل خاص هستش.

اگر مشکلی برای اطلاعاتتون پیش نیومده هیچ جای نگرانی نیست.

پاور سیستمتون چی هستش؟

برای اطمینان یه نگاه بندازین که هم مدل دقیق پاور رو بگین وهم سرراهتون یه دستی هم به کابلهای پشت هارد بزنین. ;)

لینک به دیدگاه

منم این مشکل رو دارم ....البته فقط این با این نرم افزار .با نرم افزار های تست دیگه امتحان کن 100% چیزی نیست .مشکل ازین نرم افزاره البته به گفته بعضی از دوستان تو فروم ها...

بازم میگم داداش هیچ مشکلی پیش نمیاد ...موفق باشی

لینک به دیدگاه

ممنون کابل ساتا رو هم امتحان کردم مشکلی نداره.

پاور من thunderbolt 850 80plus gold هست.

برخی عکس ها از بین رفته با به هم ریختن رنگ یا کرش زیاد

لینک به دیدگاه

خب بااین پاور بعید میدنم که مشکل برق رسانی داشته باشه.!؟ کابل ساتا رو هم عوض کردین؟ اگر آره مشکلاتی که گفتین باز هم هست یا نه؟

و در نهایت اگر مورد دار شدن عکس هاتون رو به خاطر هارد میدونین که دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه و بهتره اطلاعات رو جابجا کنی و هارد رو بدین تعمیر.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

عزیزم اینارور برای بیشتر هاردها هست و اصلا نگران نباشید.(چک کردم که میگم)مشکلی نداره خیالتون راحت.

بیشتر هم دار هاردهای قدیمی و ظرفیت بالا وجود داره.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

این ارور برای هارد زیاد پیش میاد. در اکثر اوقات مربط به کانکشن کابل ساتا هست. حالا شما اگر کابل رو عوض کنی و مشکل برطرف بشه، تو تست با hdtune تغییری در عدد خطا نباید ببینی یعنی نه عددش کم میشه و نه زیاد

چون اطلاعات مربوط به تمام خطاهای قدیمی در داخل e2prom هارد دیسک میمونه و ریست نمیشه.

یعنی در کل ، اگر کابل ساتا رو تعویض کردید و بعد از مدتی دوباره تست انجام دادیدو عدد افزاریش پیدا نکرد یعنی اینکه مشکل برطرف شده.

لینک به دیدگاه

ممنون از تمامی دوستان تمام مسایلی که گفته شد رو امتحان کردم ولی مشکل از هارد بود دادم نمایندگی برای تعمیر.

باتشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...