رفتن به مطلب

معرفی چند ورژن جدید

Hossein Jawidan
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

اینا رو اکثرتون خبر دارین . دیگه حال و حوصله نقد رو ندارم نقدش با خودتون ( انقدر جدید تو راهه که آدم نمیدونه بره سراغ کدوم ! )

نسخه جدید بازی مترو : Metro: Last Light

تاریخ عرضه : Jan 21, 2013

post-10367-0-56321600-1339339979.jpg

نسخه جدید بازی مدال آف هونور : Medal of Honor: Warfighter

تاریخ عرضه : Oct 23, 2012

post-10367-0-62101100-1339340553_thumb.jpg

نسخه جدید بازی کال آف دیوتی : Call of Duty: Black Ops II

تاریخ عرضه : Nov 13, 2012

post-10367-0-03447600-1339341016_thumb.jpg

نسخه جدید بازی فار کرای : Far Cry 3

تاریخ عرضه : Sep 4, 2012

post-10367-0-66231200-1339340391_thumb.jpg

نسخه جدید بازی اسنایپر : Sniper: Ghost Warrior 2

تاریخ عرضه : Aug 21, 2012

post-10367-0-23425900-1339341100_thumb.jpg

نسخه جدید بازی اسپلینتر سل : Splinter Cell: Blacklist

تاریخ عرضه : 2013

post-10367-0-18579900-1339349725_thumb.jpg

نسخه جدید بازی اساسین کرید : Assassins Creed III

تاریخ عرضه : Oct 30, 2012

post-10367-0-56814000-1339351040_thumb.jpg

نسخه جدید بازی رینبو 6 : Rainbow Six: Patriots

تاریخ عرضه : 2013

post-10367-0-78979300-1339352091_thumb.jpg

ویرایش شده توسط enigmatic
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در E3 2012 که چند وقت پیش بود همه خافلگیر شدن پس نوشته شدن NFS Most Wanted 2012

پیشنهاد بنده اینه که اگه سرعتتون مناسبه این ویدئو رو دانلود کنید!

http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/16474/gt_needforspeedmostwanted_e3debutgameplay_stream_gp_1280x720_3500_h32.mp4

به شخصه همون قبلی رو ترجیح میدم یه سری تغییرات صورت گرفته که برای احیای سری قبلی هم کافی نیست و هم یه سری موارد حذف شده!

لینک به دیدگاه

من از اکثر دوستام درباره ی ورژن اولیش سوال کرده بودم گفتن مزش به jo... هستش ! :lol:

اگه توی دومیش باشه چیکار میکنن !!rolling%20on%20the%20floor.gif

ویرایش شده توسط enigmatic
لینک به دیدگاه

یه نظر من چندتا نکته تو این تریلر وجود داشت که البته تا بازی اصلی رو بازی نکنیم شاید نشه بطور قطعی بگیم صحیحه:

1- واقعا بازیکن افتضاح تر از این نبود بزارن واسه تبلیغ چنین بازی اسم و رسم داری؟؟؟؟؟ :angry:

2- فضای بازی خیلی باز و ولنگ و واز بود و بعد از مدتی بازیکن یادش میره چطوری تو جاهای تنگ و باریک رانندگی قشنگی داشته باشه و فقط میشه گاز دادن و دست فرمون دیگه بی اهمیت میشه در نتیجه لذت بازیش میاد پایین (البته ممکنه این قسمت از نقشه اینطور باشه و جاهای دیگه شهر طراحی دیگه ای داشته باشه)

3- اسلوموشن خوبه اما اگه هر صحنه هی بخواد اسلوموشن کنه، روند بازی از دست آدم در میره. تو چنین بازی یه حرکت خیلی ریز میتونه باعث باخت شما بشه حالا در نظر بگیر هی زارت و زارت اسلوموشن نشون بده و تمرکز بازی رو از بازیکن بگیره. از این بدتر اینکه در اینجور صحنه ها میره زوم میکنه رو یه ماشین دیگه و یهو برمیگرده رو ماشین بازیکن. آدم تمام تمرکزش بهم میریزه. کاش حداقل بعد از اسلوموش، از نمای دور ماشین بازیکن رو نشون میداد، سپس دوربین میومد جلو و بعد ادامه بازی (مثل شروع هر مسابقه تو NFS The Run)

4- برخوردها و تیکه پاره شدن اجسام کنار خیابون یکم اغراق آمیز و اذیت کننده طراحی شده. باکس کنار خیایون رو میزنی میترکونی همه تیکه هاش میاد تو صورتت نمی بینی کجا داری میری و تکرار این موضوع بعد از مدتی خسته کننده میشه

5- طراحی محیط و جزئیات جالب نبود یا حداقل اونقدری نیست که در موفع بازی به چشم بیاد. یه جاش خیلی جالب بود: درحالیکه بازی وسط روز انجام میشه اما وقتی داخل یه کوچه پس کوچه میشه، نور آویزون بالای درب یک خونه و سایه های کنارش یه جوری طراحی شده انگار نصفه شبه

6- نور پردازی جالب نبود. بیش از اینکه زیبا باشه اذیت میکرد.

و اما نکات مثبت:

1- خدا رو شکر بالاخره دیدیم که رقبا هم با رفتن تو باقالیا به ملکوت میرن و این موضوع ظاهرا دیگه فقط شامل حال ما نمیشه

2- طراحی ماشین ها، خصوصا تصادف ها و خط و خش های روی ماشین رو دوست داشتم

3- گرچه این مورد رو تا واقعا بازی نکنم نمیتونم نظر بدم اما احساس میکنم فیزیک بازی خوب هستش و این خیلی خیلی مهمه تا بتونه حس واقعی به بازیکن بده

4- به نظر میاد ماشین های پلیس از یک قطعه سنگ 10تنی تبدیل به ماشین های واقعی شدن و با ضربه زدن به اونها، تو در و دیوار میرن

5- به نظر میاد سوراخ سنبه های بازی مناسب باشه (تونل، خاکی، کوچه، پرشها، پله ها....)

6- سرعت ماشینها در خیابون خیلی عالی هستش و شاید کمی اغراق آمیز که هیجان خیلی خوبی به آدم دست میده. واقعا سرعت، شتاب و خصوصا نیترو رو حس میکنی

در کل به نظر من میتونه خیلی خوب باشه

البته من بیشتر دوست داشتم گرافیک و طراحی عالی، فضا سازی خیلی خوب و دوربین فوق العاده ای (هرچی از دوربین تعریف کنم کم گفتم) که تو NFS The Run دیدم رو با هیجان و گیم پلی عالی، فیزیک خیلی خوب (البته در برخی موارد خاص سوتی هم داشت) و حس قدرت و غرور و شرارتی که در NFS MW بود، باهم مخلوط میشد و یه گیم خیلی رویایی ساخته میشد.

در کل NFSهایی که اومده من NFS 3 و NFS MW و NFS The Run رو خیلی دوست دارم. Underground1 و Carbon هم خوب بودن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...