رفتن به مطلب

مشکل کارت گرافیک یا چی

ArtoriasSs
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من یه Rx580 دارم موقع لود و فشار بالا تصویر سیاه میده و مجبورم سیستمو ری استارت کنم 

مشکل از کجاش و چقد هزینشه

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، kiarash917 گفته است :

سلام
کدوم مدل از کدوم برند هست؟

xfx gts 8gb oc

ویرایش شده توسط ArtoriasSs
لینک به دیدگاه

کلا کارت های xfx مشکلات زیادی دارن   یادمه یه بار یکی از دوستام یه xfx rx 580 8gb داشت توی گیم های سنگین تصویرش میرفت و میومد تا اینکه یه بار کلا تصویر رفت و مجبور شد بده تعمیرکار چیپش رو ریبال کنه   

فکر کنم بشه با آندرولت کردن پایدار تا حدی جلوشو گرفت   احتمالا با کاهش فرکانس هم میشه یه کارایی کرد البته به شرطی که پایدار باشه ولی نمیشه نظر قطعی داد

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، kiarash917 گفته است :

فکر کنم بشه با آندرولت کردن پایدار تا حدی جلوشو گرفت   احتمالا با کاهش فرکانس هم میشه یه کارایی کرد البته به شرطی که پایدار باشه ولی نمیشه نظر قطعی داد

راستش من اینو فروختم به یه نفر عیبش هم گفتم گفتم هر چقد شد میدم میگه 4 تومن اینا میشه برا چیپستش منم حوصله و وقتشو ندارم گفتم باشه عوض کن واقعا اذیت کرد xfx هیچوقت هیچوقت دیگه برند نامعتبر نمیخرم

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ArtoriasSs گفته است :

راستش من اینو فروختم به یه نفر عیبش هم گفتم گفتم هر چقد شد میدم میگه 4 تومن اینا میشه برا چیپستش منم حوصله و وقتشو ندارم گفتم باشه عوض کن واقعا اذیت کرد xfx هیچوقت هیچوقت دیگه برند نامعتبر نمیخرم

سافایر ها تو سری rx واقعا عالی هستن کاش سافایر بر میداشتین  یه بار یادمه یه سافایر ماین شده بود از گیگابایت بدون ماین شده عملکردش بهتر بود

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، kiarash917 گفته است :

سافایر ها تو سری rx واقعا عالی هستن کاش سافایر بر میداشتین  یه بار یادمه یه سافایر ماین شده بود از گیگابایت بدون ماین شده عملکردش بهتر بود

به نظرتون 4 تومن درست گفته قیمت چیپستو 

دیگه گیمینگ پیسی ارزش نداره میریم سمت کنسول😁

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ArtoriasSs گفته است :

به نظرتون 4 تومن درست گفته قیمت چیپستو 

دیگه گیمینگ پیسی ارزش نداره میریم سمت کنسول😁

والله برادر واقعیتش من درمورد هزینه تعمیر چیزی نمیدونم ولی فکر نکنم 4 ملیون باشه به هر حال در این مورد از تعمیرکار های حرفه ای سوال کنید بهتره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...