رفتن به مطلب

مشکل با میزان مصرف برق !!

No Body
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 10 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

حالا خیلی هم خودتو اذیت نکن، چون امسال برق 7 درصد گرون تر میشه، شما خیی تلاش کنی 30 تومن از این مبلغ کم کنی، امسال همین اضافه میشه.

درسته این گرونی هم خودش شده دردسر... ولی خوب باید یکم کنترل کنم چون من برقم هر سری  داره بیشتر میاد  اینطوری سریع میرسه به 300 و بالاتر... ماشالله هم هی جریمه میکنن

در 8 ساعت قبل، Vikings گفته است :

آب و برق از امروز ۷ درصد گران می‌شود

مدیرعامل توانیر: از امروز تعرفه برق مشترکان ۷ درصد گران‌تر از ماه گذشته محاسبه می‌شود. دولت برای افراد کم‌مصرف تخفیف ۱۰۰ درصدی در نظر گرفته و مشترکانی که مصرف برق آن‌ها تا یک سوم الگوی مصرف است، شامل تخفیف ۱۰۰ درصدی می‌شوند.

علی برکت ال...

نمیدونم کم مصرف یعنی چی .. واقعا من میبینم بعضی ها شب ها فقط یک لامپ روشن کردن توی پذیرایی.حالم گرفته میشه ... اصلا خوشم نمیاد از تاریکی .. آدم دپرس میشه .. نه زیادی لوستر بارون کنی ونه اینکه خونه رو بکنی مثل شب اول قبر.. که متاسفانه الگوی مصرف شبیه همون شب اول قبر میشه فکر کنم...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 25 دقیقه قبل، Vikings گفته است :

آب و برق از امروز ۷ درصد گران می‌شود

مدیرعامل توانیر: از امروز تعرفه برق مشترکان ۷ درصد گران‌تر از ماه گذشته محاسبه می‌شود. دولت برای افراد کم‌مصرف تخفیف ۱۰۰ درصدی در نظر گرفته و مشترکانی که مصرف برق آن‌ها تا یک سوم الگوی مصرف است، شامل تخفیف ۱۰۰ درصدی می‌شوند.

علی برکت ال...

کم مصرف از نظر اداره برق 2 ماهی 50 کیلو وات میشه یعنی فقط یه لامپ روشن کنی همینقدر مصرفش میشه بعد 2 ماه

اشکالی نداره به ملت فشار بیارن بعد برق پارکها و خیابان ها شبها خاموش کنن به بهانه قرنطینه ماینرهای خودشون باهاش روشن کنن

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، Mr.jalilpour گفته است :

نمیدونم کم مصرف یعنی چی .. واقعا من میبینم بعضی ها شب ها فقط یک لامپ روشن کردن توی پذیرایی.حالم گرفته میشه ... اصلا خوشم نمیاد از تاریکی .. آدم دپرس میشه .. نه زیادی لوستر بارون کنی ونه اینکه خونه رو بکنی مثل شب اول قبر.. که متاسفانه الگوی مصرف شبیه همون شب اول قبر میشه فکر کنم...

ماهانه زیر 80 کیلووات ساعت یا هر دو ماه 160 کیلووات ساعت! میشه رایگان

image.thumb.png.dba34c47550108a8f73d29cbe0244f4c.png

ویرایش شده توسط 🅰️🅼🅸🅽
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عجب

من قبض برق خونمون کمتر از 150 نمیاد، مغازه هم که روی 700-1.200 میچرخه!!! فکر نمیکردم هنوزم قبض برق 30 تومنی باشه. احتمالا اینجا هم داره یه دزدی ای میشه!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من یه آمپرمتر سر راه ورودی جعبه فیوز آپارتمان گذاشتم خیلی بدرد میخوره.

https://www.digikala.com/product/dkp-2030116

و یه دونه وات سنج سر راه ورودی PC که ماکزیمم مصرف 500 وات هست.

https://www.digikala.com/product/dkp-208661

شاید بدردتون بخوره

120725.jpg

20210409_151314.jpg

ویرایش شده توسط M@jid
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...