رفتن به مطلب

مشکل شناسایی نکردن دو هارد با مشخصات یکسان توسط ویندوز (حل شد)

Fido
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان به یه مشکل عجیب برخوردم. شرح کامل مساله رو مینویسم خدمتتون، امیدوارم که راه حلش رو بدونید.

مشخصات سیستم: CPU:9100F--board:h310m--power:greenocpt850

بنده روی سیستمم 3 تا HDD داشتم که بدون مشکل کار میکردن. یکی از هاردهای 2 ترابایتم سیگیت مدل OOS2000G بودش، یکی دیگه هم عین همین مدل خریدم.

امروز هارد جدید رو وصل کردم، وقتی سیستم بالا اومد با تعجب دیدمکه به جای 3 تا هارد 2 تا هارد رو شناسایی میکنه! یعنی یه هاردیکه یه مدل دیگه هست و یه هارد مدل OOS2000G رو فقط شناسایی میکنه. یعنی یکی از هاردهای عین هم شناسایی میشن.

لیست اقداماتی که انجام دادم رو دقیق مینویسم:

در قسمت disk management هم فقط این دو هارد شناسایی میشن.

در device manager هم با آنیستال کردن و نصب دوباره درایور و ... هم مساله حل نشد.

درCMD هم با فرمان  diskpart و سپس check disk هاردها شناسایی نمیشن(یکی از هاردهای یکسان شناسایی میشن).

برای اطمینان کابهای ساتا تست شدن و تک تک بالا اومدن و سالمن.

برای اطمینان پورتهای ساتای بورد تست شدن تک تک و سالم هستن.

مساله جالب اینه که در بایوس دوتا هارد مشابه شناسایی میشن و میشناستشون.

برای اطمینان دیسک نصب ویندوز رو  قرار دادم و در محلیکه برای نصب ویندوز میخواد دیسک رو انتخاب کنه هر 3 تا هارد رو شناسایی میکنه! ولی وقتی ویندوز بالا اومد نه!

هاردها هم تک تک تست شدن و بدون مشکل هستن.

دوباره به جای هارد جدید همون هارد قدیمی رو وصل کردم و 3 تا هارد باهم بالا اومدن.

همانطورکه عرض کردم خود هارد دیسک همکه مشکلی نداره هر کدوم با خارج کردن کابل ساتای هارد مشابه بالا میان.

گمان بنده این هستش که احتمالا ویندوز به خاطر عین هم بودن هاردها نمیتونه جداگانه تشخیصشون بده، ولی برای حل مشکلش هرچی گشتم تو یوتوب و ... و هر راه حلیکه امتحان کردم نتیجه ای نگرفتم.

لطفا اگه راه حل موثری برای این مشکل دارید راهنماییم کنید، بی نهایت ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

سلام

اینکه دو هارد صرفا به خاطر هم‌مدل بودن شناسایی نشن امکان‌پذیر نیست چون هر هارددیسک خودش یه سریال مخصوص داره و ...

اگر SSD از هر نوعی دارین بهتره دفترچه راهنمای مادربرد مربوط به صفحه SSD و پورت‌های SATA رو مطالعه کنین

ممکنه کابل از سمت پاور شل شده باشه یا اینکه اصلا پاور کم بیاره، بقیه قطعات رو اگر می‌نوشتین بهتر میشد راهنمایی کرد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...