رفتن به مطلب

انتخاب ssd m2 مناسب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

ب سلام خدمت دوستان. 

بنده قصد خرید ssd m2 داشتم.  با توجه به انواع رابط های ساتا و pcie و همچنین فرم فکتور های b key و m key  یکمی گیج شدم که کدوم رو باید تهیه کنم.

مادربردم b450mk  هست . توی سایت نگاه کردم این تصویر رو گذاشته .

image.png.2b2bb3b84178a4d23eb6409775db3668.png

اگر اشتباه نکنم به معنیه که هم رابط ساتا و هم pcie رو ساپورت میکنه .

الان یعنی هرنوع ssd  m2  که توی بازار هست  هم  m key هم bkey  و هم  ترکیبی m&b key رو ساپورت میکنه ؟  

جای یه مقاله مفصل در این مورد بنظرم توی فروم خالیه . 

و مورد دیگری  هم که هست  دقیقا میفته پشت کارت گرافیک . کارتمم 570  هست . این گرما باعث مشکل دما برای ssd نمیشه؟

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

ببین m.2ها زیاد داغ میکنن اگر ساتا بگیری بهتره
مگر اینکه هت سینک داشته باشه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

ب سلام خدمت دوستان. 

بنده قصد خرید ssd m2 داشتم.  با توجه به انواع رابط های ساتا و pcie و همچنین فرم فکتور های b key و m key  یکمی گیج شدم که کدوم رو باید تهیه کنم.

مادربردم b450mk  هست . توی سایت نگاه کردم این تصویر رو گذاشته .

image.png.2b2bb3b84178a4d23eb6409775db3668.png

اگر اشتباه نکنم به معنیه که هم رابط ساتا و هم pcie رو ساپورت میکنه .

الان یعنی هرنوع ssd  m2  که توی بازار هست  هم  m key هم bkey  و هم  ترکیبی m&b key رو ساپورت میکنه ؟  

جای یه مقاله مفصل در این مورد بنظرم توی فروم خالیه . 

و مورد دیگری  هم که هست  دقیقا میفته پشت کارت گرافیک . کارتمم 570  هست . این گرما باعث مشکل دما برای ssd نمیشه؟

دوست خوبم بودجه ای که در نظر دارید حداکثر چقدره؟

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

دوست خوبم بودجه ای که در نظر دارید حداکثر چقدره؟

دنبال ظرفیت های 120گیگ  هستم.

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

دنبال ظرفیت های 120گیگ  هستم.

خوب اصلا هر مدلی در این ظرفیت بگیرید هیچ فرق خاصی ندارند، چون ضعیفترین و بدترین مدلها همین 120 گیگی ها هستند. پیشنهاد می کنم تا زمانی که بودجه مناسب برای حداقل 250 گیگ اس اس دی ندارید اصلا تهیه نکنید و دست نگه دارید.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

خوب اصلا هر مدلی در این ظرفیت بگیرید هیچ فرق خاصی ندارند، چون ضعیفترین و بدترین مدلها همین 120 گیگی ها هستند. پیشنهاد می کنم تا زمانی که بودجه مناسب برای حداقل 250 گیگ اس اس دی ندارید اصلا تهیه نکنید و دست نگه دارید.

درسته . بیشتر نگران این بودم چیزی بگیرم و نا سازگاری داشته باشه . الان موندم کدوم نوع و فرم فکتور رو هارو ساپورت میکنه. کدومارو نه. با توجه به عکس هم ساتا هم pcie رو ساپورت میکنه درسته؟

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

درسته . بیشتر نگران این بودم چیزی بگیرم و نا سازگاری داشته باشه . الان موندم کدوم نوع و فرم فکتور رو هارو ساپورت میکنه. کدومارو نه. با توجه به عکس هم ساتا هم pcie رو ساپورت میکنه درسته؟

تمام مدلها به مادربرد شما میخوره، هم مدلهای 2.5 اینچی SATA و هم مدلهای NVMe که درگاه M.2 دارند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...