رفتن به مطلب

چطور تاخیر رم هارو پایین تر بیارم؟؟؟

Recommended Posts

سلام
من 4 عدد رم evo x 4gb 2400mhz cli 17 دارم  با مادربرد H370F  و پردازنده i5 9400f  میدونم مادربردم نمیتونه اور کنه  ولی میدونم که میشه تاخیر رو پایین آورد   چطور این کارو انجام بدم؟  من کلا هیچ تخصصی در این باره ندارم  میخوام تا c15 پایین بیاد   ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

لینک به دیدگاه

به فرض اینکه مادربرتون هم اورکلاکینگ باشه باز هم چیپ رم های شما به احتمال 99 درصد پتانسیل این حجم از کاهش تاخیر رو ندارن

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

به فرض اینکه مادربرتون هم اورکلاکینگ باشه باز هم چیپ رم های شما به احتمال 99 درصد پتانسیل این حجم از کاهش تاخیر رو ندارن

اینو از کجا میشه فهمید که رم توانایی داره یا نه؟ 

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، mehrdadM20 گفته است :

اینو از کجا میشه فهمید که رم توانایی داره یا نه؟ 

باید اورکلاک کنین

اگر سیستم بوت شد تست پایداری بگیرین

ولی به طور کلی سیستم رم ها اینطوری هست که شرکت عرضه کننده میاد فله ای رم میخره از شرکت مادر

و میاد رم هارو گزینش میکنه

با کیفیت ها میشه فرکانس 4 هزار و 5 هزار با قیمت نجومی

معمولی هاش میشه 3 هزار

و هر چقدر تو تست شرکت کیفیت چیپ رم کمتر باشه با فرکانس کمتری به بازار عرضه میشه با توجه به این موضوع احتمال اینکه رم شما پتانسیل اورکلاک داشته باشه محدود  هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...