رفتن به مطلب
  • 0

هارد بریک شدن j7 2016

amir.t.1261
 اشتراک گذاری

سوال

سلام.یه j7 2016 هست که سافت بریک شده بود.چند بار فلش زدم اما فایل میشد.میومد روی آرم j7 و ریاستارت میکرد.اون موقع میزدم شارژ هم علامت باتری نمیاورد و همین آرم j7 رو میاورد و ریاستارت میکرد توی ریکاوری مود هم نمیرفت یسری ارور میداد.که بعد چند ساعت اون ارور ها هم نداد.بعد اون فلش ها دیگه هارد بریک شد و هیچگونه عکس العملی نشون نمیده.فقط یه جا خواندم نوشته بود با یه برنامه وصل کنید به کامپیوتر و دکمه پاور رو فشار بدید و درایور رو بریزید و... اما این وقتی دکمه پاور رو نگه میدارم چیپستش هم توی دیوایس منیجر ریاستارت میشه.فرصت نمیده که فایل رو بزنم بهش.راهی هست؟

بنظرتون این راه جواب میده؟

https://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=354530&s=2007d73c9d0d9920855d6d486f76de4b

لینک به دیدگاه

15 answers to this question

Recommended Posts

• 0
در ۱۹ دقیقه قبل، amir.t.۱۲۶۱ گفته است :

با گوشی ور نرو مگه اینکه وارد باشی من هم یه a7 داشتم سافت بریک شده ببرش نمایندگی سامسونگ با هزینه خودت واست درستش کنن

لینک به دیدگاه

• 0
در ۲ دقیقه قبل، YUNKI گفته است :

با گوشی ور نرو مگه اینکه وارد باشی من هم یه a7 داشتم سافت بریک شده ببرش نمایندگی سامسونگ با هزینه خودت واست درستش کنن

توی اینترنت قبلش حسابی خوندم رام درست هم زدم.برده بودمش یه تعمیر کار میگفت هاردش سوخته که برا هر گوشی که روشن نمیشه این رو میگن.این لینکی که دادم کار میکنه روش یا فقط برا s3 neo هست؟تهش خودش گفته کار میکنه اما مطمئن نیستم.یا کابل jig کار میکنه براش؟

لینک به دیدگاه

• 0

هرگوشی  یه راهی داره . بهترین منبع میتونه یوت یوب باشه برات. من خودم زنده رو کشتم و دوباره زندش کردم . حتی یه مراحلی باید چندتا  ای سی رو بردشو اتصال میدادی ک ریست بشه اون پروگرمش.  یوتیوب از گوگل بیشتر کمکت میکنه. البته منابع خارجیش 

لینک به دیدگاه

• 0
در 4 دقیقه قبل، milad.azn گفته است :

هرگوشی  یه راهی داره . بهترین منبع میتونه یوت یوب باشه برات. من خودم زنده رو کشتم و دوباره زندش کردم . حتی یه مراحلی باید چندتا  ای سی رو بردشو اتصال میدادی ک ریست بشه اون پروگرمش.  یوتیوب از گوگل بیشتر کمکت میکنه. البته منابع خارجیش 

باز کردنش رو میزارم اگه دیگه راهی نبود که باز نشه.چون امکان اینکه آسیب بزنم هست.(نه اینکه بلد نباشم خودم یبار یه تبلت چینی رو تعمیر کردم اما خب آدم میترسه)و نمیدونم آیسی هاش چطوره اگه نیازبه هیتر باشه خودم نمیدونم چون هیتر ندارم.

ویرایش شده توسط amir.t.1261
لینک به دیدگاه

• 0
در هم اکنون، amir.t.۱۲۶۱ گفته است :

باز کردنش رو میزارم اگه دیگه راهی نبود که باز نشه.چون امکان اینکه آسیب بزنم هست.(نه اینکه بلد نباشم خودم یبار یه تبلت پینی رو تعمیر کردم اما خب آدم میترسه)و نمیدونم آیسی هاش چطوره اگه نیازبه هیتر باشه خودم نمیدونم چون هیتر ندارم.

نه خب لزوما نیاز به باز کردن نیست . منتها تو همون یوتیوب و فیلم هاش lg g2 رو این شکلی زنده کردم. حالا هرگوشی به شکلی میبینی یه قلقی داره که خب تو منابع فارسی قطعا نیست. 

لینک به دیدگاه

• 0
در ۳ دقیقه قبل، milad.azn گفته است :

نه خب لزوما نیاز به باز کردن نیست . منتها تو همون یوتیوب و فیلم هاش lg g2 رو این شکلی زنده کردم. حالا هرگوشی به شکلی میبینی یه قلقی داره که خب تو منابع فارسی قطعا نیست. 

میرم نگاه میکنم امیدوارم که درست بشه.

لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه

درود

لوپ شدن روی ارم، اگه بخواد حل بشه با یکبار فلش حل میشه، و وقتی فلش با موفقیت انجام شده باشه، یعنی رام هم درست انتخاب شده بوده، موقع نصب رام اشتباه، خظا میده و اصلا نصب نمیشه، حتی اگه رام صحیح اما قدیمی تر از ورژن کنونی هم باشه، knox بهش گیر میده و نمیذاره downgrade بشه...

قطعا این مشکل هارد هست، ممکنه حرارت زیاد، پر بودن حجم حافظه گوشی، رطوبت یا ... باعث این اتفاق شده باشه

دوستی هم که مدل جی 2 رو مثال زدن، هارد اون مدل گوشی mtk هست و چیپ های مدیاتک، خیلی بی منطق تر ممکنه اطلاعتشون بپره، بدون اینکه اتفاقی براشون بیفته و با یه فلش دوباره راه بیفتن. هارد های سامسونگ، به شدت با کیفیت هستن و کوچکترین اذیتی که بکنن، بی برو برگرد معنیش اینه که فاتحه شون خونده شده

الان کاری کردید که گوشی هم خاموش شده و پیش تعمیر کار هم ببرید برای تعویض، بعیده که گوشی سالم بهتون بده.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

• 0
در ۳۴ دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

لوپ شدن روی ارم، اگه بخواد حل بشه با یکبار فلش حل میشه، و وقتی فلش با موفقیت انجام شده باشه، یعنی رام هم درست انتخاب شده بوده، موقع نصب رام اشتباه، خظا میده و اصلا نصب نمیشه، حتی اگه رام صحیح اما قدیمی تر از ورژن کنونی هم باشه، knox بهش گیر میده و نمیذاره downgrade بشه...

قطعا این مشکل هارد هست، ممکنه حرارت زیاد، پر بودن حجم حافظه گوشی، رطوبت یا ... باعث این اتفاق شده باشه

دوستی هم که مدل جی 2 رو مثال زدن، هارد اون مدل گوشی mtk هست و چیپ های مدیاتک، خیلی بی منطق تر ممکنه اطلاعتشون بپره، بدون اینکه اتفاقی براشون بیفته و با یه فلش دوباره راه بیفتن. هارد های سامسونگ، به شدت با کیفیت هستن و کوچکترین اذیتی که بکنن، بی برو برگرد معنیش اینه که فاتحه شون خونده شده

الان کاری کردید که گوشی هم خاموش شده و پیش تعمیر کار هم ببرید برای تعویض، بعیده که گوشی سالم بهتون بده.

یعنی امیدی بهش نیست؟توی شهر ما خیلی تعمیر کار ها تا گوشی خاموش میبری میگن هاردش سوخته.ارزش تعمیر نداره.همین تبلت چینیه که گفتم همین رو براش گفته بودن.خودم بازش کردم سیم باتریش قطع شده بود و دکمه هاش خراب شده بود.سیم رو وصل کردم یه دکمه کلیک موس هم زدم بهش و روشن شد.

لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه
در ۳۱ دقیقه قبل، amir.t.۱۲۶۱ گفته است :

یعنی امیدی بهش نیست؟توی شهر ما خیلی تعمیر کار ها تا گوشی خاموش میبری میگن هاردش سوخته.ارزش تعمیر نداره.همین تبلت چینیه که گفتم همین رو براش گفته بودن.خودم بازش کردم سیم باتریش قطع شده بود و دکمه هاش خراب شده بود.سیم رو وصل کردم یه دکمه کلیک موس هم زدم بهش و روشن شد.

بله، تبلت های چینی هم 99 درصد مدیاتک هستن، ممکنه خیلی بی دلیل اطلاعات هاردشون بره و با رایت مجدد رام، راه بیفتن

لینک به دیدگاه

• 0
در 2 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

بله

ببخشید یه سوال این بله جواب این سوال بود(یعنی امیدی بهش نیست؟)اگه امیدی بهش نیست مثلا lcd و اینجور چیزاشو چند میبرن؟

ویرایش شده توسط amir.t.1261
لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه
در 8 دقیقه قبل، amir.t.1261 گفته است :

ببخشید یه سوال این بله جواب این سوال بود(یعنی امیدی بهش نیست؟)اگه امیدی بهش نیست مثلا lcd و اینجور چیزاشو چند میبرن؟

خیر جواب اون تبلت چینی بود،

ولی جواب راه نفتادن هم بله هست، قیمت تعویض هارد سامسونگ 16 گیگ هم مزنه ش 700 تومن هست، با ریسک خرابی مجدد

السیدی اون مدل هم فک کنم حدود 400 باشه، سر هم احتمالا 500 ارزش داشته باشه

لینک به دیدگاه

• 0
در ۳ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

من بعداینک گوشی اصلا بوت نشد و توی لوگو سامسونگ گیر کرد وارد ریکاوری مود هم نشد فقط دانلود مود رام رسمی رو دانلود کردم با اودین فلش زدم نصب نمیشد امکان داره به خاطر این باشه که بوتلودر بعد از این مشکلات بسته شده باشه یا اینکه گزینه های لازم مثل OEM unlock فعلا نباشن در این شرایط adb  هم کار نمیکنه درسته؟

لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه
در ۱۲ ساعت قبل، YUNKI گفته است :

من بعداینک گوشی اصلا بوت نشد و توی لوگو سامسونگ گیر کرد وارد ریکاوری مود هم نشد فقط دانلود مود رام رسمی رو دانلود کردم با اودین فلش زدم نصب نمیشد امکان داره به خاطر این باشه که بوتلودر بعد از این مشکلات بسته شده باشه یا اینکه گزینه های لازم مثل OEM unlock فعلا نباشن در این شرایط adb  هم کار نمیکنه درسته؟

اگه مشکلی مثل انلاک نبودن بوتلودر و... باشه، روی گوشی اون گوشه، میزنه که مشکل رایت نشدن چیه...اگه هیچ خطایی ننویسه، مشکل هارد هست...

لینک به دیدگاه

• 0
در ۳ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

اگه مشکلی مثل انلاک نبودن بوتلودر و... باشه، روی گوشی اون گوشه، میزنه که مشکل رایت نشدن چیه...اگه هیچ خطایی ننویسه، مشکل هارد هست...

چه مشکلی؟ چجوری باید حلش کرد؟

خطا نمیده این ریپورت ادین هست

<ID:0/007> Odin engine v(ID:3.1101)..
<ID:0/007> File analysis..
<ID:0/007> SetupConnection..
<ID:0/007> Initialzation..
<ID:0/007> Get PIT for mapping..
<ID:0/007> Firmware update start..
<ID:0/007> SingleDownload.
<ID:0/007> recovery.img
<ID:0/007> NAND Write Start!!
<ID:0/007> RQT_CLOSE !!
<ID:0/007> RES OK !!
<ID:0/007> Remain Port .... 0
<OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0)
<ID:0/007> removed!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...