رفتن به مطلب

پیدا کردن یک بازی گمشده

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من یه مینی گیم بازی میکردم که اینجوری بودی 

دو بعدی بود انسان های اولیه تو جنگل سبک کودکانه داشت دو برادر بودن یکی سیاه پوست با مو و ریش سیاه و یکی سفید پوست بود با ریش و موی زرد طلایی کوتوله بودن و دستشون چوب بود و کوله داشتن و بازی داستانی بود هر دفعه یکی از شخصیت هارو طبق داستان بهت میداد

و دایناسور شکار میکردن تاکید میکنم بازی دو بعدی بود و سبک کودکانه داشت

اسمشو یادم نیست لطفاً هرکی می‌دونه بگه

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

بچه ها میگم دنبال یک بازی ای هستم برای پلتفرم موبایل اسمش رو نمیدونم خیلی وقته دنبالشم عکسش مثل یک غول پشمالو هستش که یک گرز دستشه سبک دفاع از قلعه هست مرحله های مختلفی داره موجوداتش مثل عنکبوت ،رتیل ،خفاش،غول سنگی و غیره هست و سلاح های مختلفی که باید بکاری که اون هارو بکشی و یک قهرمان که در منطقه ی شروع وایستاده تا هر موجودی اومد بکشش لطفا هر کی این بازی رو داره یا میدونه اسمش چیه بگه

لینک به دیدگاه

دنبال یک بازی اندروید می گشتم که کاور آن یک اسکلت سبز بود و در آن زامبی ها به قلعه ما حمله می کردند و ما با تیر و کمان باید از آن محافظت می کردیم و مرحله ۵۰ آن یک غول با دست خرچنگ و یک دست دیگر هشت پا به ما حمله می کرد و سنگ پرت می کرد . 

مثل این بازی بود ولی زامبی با نوع های مختلف می آمد ، مثل : زامبی خزنده و زامبی که دست هایش به چوب میخ شده بود . می توانستی شوالیه هم برای دفاع بگذاری

71EzAWnN3OL.thumb.jpg.9b3271fb1a6fae6be1e9f8b28787d36e.jpg

لینک به دیدگاه

اسم یه بازی رو میخوام شخصیت اصلی سیاه پوسته اول بازی هواپیما سوقت میکنه داخل شهر که مواد رادیو اکتیوی داشته و مردم شهر زامبی میشن لودینگ بازی نظریه تکامل بودش اول بازی اچار چرخ دستش برای دفاع بعد کم کم سلاح پیدا میکنه اول داستان شخصیت اصلی دستشویی داره که با دسمال کاغذی خودش پوشک میکنه

لینک به دیدگاه

من دنبال یک بازیم 2/5 بعدی هستم و 3 4 سال پیش بازی میکردن جزعیات زیادی ازش یادم نیست فقط چنتا چیز 1 چینی بود بازیش و باید از قلعن دفاع میکردیم و با سربازامون به قلعت های دیگه حمله میکردیم و میبردیمشون دو تا از شخسیاتاش یادم یه ادم بود برقی بود ابیلیتیش میزدی سه تا لیزر برقی میخورد زمین و یکی هم اتیشی بود که اونو یادم نیست و کلا اینجور بود با سرباز میرفتی وسط مپ دو سه تا دیگه هم قلعه وجود داشت باید میرفتی میزدیشون نکته های مهمش دو و نیم بعدی هم بود و سوم شخص چینی مربوط به دفاع از قلعه اینا بود اگر کسی تونست پیداش کنه خیلی ممنون میشم ❤️😅❤️

لینک به دیدگاه

من دنبال یک بازیم 2/5 بعدی هستم و 3 4 سال پیش بازی میکردن جزعیات زیادی ازش یادم نیست فقط چنتا چیز 1 چینی بود بازیش و باید از قلعن دفاع میکردیم و با سربازامون به قلعت های دیگه حمله میکردیم و میبردیمشون دو تا از شخسیاتاش یادم یه ادم بود برقی بود ابیلیتیش میزدی سه تا لیزر برقی میخورد زمین و یکی هم اتیشی بود که اونو یادم نیست و کلا اینجور بود با سرباز میرفتی وسط مپ دو سه تا دیگه هم قلعه وجود داشت باید میرفتی میزدیشون نکته های مهمش دو و نیم بعدی هم بود و سوم شخص چینی مربوط به دفاع از قلعه اینا بود و یه مینی مپم داشت اگر کسی تونست پیداش کنه خیلی ممنون میشم ❤️😅❤️

لینک به دیدگاه

سلام 

دنبال یه بازی قدیمی هستم که یه سری زن و مرد با یه کشتی داغون به یه جزیره میرسیدن و اونجا رو خودشون میساختن معدن راه مینداختن غذا پیدا میکردن

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۸/۲۱ در 13:45، اوستا عزیزی گفته است:

سلام خسته نباشید من الان ۱۵ سالمه و دو ساله که دنبال یه بازیم که با داییم بازی میکردم 

این بازی دو بعدی بود یا همون پلافرمر 

که یک سرباز باید از یک قلعه میرفت بالا 

و همیشه یک شمشیر دستش بود 

وقتی که شما بعد چند بار میباختی میوفتادی پایین 

و دوباره بازی از اول شروع میشد  

گرافیک بازی و طراحی بازی دقیقا شبیه به بازی ماشینارووم بود 

وقتی ایتمی رو زمین بود میدرخشید و به رنگ طلایی در میومد 

پربدن شخصیت بازی مثل قارچ خور بود 

یک سرباز بود با زره نقره ای 

وقتی دشمنی رو میزدی که تیرکمون داشت 

میتونستی تیر کمونشون ور داری 

و یه مرحله بازی بود که باید از یک صخره میرفتی بالا و روی صخره چنتا تکه چوب به صخره وصل بود 

و یه جورایی فکری بود بازی 

ممنون میشم پیداش کنید 

دو ساله دنبال این بازیم 

Ghosts 'n Goblins نیست؟

image.thumb.png.6df4747542938ec53d4fbe90234eb398.png

https://www.youtube.com/watch?v=OB6oHEtVLVY

ویرایش شده توسط Lovely_killer
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...