رفتن به مطلب

شبکه کردن کامپیوترها

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. بنده در دفتر کارم دو سیستم رایانه ای، یک پلاتر با کابل اتصال کراس LAN به همراه آی پی اختصاصی مخصوص پلاتر و یک پرینتر دارم. هر سیستم رایانه ای دارای دانگل سخت افزاری خاصی به منظور فعالیت با نرم افزار اختصاصی صنعت پوشاک هست. حالا می خواستم که هر دو سیستم قابلیت انتقال داده میان یکدیگر را داشته باشن و هر دو سیستم از پلاتر مزبور و پرینتر مورد اشاره استفاده کنن. برای این کار باید سیستم ها و پلاتر و... شبکه بشن. اما بنده فرصت کافی برای این کار ندارم و از دانش کافی هم برخوردار نیستم. حالا می خواستم ببینم کسی یا شرکتی می شناسید که بتونه بهم کمک کنه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام و عرض ادب

به نظر ابتدا باید محل کارتون رو بفرمایید تا دوستان بتونن بهتون گزینه مناسب رو معرفی کنن.

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۳/۶ در ۱۷:۵۹، aminnaghizadeh گفته است :

تهران هستم

کسی نیست که کمکم کنه

سلام دوست من

وقت شما بخیر

کلی شرکت توی تهران هست که کارشون شبکه هست، می‌تونین از 118 بپرسین یا اینکه گوگل کنین و نزدیک‌ترین‌شون به مکان خودتون رو صدا کنین...

البته اگر کارشناس شرکت نرم افزاری پوشاک‌تون باشه بهتره چون ممکنه این مورد قرارداد پشتیبانی (در صورت وجود) رو باطل کنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...