رفتن به مطلب
  • 0

راهنمایی در خصوص خرید گوشی

Unhappy
 اشتراک گذاری

سوال

سلام دوستان

قصد خرید گوشی ایفون 7 دارم(بودجم همین قدره) تا حالا گوشی ایفون نداشتم خواستم بدون کارکردن باهاش چه جوری هست و باتوجه به اینکه نو داخل بازار نیست برای خرید به چه نکاتی باید توجه کنم (خرید اینترنتی از ایسام لیون یا پرشین تولز چون داخل شهرمون نیست)

اپل ایدی. ریپک و  رفرش اینا قضیش چیه؟ پارنامبر

ممنون میشوم به صورت کامل توضیح دهید.

لینک به دیدگاه

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
در 1 ساعت قبل، Unhappy گفته است :

سلام دوستان

قصد خرید گوشی ایفون 7 دارم(بودجم همین قدره) تا حالا گوشی ایفون نداشتم خواستم بدون کارکردن باهاش چه جوری هست و باتوجه به اینکه نو داخل بازار نیست برای خرید به چه نکاتی باید توجه کنم (خرید اینترنتی از ایسام لیون یا پرشین تولز چون داخل شهرمون نیست)

اپل ایدی. ریپک و  رفرش اینا قضیش چیه؟ پارنامبر

ممنون میشوم به صورت کامل توضیح دهید.

تلاش نمیکنم از خرید ایفون یا اصلا پول مفت دادن سر محصولات اپل منصرفت کنم تصمیمت رو ظاهرا گرفتی

رفرش یعنی اینکه اون محصول توسط مشتری مرجوع شده و دلیلش هم هرچیزی میتونه باشه بعدش عیب یابی شده و دوباره به عنوان ایفون نو به فروش میرسه باید به مدل نامبر گوشی نگاه کنی

n یعنی خود اپل رفرش کرده

p یعنی شخصی سازی شده مثل مدل های خصی که بصورت محدود تولید میشن

m یعنی دست نخورده است

f یعنی توسط یه شرکت ثالث رفرش شده

ریپک هم داستانش فرق داره معمولا وقتی ایفون مشکل داره جعبش گم شده قطعات جانبیش گم شده میان چه با قطعات اصل و یا چه با فیک سر هم میکنن میشه ریپک مثلا شارژرش گم شده میان یه شارژر میخرن واسش یا یه جعبه نو میدن دستت به عنوان دست نخورده ولی ممکنه حتی قطعاتش معیوب باشه تشخیصش کار ساده ای نیست مگه اینکه تعمیرکار ماهر بشناسی بتونه تشخیص بده این ایفون ریپکه

اپل ایدی رو گم کنی مشکلی نیست میشه راحت با یه کامپیوتر و یه برنامه مثل itunes بازگشت به کارخانه زد یا حتی رمزش یادت بره ولی اگر رمز ایکلود رو گم کردی باید دست کنی تو جیبت یه

چند میلیون بدی تعمیرکار حالا نمیدونم باکس میزنن دستگاه مخصوص دارن واست بردارنش ولی شدنیه

نکته بعدی که باید دقت کنی سلامت باتری هست نباید پایین باشه اپر پایین بود میتونی سر قیمت چونه بزنی

تجربه کار کردن من با ایفون سون پلاس مزخرف بود بازی میکردم داغ میکرد دستت میسوخت بحث باتری رو وسط نکش اصلا باتری های ایفون ها همیشه نسبت به گوشی های اندرویدی ضعیفه درباره خود سیستم عامل هم میتونم بگم مزخرف از اندروید و اون ازادی داخلش در اومدم تو ای او اس نمیتوستم فیلم دانلود کنم نمیتوستم اهنگ دانلود کنم فایل منیجر وجود نداشت زیرنویس نمیشد هماهنگ کرد برنامه فقط از اپ استور چیزی به اسم otg هم نداره بهش وصل کنی لذت ببری در کل ایفون فقط واسه کسی خوبه که برای مردم زندگی میکنه و دنبال جلب توجه هست وگرنه از نظر کیفیت ساخت و متریال از نظر سیستم عامل برنامه و غیره هیچ برتری نداره یه عده بحث امنیت رو وسط میکشن که اقا هکر کارش تو ios سخت تره جناب خودت هکر بودی یا پدر گرامیت معلومه وقتی دسترسیت به اینترنت فقط محدود به اپ استور و برنامه های داخلش باشه خطر کمتری هست ولی دلیل نمیشه امنیت بیشتر باشه

ویرایش شده توسط YUNKI
لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه

درود

در کل به ظاهر قطعه دقت کنید که سالم باشه، توی صفحه سفید، زردی رنگ نداشته باشه که اگه داشته باشه 100 در صد گوشی باز شده. بک لایت ایفون ها ضعیفه و با کوچک ترین فشار له میشن و صفحه سفید رو زرد نشون میدن.

برای راه اندازی استور احتیاج به اپل ایدی دارید که ساختنش رو با سرچ میشه یاد گرفت.

در ضمن موقع خرید حتما چک کنید که از قبل اپل ایدی روش نباشه، چون قفل ایکلود رو به راختی نمیشه باز کرد.

ریپک هم شامل جنس دست دوم نمیشه:)

ریفرش هم گوشی ایه که تعمیری و باز عرضه خود سازنده هست و ممکنه گوشی توی خط تولید، گارانتی و... برگشت خورده باشه و تعمیر شده باشه.

در کل خیلی از آزادی هایی که توی اندروید وجود داره، توی ایفون ازش خبری نیست. عوضش یکم حریم خصوصی جدی تر پیگیری میشه

در 7 دقیقه قبل، YUNKI گفته است :

ند میلیون بدی تعمیرکار حالا نمیدونم باکس میزنن دستگاه مخصوص دارن واست بردارنش ولش شدنیه

ایفون ها باکسی نیستن، برای حذف ایکلود هاردشون خارج میشه و از نو بهش برنامه میدن، بعضیا حرفه ای عن و با تست پوینت های رو برد این کارو انجام میدن، بعضیام تعطیلن و ای سی هارد رو برمیدارن میذارن تو پروگرامر

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...