رفتن به مطلب

نصب نشدن ویندوز هفت در لپتاپ لنوو

Arash21
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

مدل لپتاپ ideapad 330

سی پی یو celeron n4000

دو هسته داره دو ترد یه 4 مگ هم کش لول دو داره

سرعتش در ویندوز ده حتی نسخه ltsc داغونه ابتدایی ترین برنامه رو با مکافات باز میکنه اس اس دی هم ندارم گفتم ویندوز هفت بریزم بهتر میشه ولی تا الان 30 گیگ نت فقط دادم ویندوز از همه سایت ها انواع نسخه هارو دانلود کردم هم بصورت دستی هم با روفوس روی دو فلش مختلف که تست شده و سالم هستن ریختم وقتی نصب میشه و بوت مد رو لگاسی هست موقع بوت یه بلو اسکرین میده خیلی هم سریع میده نمیشه دید چه خطایی هست وقتی هم بوت مد رو uefi هست موقع تشکیل شدن لوگو ویندوز هنگ میکنه بالای صفحه یه خط قرمز میاد ریست میشه توی سیف مد هم تست کردم فایده نداشت دیگه نمیدونم چه کارش کنم کسی مشکلی با این لپتاپ جدیدا نداشته ویندوز هفت رو نپذیره؟ بایوس رو اپدیت کردم

نسخه ویندوز https://soft98.ir/os/windows-7/676-دانلود-ویندوز-7-جولای.html

نسخه 64 بیت رو دانلود کردم نه اونی که زده 64+32 بیت

همه ویندوز هایی که دانلود کردم همین رفتار رو داشتن

secure boot غیرفعال هست موقع فلش زدن fat32 رو انتخاب کردم

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، YUNKI گفته است :

درود

مدل لپتاپ

سی پی یو celeron n4000

سرعتش در ویندوز ده حتی نسخه ltsc داغونه ابتدایی ترین برنامه رو با مکافات باز میکنه اس اس دی هم ندارم گفتم ویندوز هفت بریزم بهتر میشه ولی تا الان 30 گیگ نت فقط دادم ویندوز از همه سایت ها انواع نسخه هارو دانلود کردم هم بصورت دستی هم با روفوس روی دو فلش مختلف که تست شده و سالم هستن ریختم وقتی نصب میشه و بوت مد رو لگاسی هست موقع بوت یه بلو اسکرین میده خیلی هم سریع میده نمیشه دید چه خطایی هست وقتی هم بوت مد رو uefi هست موقع تشکیل شدن لوگو ویندوز هنگ میکنه بالای صفحه یه خط قرمز میاد ریست میشه توی سیف مد هم تست کردم فایده نداشت دیگه نمیدونم چه کارش کنم کسی مشکلی با این لپتاپ جدیدا نداشته ویندوز هفت رو نپذیره؟ بایوس رو اپدیت کردم

سلام.فک میکنم دلیل کندی با ویندوز 10 هارد 5400 دور لپتاپ باشه.دقیق نمیدونم سیپیو شما نسل 7 یا 8 اما تا جایی که میدونم نسل 7 به بعد با ویندوزای قدیمی خوب کار نمیکنن اصلا درایور کارت گرافیک هم ندارن که ممکنه بشه با درایور پک ریخت اما احتمال نا سازگاری هست حالا ویندوز 8.1 هم تست کنی بد نیست از 7 هم خیلی بهتره خودم الان رو کامپیوتر از 8.1 استفاده میکنم.خود لپتاپ هم ضعیفه.

ویرایش شده توسط amir.t.1261
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

سبک ترین نسخه ویندوز، 8 هست(نه 8.1، خود 8 ) 

به احتمال زیاد هارد دستگاه مشکل داره که انقدر کنده. وگرنه سرعت پایین غیر طبیعیه.

بهتره یه نسخه ابونتو و... روی فلش بوت کنید و تست کنید ببینید سرعت در چه حده. اگه خوب بود که یعنی مشکل از هارده.

بعد از اون ممکنه داغی بیش از حد پردازنده یا سوختن فن باعث بشه فرکانس پردازنده کم بشه و افت سرعت داشته باشه

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

سبک ترین نسخه ویندوز، 8 هست(نه 8.1، خود 8 ) 

به احتمال زیاد هارد دستگاه مشکل داره که انقدر کنده. وگرنه سرعت پایین غیر طبیعیه.

بهتره یه نسخه ابونتو و... روی فلش بوت کنید و تست کنید ببینید سرعت در چه حده. اگه خوب بود که یعنی مشکل از هارده.

بعد از اون ممکنه داغی بیش از حد پردازنده یا سوختن فن باعث بشه فرکانس پردازنده کم بشه و افت سرعت داشته باشه

داداش کلا مصرفش 6 واته فن هم نداره اوبونتو رو تست کردم هیچ کندی مشاهده نشد ویندوز هشت رو هم ولش کن کلا تعطیله بدرد موس و کیبورد نمیخوره

ولی چطوری ده رو میاره هفت رو نمیاره؟

در 32 دقیقه قبل، amir.t.1261 گفته است :

سلام.فک میکنم دلیل کندی با ویندوز 10 هارد 5400 دور لپتاپ باشه.دقیق نمیدونم سیپیو شما نسل 7 یا 8 اما تا جایی که میدونم نسل 7 به بعد با ویندوزای قدیمی خوب کار نمیکنن اصلا درایور کارت گرافیک هم ندارن که ممکنه بشه با درایور پک ریخت اما احتمال نا سازگاری هست حالا ویندوز 8.1 هم تست کنی بد نیست از 7 هم خیلی بهتره خودم الان رو کامپیوتر از 8.1 استفاده میکنم.خود لپتاپ هم ضعیفه.

روی 9100اف تست کردم و بدون مشکل اجرا شد

این کندی فکر کنم علاوه هارد مشکل سی پی یو هم هست خیلی مزخرفه حتی ضعیفترین core due با هارد 9 سال پیش سرعتش ازین لپتاپ بیشتره دیگه کلافم کرده بعضی موقع تو یوتیوب هم لگ میده همه درایور هارو هم نصب کردم

ویرایش شده توسط YUNKI
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، YUNKI گفته است :

داداش کلا مصرفش 6 واته فن هم نداره اوبونتو رو تست کردم هیچ کندی مشاهده نشد ویندوز هشت رو هم ولش کن کلا تعطیله بدرد موس و کیبورد نمیخوره

ولی چطوری ده رو میاره هفت رو نمیاره؟

روی 9100اف تست کردم و بدون مشکل اجرا شد

این کندی فکر کنم علاوه هارد مشکل سی پی یو هم هست خیلی مزخرفه حتی ضعیفترین core due با هارد 9 سال پیش سرعتش ازین لپتاپ بیشتره دیگه کلافم کرده بعضی موقع تو یوتیوب هم لگ میده همه درایور هارو هم نصب کردم

سلامت هارد رو با hd sentinel چک کنید.

الان e8400 توی سرعت 55 درصد قوی تر از n4000 هست.

https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core2-Duo-E8400-vs-Intel-Celeron-N4000/2720vsm503050

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، YUNKI گفته است :

درود

مدل لپتاپ ideapad 330

سی پی یو celeron n4000

سلام😃

شما هارد رو به ssd ارتقا بده فن هم که نداری کولپد بگیر😐

بعد رم رو بکن 8 گیگ

البته در مورد رم باید شانس داشته باشید که رم لحیم نشده باشه بعضی از لپ تاپ های لنوو رمشون لحیمیه

کلا دستگاه های جدید با ویندوز 7 نمی سازن

مدل لپتاپ رو هم کامل بگید

لپ تاپ شما نهایت با ویندوز 8.1 میسازه(مطمئنن شما ویندوز 8 رو دوست ندارید پس 8.1 انتخاب بهتریه)

ویرایش شده توسط Amirakbar
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۴۶ دقیقه قبل، YUNKI گفته است :

ولی چطوری ده رو میاره هفت رو نمیاره

چرا عزیز ip 330 فن داره. ولی مثل لپتاپ های عادی نیست که هیت پایت داشته باشه، یه هیت سینک روی سیپیوعه و یه فن اون سر لپتاپ، یه فوت ریز میکنه که هیت سینک رو سیپیو خنک شه

پس اگه رو سیستم عامل دیگه مشکل نداشته، فن و دما اوکیه.

همون هارد رو یه چک بزنید که سالم باشه

لینک به دیدگاه

مورد اول اینکه سوالم اینبود که چرا ویندوز هفت بوت نمیشه

مورد دوم اینکه فعلا پول اس اس دی ندارم

مورد سوم اینکه رم هشت از سر این سی پی یو فکستنی هم زیادتره

مدل لپتاپ رو کامل با سی پی یو در پست اول ذکر کردم

هارد سالمه ولی وقتی میخوام تست بگیرم سیستم میره حالت کما

و مورد اخر هم یه لعنت بر ویندوز و لنوو و اینتل با این کارکردشون سال دیگه ویندوز میارن ادمو یاد ای او اس خدا بیامرز میندازه واسه اجرا کردنش هم باید سی پی یو هشت هسته ای داشته باشی این لینوکس هم سرویسمون کرد در تبلیغاتش میگن نصب کردن برنامه به اسونی پیست کردن چند تا کامنده در واقعیت چند تا دیسترو ریختم باید حتما یه روز از وقتم رو با ارور های مسخره بگیره حتی ساده ترین دستور مثل sudo apt install vlc هم باید یه اروری ازش در بیاد لوتریس هم واسه بازی نصب کردم هنوز هیچی نصب نکردم سیستم هنگ میکنه با وجود سخت افزار قوی(روی سیستم اصلی تست کردم نه لپتاپ) این دبیان هم میگن پایدارترین توزیع هست میری تو سایتش انگار دادن دست یه نوب سگ که تازه html یاد گرفته سایت رو طراحی کنه حداقل ده دلار میدادن یه نفر تو fiver بهتر سایت طراحی میکرد

ویرایش شده توسط YUNKI
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، YUNKI گفته است :

سوالم اینبود که چرا ویندوز هفت بوت نمیشه

سلام

الان هاردت gpt هست یا mbr?

چرا با دی وی دی تست نمیکنی؟با فلش روی بایوس قدیمی مکافات داره

سعی کنltsb 1607 هم تست کن،من دارمش روون تر از ltsc 1809 هست

ویرایش شده توسط silvermanHHH
لینک به دیدگاه

در ۵ دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

چرا عزیز ip 330 فن داره. ولی مثل لپتاپ های عادی نیست که هیت پایت داشته باشه، یه هیت سینک روی سیپیوعه و یه فن اون سر لپتاپ، یه فوت ریز میکنه که هیت سینک رو سیپیو خنک شه

پس اگه رو سیستم عامل دیگه مشکل نداشته، فن و دما اوکیه.

همون هارد رو یه چک بزنید که سالم باشه

قبلا لپتاپ رو کامل باز کردم فن نداره یه هیت سینک مسخره داره فکر کنم نبودش هم فرقی نداره هارد سالمه این ip330 مدل های مختلف داره یه مدلش رم هشت و سی پی یو 4 هسته ای هست مال من فرق داره مدل دقیقش میشه این ip330 15IGM

در 4 دقیقه قبل، silvermanHHH گفته است :

الان هاردت gpt هست یا mbr?

چرا با دی وی دی تست نمیکنی؟با فلش روی بایوس قدیمی مکافات داره

درود

هارد gpt هست موقع فلش زدن هم دقت کردم که gpt انتخاب کنم

دی وی دی خام ندارم ولی یادم هست یه دی وی دی اماده ویندوز هفت داشتم که سالم بود خط خش هم نداشت کامل نصب میشد ولی یه بلو اسکرین میداد نوع خطا رو در اینترنت سرچ کردم معلوم شد ربطی به بایوس قدیمی داره و مخصوصا واسه لپتاپ های لنوو ورژن بایوس نباید از حدی قدیمی تر باشه رفتم دیدم و بایوس به اخرین ورژن اپدیت شده بود ولی بازم خطا میداد متن ارور رو دقیق یاد ندارم فکر کنم ربطی به ACHI داشت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 11 دقیقه قبل، YUNKI گفته است :

ساده ترین دستور مثل sudo apt install vlc هم باید یه اروری ازش در بیاد لوتریس هم واسه بازی نصب کردم هنوز هیچی نصب نکردم سیستم هنگ میکنه با وجود سخت افزار قوی(روی سیستم اصلی تست کردم نه لپتاپ) این دبیان هم میگن پایدارترین توزیع هست میری تو سایتش انگار دادن دست یه نوب سگ که تازه html یاد گرفته سایت رو طراحی کنه حداقل ده دلار میدادن یه نفر تو fiver بهتر سایت طراحی میکرد

ببخشید یکم بی ربطه،

اما برای نصب برنامه ها، کتابخانه های مورد نیازشون نصبه؟

اینکه سایت های مربوط به لینوکس رابط خوبی ندارن، دلیل بر "نوب سگ" بودنشون نیست. اینه که لینوکس تمرکزش روی کد باز بودنش و هسته ش هست. اصراری هم بر استفاده ازش نیست، یوزر های لینوکس هم همه اینکاره عن،(منم یواش یواش دارم میرم سمت لینوکس) پس نیازی به ui درست حسابی و یوزر پسند ندارن و نمیان وقتشونو بذارن پای ui

در 2 دقیقه قبل، YUNKI گفته است :

هارد gpt هست موقع فلش زدن هم دقت کردم که gpt انتخاب کنم

ویندوز 7 که اصلا gpt ساپورت نمیکنه! باید هارد رو mbr کنید و بایوس هم legacy

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

در ۴ دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

بله الان یکی از ایرادای کار دوستمون همینه....

صاحب تاپیک :اگه ویندوز هفت به هر دلیلی نتونستی آخر نصب کنی،سعی کن ltsb 1607 رو نصب کن من دارمش از ltsc 1809 خیلی روون تره 

لینک به دیدگاه

در ۷ دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

چرا uefi داره.وقتی هم uefi داره یعنی gpt ساپورت میکنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۳ دقیقه قبل، amir.t.۱۲۶۱ گفته است :

چرا uefi داره.وقتی هم uefi داره یعنی gpt ساپورت میکنه.

بله. ولی ویندوز هم باید gpt ساپورت کنه. فقط ویندوز 10 هست که gpt ساپورت میکنه. در ضمن خود uefi هم دو حالت داره دوباره، هم mbr هم gpt که mbr برای ویندوز 8 و 8.1 کاربرد داره

لینک به دیدگاه

در ۹ دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

ببخشید یکم بی ربطه،

اما برای نصب برنامه ها، کتابخانه های مورد نیازشون نصبه؟

اینکه سایت های مربوط به لینوکس رابط خوبی ندارن، دلیل بر "نوب سگ" بودنشون نیست. اینه که لینوکس تمرکزش روی کد باز بودنش و هسته ش هست. اصراری هم بر استفاده ازش نیست، یوزر های لینوکس هم همه اینکاره عن،(منم یواش یواش دارم میرم سمت لینوکس) پس نیازی به ui درست حسابی و یوزر پسند ندارن و نمیان وقتشونو بذارن پای ui

روی MBR تست کردم همین بود

کتابخونه چیه؟ مگه واسه نصب کردن وی ال سی هم باید کار خاصی انجام بدی🙄

بحث ui ضعیف یه طرف سایت اینقدر داغونه نتوستم اصلا لینک دانلود رو پیدا کنم ولی بقیه دیسترو ها سایتشون خوب طراحی شده

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، YUNKI گفته است :

درود دوست عزیز . لپتاپ شما و مشکل خط قرمز ، بلو اسکرین با ویندوز 7 ، درضمن با ویندوز 8.1 مشکلی نبوده . پایین تاپیک رو میتونید مطالعه بفرمایید.

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

در ۴۱ دقیقه قبل، ahmadsa گفته است :

درود دوست عزیز . لپتاپ شما و مشکل خط قرمز ، بلو اسکرین با ویندوز 7 ، درضمن با ویندوز 8.1 مشکلی نبوده . پایین تاپیک رو میتونید مطالعه بفرمایید.

تشکر😁

بله مشکل از ویندوز هفت هست نمی‌شناسه درایور رو خود سخت افزار هم سازگار نیست میرم مانجارو نصب میکنم شنیدم که برای سیستم های ضعیف بهینه است

لینک به دیدگاه

در ۱۴ دقیقه قبل، YUNKI گفته است :

تشکر😁

بله مشکل از ویندوز هفت هست نمی‌شناسه درایور رو خود سخت افزار هم سازگار نیست میرم مانجارو نصب میکنم شنیدم که برای سیستم های ضعیف بهینه است

سلام

توی توزیع های لینوکسی برای شروع اوبونتو خوبه ولی اگر توزیع سبکتر می خواهید به ترتیب می تونید از کوبونتو ٬زوبونتو ٬ لوبونتو استفاده کنید

این توزیع ها هرکدوم در میزکار متفاوت هستند.

در 3 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

ui های مربوط به همه ی توزیع لینوکسی بد نیست اتفاقا خیلی هاشون هم خوبن(حتی تو بعضی موارد هم زیادی بهشون رسیدن)

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، YUNKI گفته است :

تشکر😁

در 3 ساعت قبل، ahmadsa گفته است :

پس طبق گفته دوست عزیز ویندوز 7 با دستگاه شما سازگار نیست بهترین ویندوز 8.1 است برای شما نه 8

پ.ن:ناسازگاری ویندوز 7 رو قبلا گفته بودم :D دی:

ویرایش شده توسط Amirakbar
لینک به دیدگاه

تشکر از همه دوستان که کمک کردن قید ویندوز رو زدم مانجارو ریختم هیچ کندی نداره کم کم دارم به pamac و پکیج منیجر هاش عادت میکنم تا الان تنها مشکلش این بوده که روی تاچ پد برای چپ کلیک باید حتما کلید رو فشار بدم از تاچش پشتیبانی نمیکنه

لینک به دیدگاه

درود 

حتما نصب میشه

1- با نرم افزار Rufus ویندوزت بر روی فلش بوت ایبل کن .

تنظیمات Rufus

MBR

FAT32

در ضمن پارتیشن هادرت هم MBR باشه 

قسمت مهمش اینجاس :

میری توی بیوس میگردی یه گزینه که اسمش درس یادم نیس پیدا میکنی😁

فکر کنم AHCI یه همچین چیزی بود. از حالت SATA به IDE تغییر میدی و نصب انجام میشه

لینک به دیدگاه

در ۸ ساعت قبل، YUNKI گفته است :

تشکر از همه دوستان که کمک کردن قید ویندوز رو زدم مانجارو ریختم هیچ کندی نداره کم کم دارم به pamac و پکیج منیجر هاش عادت میکنم تا الان تنها مشکلش این بوده که روی تاچ پد برای چپ کلیک باید حتما کلید رو فشار بدم از تاچش پشتیبانی نمیکنه

نمیدونم کدوم میزکارشو نصب کردید ولی توی تنظیمات احتمال زیاد میشه تنظیم کرد که با لمس هم کلیک کنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...