رفتن به مطلب

اورکلاک رم و Cpu cori5

majid1605
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان ما قبلاً یه سیستم قدیمی داشتیم همینجوری میزدیم تست ها مختلف رو انجام میدادیدم ولی از یه سال پیش تا الان یه کوچولو اور می کردیم الان که سیستم عمری ازش گذشته می خوایم یه مقدار بترکونیمmrgreen.gif

اما یه مقدار بایوس مادربوردهای جدید با اون قدیمیم فرق کرده ممنون میشم کمک کنید سیستم رو نفرستیم رو هوا

یه کولر هم واسش گرفتیم که دستمون بیشتر باز بشه mrgreen.gif

مشخصات سیستم رو آخر پست میزارم ، میمونه راهنماییهای شماrose.gif

خودم یه کارایی کردم

BCLK=200

SPD =8.0

cpu clock =18

QPI = x32

ولتاژها رو هم به صورت دستی گذاشتم روی حالت پیشفرض یه بار هم یه کوچولو مقدار ولتاژ هسته رو بالا بردم

اما مشکلاتی که دارم

دما از 60 درجه بعد از 15 دقیقه تجاوز نکرد تا اینکه سیستم ریست شد(تست با prime95)

دومین مشکلم با رمهای سیستمه

همونطور که می بینید فرکانس1600 و با توجه به تنظیمات باید توی نرم افزار cpu-z مقدار 800 رو نشون بده ولی مقدار 685 رو نشون میده

مادربورد که کلاً از 1600 پشتیبانی نمی کنه ولی قبلاً دوتا ماژول کرسیر 2 گیگ داشتم با این فرکانس کار می کردند.

یه سوال با توجه به مشخصات سیستم تا چه حد می تونم اور کنم؟ اینم اضافه کنم بعد از امتحانات حداقل روزی یه ساعت بزارید روی اینکه cpu توی لود کامل قرار می گیره

یه سوال دیگه میشه مقدار CL رمها رو پایین بیارم از 9 بزارم روی 8؟

CPU : Core i5 760

VGA : 250 GTs

MB: GA-P55-USB3

Memory : Patriot 2*4 1600

PSU : GREEN - GP785B

Cooler : Thermalright HR 02 Macho

ویرایش شده توسط sumy
لینک به دیدگاه

دوست عزیز من جای شکما بودم رو این سیستم اوور نمیکردم چون اگه خدایی نکرده برای سی پی یو و بورد مشکلی پیش بیاد

پیدا کردن جای گزین براش سخته

و ....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...