رفتن به مطلب

کدام مدل پاور گرین و تفاوت در کیفیت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان، می خواستم بدون تفاوت کیفیت و کارکرد پاورهای گرین در سری اکونومی با نقره ای و طلایی تا چه حد هست؟ در نظرات دیجی کالا دیدم سری eu رو که ۳۹۰ واتش حدود ۱۲۰۰ قیمتش هست! گرفتن نوشتن صدای صوت میده و میگن خازن های الکترولیتش ارزون قیمت هست و سریع به این مشکل دچار میشه... واقعیت داره و ارزش داره سری طلایی بخریم؟

لینک به دیدگاه

در ۱ دقیقه قبل، drsherman گفته است :

واقعیت داره و ارزش داره سری طلایی بخریم؟

مشخصات سیستمتون بزارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

لینک به دیدگاه

من بیشتر هدفم کیفیت و طول عمر هست.

cpu 10100

Mother 410m

Ram 8

1 hard hdd + ssd

کارت گرافیک آنبورد ولی ممکنه بعدا ارتقا بدم

لینک به دیدگاه

https://www.lioncomputer.com/product/4zv7z/GREEN-GP500A-UK-Plus-Gaming-PSU

اگر گارانتی برای شما مهم هستش این پاور بهترین انتخاب هستش و تا حدودی هم بعدا که بخواین گرافیک خریداری کنید نیاز شما رو پوشش میده.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، drsherman گفته است :

من بیشتر هدفم کیفیت و طول عمر هست.

cpu 10100

Mother 410m

Ram 8

1 hard hdd + ssd

کارت گرافیک آنبورد ولی ممکنه بعدا ارتقا بدم

اگه کیفیت واستون مهمه 

سری uk خیلی خوبن

بودجتون رو هم مشخص کنید بهتر میشه

لینک به دیدگاه

در ۳ ساعت قبل، kiarash۹۱۷ گفته است :

اگه کیفیت واستون مهمه 

سری uk خیلی خوبن

بودجتون رو هم مشخص کنید بهتر میشه

من اخیرا پاور گرین نخریدم و کیفیت نمیدونم تا چه حد سر تحریم و ... آوردن پایین یا نه اوکی هست بله روی کاغذ ظاهرا کیفیت گولد بالاتر و گارانتی هم بیشتر.... من اگه کیفیت اکونومی جالب نباشه خوب بیشتر میتونم هزینه کنم در واقع می خوام بدونم با فرض اینکه ۴۰۰ وات جوابگوی کار من باشه بهتر هست که مدل گرون تر ۵۰۰ وات گولد بخرم؟ ارزش بیشتر هزینه کردن رو داره؟

لینک به دیدگاه

در ۱۰ ساعت قبل، drsherman گفته است :

من اخیرا پاور گرین نخریدم و کیفیت نمیدونم تا چه حد سر تحریم و ... آوردن پایین یا نه اوکی هست بله روی کاغذ ظاهرا کیفیت گولد بالاتر و گارانتی هم بیشتر.... من اگه کیفیت اکونومی جالب نباشه خوب بیشتر میتونم هزینه کنم در واقع می خوام بدونم با فرض اینکه ۴۰۰ وات جوابگوی کار من باشه بهتر هست که مدل گرون تر ۵۰۰ وات گولد بخرم؟ ارزش بیشتر هزینه کردن رو داره؟

بله صد درصد ارزش خرید داره  این موضوع همونطور که دوستمون گفتن تا حدودی میتوته کارت گرافیک که در آینده تهیه خواهید کرد رو پوشش بده   پاور من 550uk هست  تازه تهیه کردم پاور خیلی خوبیه    و اگه هم با بودجه مشکلی ندارید سری hp evo 600 که نیمه ماژول هم هست و فن argb هم داره و تقریبا بهترین انتخابه بین پاور های هم قیمت خودش   با گارانتی بهتر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...