رفتن به مطلب

فروش هارد اکسترنال پاسپورتی 160 گیگ ترنسند

اشتراک گذاری

Recommended Posts

فروخته شد .............

ویرایش شده توسط armenak
لینک به دیدگاه

سلام

با توجه به اینکه هارد اکسترنال 500 گیگ USB 3.0 نو الان 160 تومان هست و 160گیگ تقریباً میشه یک سوم 500 گیگ یعنی 53 تومان

با در نظر گرفتن اینکه آون قیمت مال هارد نو و گارانتی دار و USB 3.0 هست میشه هارد شما رو حدود 40-45 قیمت گذاری کرد.

بنده هارد شما رو 40 تومان خریدارم کا با احتساب هزینه ارسال برای من خریدار حدود 45 آب میخوره. ^_^

لینک به دیدگاه

سلام

با توجه به اینکه هارد اکسترنال 500 گیگ USB 3.0 نو الان 160 تومان هست و 160گیگ تقریباً میشه یک سوم 500 گیگ یعنی 53 تومان

با در نظر گرفتن اینکه آون قیمت مال هارد نو و گارانتی دار و USB 3.0 هست میشه هارد شما رو حدود 40-45 قیمت گذاری کرد.

بنده هارد شما رو 40 تومان خریدارم کا با احتساب هزینه ارسال برای من خریدار حدود 45 آب میخوره. ^_^

ممنون از تجزیه و تحلیل ریاضی وار و هوشمندانتون

در فروم همسایه 70 پیشنهاد دادن

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام

اقا عقیل اگه اینجوری حساب کنی هارد 1ترابایتی میشه 320 تومن!!! اینجوری حساب نمیشه گلم!!!

لینک به دیدگاه

خب دیگه. وقتی شما خودت قیمت پایه رو درنظر گرفتی ولی از اعلام کردنش خودداری میکنی، معلومه دیگه. دانشمندانی مثل من میان تا به شما کمک کنن B) قابلی هم نداشت.

لینک به دیدگاه

اقا عقیل اگه اینجوری حساب کنی هارد 1ترابایتی میشه 320 تومن!!! اینجوری حساب نمیشه گلم!!!

بله عزیزم، ولی این تاپیک نیاز به یک قیمت پایه داشت که دیگه الان مشخص شد. منم هیچ امیدی نداشتم که ایشون به قیمتِ من بفروشه هرچند اگر میفروخت هم ناراحت نمی شدم. :p

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...