رفتن به مطلب

پریدن بایوس گرافیک

Hamed.Madadi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان گرافیک GTS450 فکر میکنم بایوسش پریده امروز صبح با الکل چند بار روش اسپری کردم تا کاملا تمیز شد بعد گذشتم یه ساعتی گذاشت تا کاملا خشک شد برای ارتقا یه سیستم قدیمی گرفته بودم پاور دو تا 6 پین گرافیک داره مدل SIGMA  اولین بار بود به این پاور وصل میکردم دو سه بار اول سیستم استارت نخورد اینکار اتصال کوتاه داشت بدنه کیس برق داشت بعد روشن شد 4 تا بوق بایوس زد باطری مادربرد رو دراوردم روشن کردم اینار امد بالا امدم تست کنم یه بار دیگه ریست کردم دیگه بالا نیومد روی یه مادربرد اصلا بوق نمیزنه تصویرم نداره روی مادربرد دیگه با پاور دیگه 8 تا بوق ممتد میزنه بازم تصویر نداره، الان بخوام بایوسش رو آپدیت کنم بدون اینکه تصویر بده میشه ؟ مادربرد خودش خروجی گرافیک داره 

IMG_20210626_012752.jpg

IMG_20210706_183046.jpg

IMG_20210706_183125.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

بایوس  گرافیک مثل مادربرد  نیست  منظور  خیلی  بندرت پیش  میاد که  بایوسش  بپره   مگر  خود بایوس  دستکاری شده باشه 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ferdosi گفته است :

سلام 

بایوس  گرافیک مثل مادربرد  نیست  منظور  خیلی  بندرت پیش  میاد که  بایوسش  بپره   مگر  خود بایوس  دستکاری شده باشه 

سلام آقای فردوسی بایوس رو دستکاری نکردم ، گرافیک 1 روز بود روشن نشده بود هیچ مشکلی هم نداشت ، این پاور شما اسمش رو شنیده بودید ممکنه پاور سوزنده باشه گرافیک رو ، جرات ندارم 6 پین این پاور به گرافیک دیگه ی وصل کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۳ دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

سلام آقای فردوسی بایوس رو دستکاری نکردم ، گرافیک 1 روز بود روشن نشده بود هیچ مشکلی هم نداشت ، این پاور شما اسمش رو شنیده بودید ممکنه پاور سوزنده باشه گرافیک رو ، جرات ندارم 6 پین این پاور به گرافیک دیگه ی وصل کنم

منظورم بود   تو این موارد که   مستقیما  بایوس  دستکاری  نشده باشه   تصویر  ندادن  گرافیک به علت   خرابی و  پریدن   بایوس  بسیار بسیار  کمه  در VGA 

(  بنظر شخصی  خودم یک درصد هم نیست )

احتمال زیاد خرابی  مورد شما  از قسمت تغذیه  گرافیک هست  که خب شاید  بواسطه پاور  این اتفاق  افتاده باشه 

لینک به دیدگاه

احتمالا زیاد گرافیک سالم است. بیوس هم نپریده.

اسپری که زدید ، رفته زیر پایه های پردازنده و قطعاتی که BGA هستن. و چون چربی و گردخاک روش بوده ، خاصیت خازنی یا مقاومتی ایجاد میکنه و باعث اختلال میشه.

فردا سمت پشت برد بزار افتاب بخوره حدود دو ساعت اگه درست نشد باید برد باز بشه با دستگاه التروسونیک کاملا دوباره شسته بشه 

درضمن پاور هم از هیت سینک بیرونیش معلومه پاور بدی نیست، پاور بصورت دستی روشن کنید(به سیستم وصل نکنید) یا باتستر یا با ولتمتر ولتاژ ها رو اندازه گیری کنید. یک بار لحظه روشن شدن ، یکبار هم بعد گذشت 5 ثانیه تا ده دقیقه ، ولتاژها را مانیتور کنید

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۴/۱۵ در ۱۹:۰۵، ferdosi گفته است :

منظورم بود   تو این موارد که   مستقیما  بایوس  دستکاری  نشده باشه   تصویر  ندادن  گرافیک به علت   خرابی و  پریدن   بایوس  بسیار بسیار  کمه  در VGA 

(  بنظر شخصی  خودم یک درصد هم نیست )

احتمال زیاد خرابی  مورد شما  از قسمت تغذیه  گرافیک هست  که خب شاید  بواسطه پاور  این اتفاق  افتاده باشه 

در در ۱۴۰۰/۴/۱۵ در ۱۹:۴۶، ali-۰۰۹۸ گفته است :

احتمالا زیاد گرافیک سالم است. بیوس هم نپریده.

اسپری که زدید ، رفته زیر پایه های پردازنده و قطعاتی که BGA هستن. و چون چربی و گردخاک روش بوده ، خاصیت خازنی یا مقاومتی ایجاد میکنه و باعث اختلال میشه.

فردا سمت پشت برد بزار افتاب بخوره حدود دو ساعت اگه درست نشد باید برد باز بشه با دستگاه التروسونیک کاملا دوباره شسته بشه 

درضمن پاور هم از هیت سینک بیرونیش معلومه پاور بدی نیست، پاور بصورت دستی روشن کنید(به سیستم وصل نکنید) یا باتستر یا با ولتمتر ولتاژ ها رو اندازه گیری کنید. یک بار لحظه روشن شدن ، یکبار هم بعد گذشت 5 ثانیه تا ده دقیقه ، ولتاژها را مانیتور کنید

گرافیک رو دیشب با اسپری شیشه شور گلرنگ حسابی شستم 😅 امروز تست کردم تصویر داد ، 10 باری ریست کردم 2 ساعت گیم پلی کردم مشکلی نداشت ، به قول دوستمون گرد و خاک ها رفته بوده زیر پایه GPU با شستشوی دیشب مشکلش برطرف شد  

لینک به دیدگاه

در ۱۳ ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

اسپری شیشه شور گلرنگ

اخه چجور دلت اومد 🤕 شیشه شور گلرنگ در شان و اندازه  گرافیک نیست.

راستی تا بحث گرافیکه یه gt9500  داشتم دستم ک رسید اتصال کوتاه داشت تا میزدم روشن شه سیستم  فن سیپیو یه چند میلیمتر تکون میخورد و دوباره روشن نمیشد. (اصلا نمیدونستم چرا) بعد ازین رایزر گرافیک داشتم یدونه با اون تست کردم و چند بار مهندس بازی درآوردم تا یبار یهو از پاور جریان کشید و شروع کرد دود کردن زد سوکتای ساتا و ... رو هم یکم ذوب کرد حتی.

کل دود از یدونه آیسی پشت کارت درمیومد.  که کندمش. بنظرتون شانس زندگی مجدد داره گرافیک یا قاب کنم بزنم دیوار؟ 

لینک به دیدگاه

در ۲ دقیقه قبل، milad.azn گفته است :

اخه چجور دلت اومد 🤕 شیشه شور گلرنگ در شان و اندازه  گرافیک نیست.

راستی تا بحث گرافیکه یه gt9500  داشتم دستم ک رسید اتصال کوتاه داشت تا میزدم روشن شه سیستم  فن سیپیو یه چند میلیمتر تکون میخورد و دوباره روشن نمیشد. (اصلا نمیدونستم چرا) بعد ازین رایزر گرافیک داشتم یدونه با اون تست کردم و چند بار مهندس بازی درآوردم تا یبار یهو از پاور جریان کشید و شروع کرد دود کردن زد سوکتای ساتا و ... رو هم یکم ذوب کرد حتی.

کل دود از یدونه آیسی پشت کارت درمیومد.  که کندمش. بنظرتون شانس زندگی مجدد داره گرافیک یا قاب کنم بزنم دیوار؟ 

اگه دود کرده (دودی که با دستکاری ایجاد بشه با دودی که بر اثر خرابی خود قطعه باشه ، قضیش فرق میکنه!) قاب کن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...