رفتن به مطلب

Quadro یا Titan?

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سوال اصلی: quadro یا  Titan کدوم یک با تعداد هسته کودا بیشتر  قیمته کمتری دارد؟

سوال فرعی :همه میدونیم کوادرو برای رندره ولی تایتان چی؟

سوال فرعی دوم:رندر یه واژه کلی است و نرم افزارهای مختلفی را شامل میشود.ولی کدام یک از نرم افزارها کدام یک از این دو نوع از این دو گرافیک لازم دارد؟

توضیحات:یه دیکشنری پسورد چند ترابایتی دارم روی ssd  . گرافیک مورد نظر ما باید یکی یکی این پسورد ها رو امتحان کنه ببینه درسته یا غلطه بعد بره بعدی تا سرانجام جواب رو پیدا کنه!یکجور bruteforce cracking

نویسنده نرم افزار مربوطه میگفت فقط تعداد هسته cuda مهمه و هر چی بیشتر بهتر.خودش قبلا 6 گیگ gtx titan داشت با 2688 کودا

و اینکه من گیم نمیزنم و گمون نکنم کارت گیمینگ بکارم بیاد (هر چند نسل 3000  گیمینگ انویدیا تعداد هسته هاشون زیاده)ولی گرونن.ولی آیا  گرون تر از کوادرو  و تایتان هستن با همون تعداد هسته؟

با اینکه بودجه ام هم محدوده ولی دیگه از gtx titan 6gb قدیمی یارو کمتر cuda نداشته باشه! (مقدار حافظه  بالای گرافیک به کارم نمیاد و فقط تعداد هسته برام اهمیت دارد)

@ARMIN

@matrix.trixx

ویرایش شده توسط Elderado
صدا کردن بزرگ ترها
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیزم سری quadro درایورهای مخصوصی دریافت می کنن که به درد رندرکارها و کارهای خاص دیگه می خوره گمون نکنم برای Brute forcing خیلی توجیهی داشته باشه quadro بخری Titanقبلا درایورهای Quadro رو دریافت می کرد در زمان های دور اگر اشتباه نکنم ولی انویدیا رویه رو عوض کرد و Titan صرفا یک کارت گیمینگ هست با حجم رم بالاتر نسبت به مدل Ti برای کار شما فک کنم یک کارتی مثل 980ti که همون titan x maxwell هست با رم ۶ گیگابایت کافی باشه قیمتش الان حداکثر ۱۲ تومن باید باشه ولی بد گیر میاد در مورد نسل جدید انویدیا هسته های کودا رو کوچیکتر کرده و قابل قیاس با نسل قبل نیستن و تضمینی نیست که برای کار شما سریعتر باشه به نسبتی که هزینه می کنی

لینک به دیدگاه

از کارتهای گیمینگ استفاده کنی بهتره. اصولا این سیستم مشابه ماین کردن با کارته. بنابراین RTX 3090 بهترین کارت میشه برای چنین کاری که شما میخواین انجام بدین. به همین ترتیب کارتهای ضعیف تر گیمینگ پشت سرش قرار میگیرند.

لینک به دیدگاه

حالا ما زاهدیم و عابد.ولی شما دو نفر چرا تا صبح بیدارید؟(مزاح بود)

همین الآن هرد تون رو در نماز شبم دعا کردم.

آرمین کاکو ssd sata 5tb هم داریم یا بعد از 4tb اونوقت میشه8tb؟

چون فایل حاوی پسوردها یک تک فایل 3.76 TB حجمشه که ssd 4tb کوچیکه و توش جا نمیشه.و نمیشه چند پارت(قسمت) تقسیمش کرد و گذاشت روی چند اس اس دی و raid 0 کردشون.

(همچنین برای اینکه سرعته خواندن یکی یکی کدها بالا بره نمیشه روی هارد گذاشته بشن و حتما ssd نیازه.)

این کدها کدهای مرسومه  biss کانالهای feed م.ا.ه.و.اره هستند)و معمولا در کمتر از یک ربع ساعت کرک میشوند ولی بشرطها و شروطها.(شروطش اینکه:وجود ssd با سرعت read بالا و دوم: تعداد هسته cuda زیاد )حتی سال 2008خودم به برنامه نویسش پیشنهاد دادم که برنامه را با زبان اسمبلی (زبان ماشین)بنویسد تا که سرعته اجراش ماکزیموم شود) و قبل از اینکه  پخش رویداد ورزشی مورد نظر شروع بشه ما کد کانال را بدست بیاوریم!

یارو(برنامه نویسه) که از قضا چینی بود از پیشنهادم استقبال کرد و برای نسخه های بعدی نرم افزار کرکینگ مذکور بقول خودش رفت و زبان برنامه نویسی اسمبلی مخصوصه cuda را یاد گرفت.(مگه میشه مگه داریم؟)

ویرایش شده توسط Elderado
لینک به دیدگاه

در ۹ ساعت قبل، Elderado گفته است :

حالا ما زاهدیم و عابد.ولی شما دو نفر چرا تا صبح بیدارید؟(مزاح بود)

همین الآن هرد تون رو در نماز شبم دعا کردم.

آرمین کاکو ssd sata 5tb هم داریم یا بعد از 4tb اونوقت میشه8tb؟

چون فایل حاوی پسوردها یک تک فایل 3.76 TB حجمشه که ssd 4tb کوچیکه و توش جا نمیشه.و نمیشه چند پارت(قسمت) تقسیمش کرد و گذاشت روی چند اس اس دی و raid 0 کردشون.

(همچنین برای اینکه سرعته خواندن یکی یکی کدها بالا بره نمیشه روی هارد گذاشته بشن و حتما ssd نیازه.)

این کدها کدهای مرسومه  biss کانالهای feed م.ا.ه.و.اره هستند)و معمولا در کمتر از یک ربع ساعت کرک میشوند ولی بشرطها و شروطها.(شروطش اینکه:وجود ssd با سرعت read بالا و دوم: تعداد هسته cuda زیاد )حتی سال 2008خودم به برنامه نویسش پیشنهاد دادم که برنامه را با زبان اسمبلی (زبان ماشین)بنویسد تا که سرعته اجراش ماکزیموم شود) و قبل از اینکه  پخش رویداد ورزشی مورد نظر شروع بشه ما کد کانال را بدست بیاوریم!

یارو(برنامه نویسه) که از قضا چینی بود از پیشنهادم استقبال کرد و برای نسخه های بعدی نرم افزار کرکینگ مذکور بقول خودش رفت و زبان برنامه نویسی اسمبلی مخصوصه cuda را یاد گرفت.(مگه میشه مگه داریم؟)

سلام برادر، آقا ما مخلصیم.

اس اس دی حجم بالا داریم منتها تو ایران نداریم.

شما وقتی دو تا اس اس دی رو RAID 0 می کنی، در داخل ویندوز/لینوکس یا هر سیستم عاملی، صرفا یک درایو خواهید داشت با مجموع ظرفیت. یعنی 2 تا SSD فرض کن 4 ترا رو با هم RAID 0 می کنی، داخل ویندوز شما یک پارتیشن 8 ترابایتی مشاهده می کنی. که میتونی روش ویندوز بریزی، یا هر چیزی که دلت میخواد.

فقط این موضوع باید قبل از نصب سیستم عامل انجام بشه وگرنه ویندوز بالا نمیاد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...