رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد برنامه DPS

mInI_ClockEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام
ب
بعد از ورژن 2017 درایور پک
هر نسخه ایی رو دانلود کردم از هر سایتی
در اخر نصب و نهایی کردن برنامه روی یک درصد خاصی (مثلا 50 درصد) گیر میکنه و به هیچ عنوان جلوتر نمیره و در صورت بستن برنامه همه ویندوز و درایور ها خراب میشن و مجبور به نصب دوباره ویندوز میشم
ورژنهای مختلف برنامه و سیستم ها و لپ تاپ های مختلف تست شده همه به همین صورت میشن
دوستان راه حلی برای رفع این مشکل دارند
با سپاس

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
ب
در اخر نصب و نهایی کردن برنامه روی یک درصد خاصی (مثلا 50 درصد) گیر میکنه و به هیچ عنوان جلوتر نمیره و در صورت بستن برنامه همه ویندوز و درایور ها خراب میشن و مجبور به نصب دوباره ویندوز میشم
ورژنهای مختلف برنامه و سیستم ها و لپ تاپ های مختلف تست شده همه به همین صورت میشن
با سپاس

سلام.چرا از درایور های اصلی استفاده نمیکنید؟معمولا این برنامه ها در آینده اذیت میکنن.مثلا من روی یه سیستم 775 g31 برا درایور گرافیک آنبورد روی ویندوز 8.1 به مشکل خوردم اما با دانلود درایور ویندوز 7 و نصبش از طریق دیوایس منیجر مشکل رو حل کردم و مشکلی هم به وجود نیاورد.حتی کنترل پنل گرافیک هم کار میکرد.یا روی مادربرد p45 درایور صدا میخواستم کنترل پنلش رو میخواستم روی همین ویندوز 8.1 از درایور ویندوز 7 استفاده کردم.منم با درایور پک کار کردم این اذیت هارو داشت سیستم هنگ میکرد و...

ویرایش شده توسط amir.t.1261
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من تا حالا با ورژن 2017 و 2016 ش هیچ مشکلی نداشتم ولی بعد از این دو ورژن هر نسخه ایی ش رو گرفتم عینا مشکل مطرح شده رو دارن
واقعا موندم برای چی هستش🤷‍♀️

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

من تا حالا با ورژن 2017 و 2016 ش هیچ مشکلی نداشتم ولی بعد از این دو ورژن هر نسخه ایی ش رو گرفتم عینا مشکل مطرح شده رو دارن
واقعا موندم برای چی هستش🤷‍♀️

منم با درایور پک کار کردم این اذیت هارو داشت سیستم هنگ میکرد و... با آنلاین هم مشکل هست؟اگه نیست از آنلاین استفاده کنید.یا از همون قدیمی ها.

ویرایش شده توسط amir.t.1261
لینک به دیدگاه

درود

از کالکشن درایورهای دیگه مثل Snappy Driver یا MCS Drivers استفاده کنین

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۴/۲۵ در ۲۲:۵۳، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
ب
با سپاس

این درایو پک سلوشن به شدت مشکوک میزنه ، هنوز دلیل قانع کننده نتونستم پیدا بکنم .دوسال قبل ، یکی از دوستان ویندوز عوض کرده بوده بعد امده بود با این درایوها را نصب کنه. هر کاری کرده بود ارور های عجیب غریب داده بود ، خلاصه پاور عوض کرده بود رم عوض کرده بود هارد نو خریده بود ... وقتی بهم زنگ زد مشکل ش گفت داشت روانی میشد. رفتم گفتم مشکل از این درایو پک هست قبول نمیکرد. دیگه ویندوز نصب کردم و درایوها هم از نت گرفتم براش نصب کردم، بعدش دید تام قطعاتش سالم بودن. بعد جوری رفته بود تو پاچش . . . 

لینک به دیدگاه

من برای آپدیت کردن درایور ها از driver booster استفاده میکنم تا الان اوکی بوده بدون مشکل

https://soft98.ir/software/drivers/16536-iobit-driver-booster-full-dl.html

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...