رفتن به مطلب

خرابی روتر قدیمی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید

یک عدد روتر tplink 3220 دارم از اینایی که دانگل ۳g و ۴g میخوره و از اونجا وایفای میکنه فکر کنم بیشتر از ۵ساله که دارمش وبا مودم دانگل e3372 خریدمش.

۲سال باش کارکردم بعد اون که tplink mr200خریدم سه سال پیش،دیگه اون رفت تو کارتن ،دانگل رو که به یکی از دوستان اینجا فروختم پارسال پریسال که بهار سیل تو سیل شده بود کشور،خوده روتر موند تو کارتن ...

تا یک ماه پیش چشمم بش افتاد که بفروشمش ،گذاشتم تو دیوار و قبلش خاستم تستش کنم دانگل که نداشتم،گفتم شاید اگر گوشی موبایل رو با کابل usb بش بزنم و هات اسپات کنم،بشه دانگل رو شبیه سازی کرد،اول بش وصل کردم دیدم وصل شد بعد ده ثانیه پرید ،قطع و وصل کردم دیدم سریع ثانیه ای قطع و وصل میشد ،گفتم شاید اونو نمیخونه خلاصه مشتری اومد با دانگل خودش تست کرد باز همین طور میشد وصلش که میکردی،درحد صدم ثانیه وصل میشد بعد قطع میشد،هیچ دیگه نتونستم بفروشمش

حالا از دوستان که از این چیزا تعمیر میکنن،دلیلش نخوندنش چی هست ،آیا گوشی من خرابش کرد؟

و اینکه راهی هست که خودم تعمیرش کنم ؟

حیفم میاد روتر تمیزی هست، همینطور گذاشته اونجا تو کارتن و هیچکاریشم نمیشه کرد ،هیچ استفاده ای هم نداره

ممنون 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...