رفتن به مطلب

آموزش تغییر ریجن اکانت استیم با دردسر بسیار زیاد :)

danyal.fa79
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود خدمت شما دوستان و برادران گرامی

همونطور که میدونید استیم قابلیت تغییر ریجنش رو خیلی وقته که برای کاربرانش محدود کرده و برای تغییر ریجن اکانت ها باید حتما با کردیت کارت کشور مقصد گیم رو خریداری کنید

چند مدت پیش از پارس گیفت یه آموزشی رو دیدم قرار داده بودن برای تغییر ریجن اکانت های استیم قدیمی که روش گیم هست. من روششون رو امتحانش کردم و جواب هم داد گفتم در اختیار شما هم بذارم که انقد ریجن رو تغییر بدیم تا این روش هم بن بشه 😁

در ابتدای امر باید توجه داشته باشید کانسپت کلی این روش به این صورت هست که ما به استیم میگیم اکانت ما دزدیده شده و ریجن اکانت ما شده ریجن اکانت آقا دزده و کی بود کی بود ما نبودیم 😁

پس اول وارد اکانت استیممون میشیم، بعد ایمیل و پسوورد اکانتمون رو عوض میکنیم و از اکانت لاگ اوت می کنیم میکنیم

در مرحله بعد حواسمون باشه از اینجا به بعد در تمام مراحل V*P*N کشوری که میخوایم ریجنمون به اون تغییر پیدا کنه رو روشن کنیم (من خودم از قند شکن های داخل گوگل پلی استور سرچ کردم Turkey V*P*N و یکی برام آورد همون رو نصب کردم و در تمامی مراحل از همون استفاده کردم. فقط با توجه به free بودن اپ و ممکنه گاهی اسکل بزنه، حتما قبل از اینکه وارد سایت ساپورت استیم بشید چک کنید که IP تون به کشور انتخابیتون تغییر کرده باشه.)

بعدش مراحلی که جهت بازیابی اکانت به صورت عادی همیشه انجام میدیم رو انجام میدیم و به پشتیبانی پیام میدیم که اکانت ما دزدیده شده و میخوایم اکانت رو برگردونیم

که بعد پشتیبانی میگه خوب شما اول باید هویتت محرز شه که خودتی و اکانت برای خودته، پس کد یکی از والت هایی که قبلاً اکتیو کردی یا CD Key یکی از بازیایی که اکتیو کردی رو باید به ما بدی

شما کد رو بهش میدید و ساپورت میگه بسیارم عالی اکانت شما ریستور شده و پسوورد جدید براتون به ایمیلی که در مراحل اول گفته بودید با این ایمیل با من در تماس باشید ارسال شد

بعد شما با همون قند شکنی که از ابتدا اکتیوش کرده بودید وارد اکانت استیم میشید و میبینید که ای بابا ریجن اکانتم اشتباهه که! (مثلا همون یورو که قبلا بوده هنوزم هست)

در قدم آخر به ساپورت استیم در همون تیکت ریستور کردن اکانت پیام میدید که واحد پولی من باید مثلا TL باشه ولی الان Euro هست رسیدگی کنید و در مدتی اندک به درخواست شما رسیدگی شده و شما به این شکل ریجن اکانت خودتون رو تغییر دادید

توجه داشته باشید این روش ممکنه یکی دو روزی طول بکشه تا ریجنتون رو تغییر بدید ولی خوب تقریبا 100% عملی هست و احتمال بن شدن هم من تاحالا ندیدم کسی بن بشه

• لایک 10
  • ممنونم 1
  • حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

• ارسال 57
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 6 ساعت قبل، danyal.fa79 گفته است :

سلام.

مممون از توضیحتون. فقط اینکه وقتی به قول شما اکانت ما دزدیده شده و رمز عوض شده چجوری به ساپورت استیم پیام بدیم؟؟ چون رمز و ایمیل رو از ما میخواد برای وصل شدن به ساپورت استیم.

لینک به دیدگاه

در ۲۴ دقیقه قبل، DM.JAGUAR گفته است :

سلام.

مممون از توضیحتون. فقط اینکه وقتی به قول شما اکانت ما دزدیده شده و رمز عوض شده چجوری به ساپورت استیم پیام بدیم؟؟ چون رمز و ایمیل رو از ما میخواد برای وصل شدن به ساپورت استیم.

با درود

ابتدا از قسمت forgot my password اقدام می کنید، سپس ایمیلتون رو وارد میکنید و با پیغام همچین ایمیلی توی استیم نداریم مواجه میشید و استیم به شما این آپشن رو میده که یوزرنیمتون رو وارد کنید، بعد ادامه مراحل رو بر اساس ریستور کردن اکانت دزدیده شده با یوزرنیم که غیر قابل تغییر هست دنبال می کنید

لینک به دیدگاه

سلام عزیز 
واقعا ماها به کجاها داریم میریم؟😂 
آدم تو محدودیت چه روش هایی که به ذهنش نمیرسه .
فقط عزیز ی سوال من ریجن استیمم روسیس به نظرت این ارزونتره یا ترکیه ؟ که تغییرش بدم به ترکیه و اینکه منی که الان اکانتم روسیس اصلا میشه با این روش شما به ترکیه تغییرش داد؟

لینک به دیدگاه

در ۴ دقیقه قبل، Simorg گفته است :

سلام عزیز 
واقعا ماها به کجاها داریم میریم؟😂 
آدم تو محدودیت چه روش هایی که به ذهنش نمیرسه .
فقط عزیز ی سوال من ریجن استیمم روسیس به نظرت این ارزونتره یا ترکیه ؟ که تغییرش بدم به ترکیه و اینکه منی که الان اکانتم روسیس اصلا میشه با این روش شما به ترکیه تغییرش داد؟

واقعا 😂

من اولین بار اکانت خودم دزدیده شده بود ریجنش آرژانتین بود پسش که گرفتم بهم با ریجن اروپا پس دادن!! این جرقه ذهنی از اونجا خورد که شاید آقا دزده هم بخواد ریجن اکانت مارو یه مواقعی عوض کنه 😂

روسیه که خیلی وقته دیگه از ریجن های پیشنهادی خارج شده

اگر تنوع بازی میخواید توی ۹۵٪ موارد آرژانتین بهترینه اگر مثل رینبو پلی میدین و بتل پس هر سیزن میگیرید و به ندرت بازی های دیگه خرید میکنید ترکیه بهترینه و اگر فقط رینبو بازی میکنید هیچ بازی دیگه ای هم خریداری نمیکنید برزیل بهترینه

بین ترکیه و آرژانتین تقریبا یکی درمیون بازیا یکی از اون یکی قیمتش بهتره باید چک کنید ببینید بازی که میخواید توی کدوم ریجن بصرفه تره

لینک به دیدگاه

در ۲ دقیقه قبل، danyal.fa۷۹ گفته است :

واقعا 😂

من اولین بار اکانت خودم دزدیده شده بود ریجنش آرژانتین بود پسش که گرفتم بهم با ریجن اروپا پس دادن!! این جرقه ذهنی از اونجا خورد که شاید آقا دزده هم بخواد ریجن اکانت مارو یه مواقعی عوض کنه 😂

روسیه که خیلی وقته دیگه از ریجن های پیشنهادی خارج شده

اگر تنوع بازی میخواید توی ۹۵٪ موارد آرژانتین بهترینه اگر مثل رینبو پلی میدین و بتل پس هر سیزن میگیرید و به ندرت بازی های دیگه خرید میکنید ترکیه بهترینه و اگر فقط رینبو بازی میکنید هیچ بازی دیگه ای هم خریداری نمیکنید برزیل بهترینه

بین ترکیه و آرژانتین تقریبا یکی درمیون بازیا یکی از اون یکی قیمتش بهتره باید چک کنید ببینید بازی که میخواید توی کدوم ریجن بصرفه تره

راستش من اهل رینبو نیستم بیشتر با استیم پابجی بازی میکنم ولی حتی همونم بتل پساش با روسیه گرونه 
البته احتمالا فیفا 22 رو هم بخرم 
حالا به نظر شما آرژانتین خوب هست برای اینایی که گفتم؟

لینک به دیدگاه

در ۱۲ دقیقه قبل، Simorg گفته است :

راستش من اهل رینبو نیستم بیشتر با استیم پابجی بازی میکنم ولی حتی همونم بتل پساش با روسیه گرونه 
البته احتمالا فیفا 22 رو هم بخرم 
حالا به نظر شما آرژانتین خوب هست برای اینایی که گفتم؟

به طور میانگین آرژانتین بهترین ریجنه

لینک به دیدگاه

در ۱ دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

به طور میانگین آرژانتین بهترین ریجنه

پس تغییر میدم به آرژانتین

لینک به دیدگاه

با سلام،

خیلی ممنون بابت اینکه زحمت کشیدید این آموزش رو اینجا منتشر کردید و نوشتیدش.

به نظرم این روش یک باگ بسیار بزرگ داره.

استیم یک history برای خرید هامون داره. حتی تغیر ریجن هم توش ثبت میشه. حالا شما کلی با اون ریجن خرید بکن، و هیچی به استیم نگو! بعد یکهو به استیم بگو که اکانتم رو دزد زده، تا اینجا اوکیه.

ولی وقتی اکانتو پس میگیری و میگی که این ریجن من نیست؟ این خیلی عجیبه! من با این ریجن 1.5 سال خرید داشتم، چطور ممکنه بعد از 1.5 سال به استیم بگم که این ریجن من نیست؟ و اون هم باور کنه؟

البته خودم هم بدم نمیاد از این روسیه ی مزخرف به آرژانتین برم. روسیه خیلی محدودیت های بی خودی داره، بعضی از بازی ها توش نیستن. و بعضی از بازی ها ورژن متفاوتی با نسخه ی جهانی دارن.

حالا یک سوال؟ شما فرض کنید یک بازی دارید که در ریجن روسیه خریداری شده است، مثلا r6 و این بازی شامل محدودیت های زبانیه! اکنون اگر ریجن اکانت عوض بشه، ورژن بازی هم عوض میشه؟

لینک به دیدگاه

در ۷ دقیقه قبل، HosseinRF گفته است :

با سلام،

خیلی ممنون بابت اینکه زحمت کشیدید این آموزش رو اینجا منتشر کردید و نوشتیدش.

به نظرم این روش یک باگ بسیار بزرگ داره.

استیم یک history برای خرید هامون داره. حتی تغیر ریجن هم توش ثبت میشه. حالا شما کلی با اون ریجن خرید بکن، و هیچی به استیم نگو! بعد یکهو به استیم بگو که اکانتم رو دزد زده، تا اینجا اوکیه.

ولی وقتی اکانتو پس میگیری و میگی که این ریجن من نیست؟ این خیلی عجیبه! من با این ریجن 1.5 سال خرید داشتم، چطور ممکنه بعد از 1.5 سال به استیم بگم که این ریجن من نیست؟ و اون هم باور کنه؟

البته خودم هم بدم نمیاد از این روسیه ی مزخرف به آرژانتین برم. روسیه خیلی محدودیت های بی خودی داره، بعضی از بازی ها توش نیستن. و بعضی از بازی ها ورژن متفاوتی با نسخه ی جهانی دارن.

حالا یک سوال؟ شما فرض کنید یک بازی دارید که در ریجن روسیه خریداری شده است، مثلا r6 و این بازی شامل محدودیت های زبانیه! اکنون اگر ریجن اکانت عوض بشه، ورژن بازی هم عوض میشه؟

حقیقتا سوالتون خیلی تخصصی بود و فکر کنم فقط با آزمایش بشه نتیجش رو متوجه شد! در بدترین حالت هم شما چیزیو از دست نمیدید نهایت برای همون یه بازی فقط محدودیت های روسیه وجود خواهد داشت

راجب لیست تراکنش که فرمودید من ابتدا آرژانتین بودم و سه تا بازی اونجا خرید کردم بعد اکانتم هک شد و ریستور کردم بهم ریجن انگلیس تحویل دادن الانم تغییر دادم به ترکیه و بتل پس رینبو سیکس رو خریدم. برای من اخلالی ایجاد نشد

لینک به دیدگاه

ده سال پیش طرف سی دی کی بتل فیلد خرید بود ، استفاده میکرد بعد پیام میداد به EA میگفت سی دی کی خریدم کار نمیکنه !! اونا هم یه CD نو تحویل میدادن تا اینکه لو رفت گفتن از سایتی که خریدی از همونجا پیگیر شو

اینم از اون روش های............انجام ندید بهتر است مگر اینکه فقط بخوای یکبار انجامش بدی وگرنه اصلا فایده نداره و برای بار دوم قطعا دستان خواهد شد

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است :

ده سال پیش طرف سی دی کی بتل فیلد خرید بود ، استفاده میکرد بعد پیام میداد به EA میگفت سی دی کی خریدم کار نمیکنه !! اونا هم یه CD نو تحویل میدادن تا اینکه لو رفت گفتن از سایتی که خریدی از همونجا پیگیر شو

اینم از اون روش های............انجام ندید بهتر است مگر اینکه فقط بخوای یکبار انجامش بدی وگرنه اصلا فایده نداره و برای بار دوم قطعا دستان خواهد شد

یعنی ساپورت EA پیگیر نمیشد CD key قبلی کجا اکتیو شده ؟ :|

اکانت رینبوی یکی از دوستان بنده استیمش با یوپلی یکی دیگه نصفه لینک شده بود و اصلا نه میشد روی یو پلی جدیدی لینکش کرد نه آن لینکش کرد! سر این داستان بالای 40 روز داشتیم به یوپلی حالی میکردیم بابا این اکانت استیم به هیچ جا لینک نیست الکی میزنه لینکه هی از ما اصرار از اونا انکار!!!!

لینک به دیدگاه

یا خیلی راحت تر میتونی به قند شکن ریجن مورد نظر کانکت بشی و اکانت جدید بسازی :| با همون ریجن کشور قند شکن ساخته میشه :| البته خب اکانت جدیده دیگه... 

لینک به دیدگاه

همون روزی که میخواستم از ریجن آمریکا برگردم سیستمش عوض شد. الان دیگه هیچی ارزون نمیتونم بگیرم. این روش ها هم یکم ترسناکه.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Slasher گفته است :

یا خیلی راحت تر میتونی به قند شکن ریجن مورد نظر کانکت بشی و اکانت جدید بسازی :| با همون ریجن کشور قند شکن ساخته میشه :| البته خب اکانت جدیده دیگه... 

بلاخره اقتضای شرایط طوری بود که خواستیم خودمون رو آزار بدیم و اکانت قدیمیمون رو تغییر ریجن بدیم 😂

در 31 دقیقه قبل، Mostafa98 گفته است :

همون روزی که میخواستم از ریجن آمریکا برگردم سیستمش عوض شد. الان دیگه هیچی ارزون نمیتونم بگیرم. این روش ها هم یکم ترسناکه.

من به شما پیشنهاد میکنم که این ریسک رو بپذیرید و این کار رو انجام بدید که در آینده حسرت به دلتون نمونه چون هر از چند گاهی این روش ها پدیدار میشن و بعد یه مدتی دیگه کار نمیکنن، اون موقعه که با خودتون میگید کاش کرده بودماااا (چند بار برای خود من پیش اومده این مسئله)

لینک به دیدگاه

سلام بابت این پست خیلی زحمت کشیدین من خودمم یک هفته است این روش استفاده کردم جواب داده به نظرم این باگ هم به زودی استیم میبنده هر چی سریع تر تغییر بدین اگه لازم 

لینک به دیدگاه

دوستان فقط اینجا ی مشکلی هست اونم اینه که چطوری من سی دی کی بازی رو که خریدم پیدا کنم ؟
چون من کلا ی بازی بیشتر ندارم که اونم پابجیه ولی همونم سی دی کیشو نخریدم خود سایت برام ی جورایی نصب کرد رو استیمم و اینکه ی دونه هم اگه اشتباه نکنم گیفت کار 5 دلاری خریدم حالا میشه از تو هیستوری سی دی کی اینارو پیدا کرد؟ پون تو ایمیلامم چک کردم متاسفانه نبود

لینک به دیدگاه

در ۱ دقیقه قبل، Simorg گفته است :

دوستان فقط اینجا ی مشکلی هست اونم اینه که چطوری من سی دی کی بازی رو که خریدم پیدا کنم ؟
چون من کلا ی بازی بیشتر ندارم که اونم پابجیه ولی همونم سی دی کیشو نخریدم خود سایت برام ی جورایی نصب کرد رو استیمم و اینکه ی دونه هم اگه اشتباه نکنم گیفت کار 5 دلاری خریدم حالا میشه از تو هیستوری سی دی کی اینارو پیدا کرد؟ پون تو ایمیلامم چک کردم متاسفانه نبود

پاب جی که ۹۹٪ گیفتشو براتون اکتیو کرده با توجه به این که فرمودید روسیه هم بودید

ولی از سی دی کی ۵$ که قبلا اکتیو کردید میتونید استفاده کنید. جایی از استیم که ننوشته باید خودتون از جایی که خریداری کردید پیداش کنید

یا اینکه یه گیفت کارت چند دلاری جدید بخرید اکانتتون رو با اون شارژ کنید و بعد از کد همون برای ریستور کردن استفاده کنید

لینک به دیدگاه

در ۲۱ ساعت قبل، danyal.fa۷۹ گفته است :

همونطور که میدونید استیم قابلیت تغییر ریجنش رو خیلی وقته که برای کاربرانش محدود کرده و برای تغییر ریجن اکانت ها باید حتما با کردیت کارت کشور مقصد گیم رو خریداری کنید

چند مدت پیش از پارس گیفت یه آموزشی رو دیدم قرار داده بودن برای تغییر ریجن اکانت های استیم قدیمی که روش گیم هست. من روششون رو امتحانش کردم و جواب هم داد گفتم در اختیار شما هم بذارم که انقد ریجن رو تغییر بدیم تا این روش هم بن بشه 😁

در ابتدای امر باید توجه داشته باشید کانسپت کلی این روش به این صورت هست که ما به استیم میگیم اکانت ما دزدیده شده و ریجن اکانت ما شده ریجن اکانت آقا دزده و کی بود کی بود ما نبودیم 😁

پس اول وارد اکانت استیممون میشیم، بعد ایمیل و پسوورد اکانتمون رو عوض میکنیم و از اکانت لاگ اوت می کنیم میکنیم

در مرحله بعد حواسمون باشه از اینجا به بعد در تمام مراحل V*P*N کشوری که میخوایم ریجنمون به اون تغییر پیدا کنه رو روشن کنیم (من خودم از قند شکن های داخل گوگل پلی استور سرچ کردم Turkey V*P*N و یکی برام آورد همون رو نصب کردم و در تمامی مراحل از همون استفاده کردم. فقط با توجه به free بودن اپ و ممکنه گاهی اسکل بزنه، حتما قبل از اینکه وارد سایت ساپورت استیم بشید چک کنید که IP تون به کشور انتخابیتون تغییر کرده باشه.)

بعدش مراحلی که جهت بازیابی اکانت به صورت عادی همیشه انجام میدیم رو انجام میدیم و به پشتیبانی پیام میدیم که اکانت ما دزدیده شده و میخوایم اکانت رو برگردونیم

که بعد پشتیبانی میگه خوب شما اول باید هویتت محرز شه که خودتی و اکانت برای خودته، پس کد یکی از والت هایی که قبلاً اکتیو کردی یا CD Key یکی از بازیایی که اکتیو کردی رو باید به ما بدی

شما کد رو بهش میدید و ساپورت میگه بسیارم عالی اکانت شما ریستور شده و پسوورد جدید براتون به ایمیلی که در مراحل اول گفته بودید با این ایمیل با من در تماس باشید ارسال شد

بعد شما با همون قند شکنی که از ابتدا اکتیوش کرده بودید وارد اکانت استیم میشید و میبینید که ای بابا ریجن اکانتم اشتباهه که! (مثلا همون یورو که قبلا بوده هنوزم هست)

در قدم آخر به ساپورت استیم در همون تیکت ریستور کردن اکانت پیام میدید که واحد پولی من باید مثلا TL باشه ولی الان Euro هست رسیدگی کنید و در مدتی اندک به درخواست شما رسیدگی شده و شما به این شکل ریجن اکانت خودتون رو تغییر دادید

توجه داشته باشید این روش ممکنه یکی دو روزی طول بکشه تا ریجنتون رو تغییر بدید ولی خوب تقریبا 100% عملی هست و احتمال بن شدن هم من تاحالا ندیدم کسی بن بشه

v*p*n ارژانتین برای pc چی هست؟ بنده گوشی ندارم

لینک به دیدگاه

در ۱۷ دقیقه قبل، Unhappy گفته است :

v*p*n ارژانتین برای pc چی هست؟ بنده گوشی ندارم

نورد رو امتحان کنید، نسخه ترایالش ترکیه رو میدونم داره بقیه رو مطمئن نیستم

لینک به دیدگاه

در ۱۵ دقیقه قبل، danyal.fa۷۹ گفته است :

نورد رو امتحان کنید، نسخه ترایالش ترکیه رو میدونم داره بقیه رو مطمئن نیستم

رجین اکانت ترکیه هست 

نورد تریال ارژانتین نداره

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

با توجه به این که دیدم فروش خدمات تغییر ریجن استیم حتی به فروم هم رسیده! گفتم آپ کنم کسایی که ندیدن ببینن در هزینه ی خانوارشون صرفه جویی کنن 😁

لینک به دیدگاه

سلام دوستان سوالی داشتم گفتم همینجا بپرسم.

از دوستانی که ریجن های روس ترک آرژانتین دارن لطف میکنن قیمت ایس کمبت 7 رو  ببینن و بهم بگن؟

لینک به دیدگاه

در ۶ دقیقه قبل، jj-۱۹۱ گفته است :

سلام دوستان سوالی داشتم گفتم همینجا بپرسم.

از دوستانی که ریجن های روس ترک آرژانتین دارن لطف میکنن قیمت ایس کمبت 7 رو  ببینن و بهم بگن؟

سلام

2999 ars

Deluxe Edition هم 4250 ars

ریجن آرژانتین

لینک به دیدگاه

در ۳۹ دقیقه قبل، GAGHL گفته است :

سلام

2999 ars

Deluxe Edition هم 4250 ars

ریجن آرژانتین

دستت درد نکنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...