رفتن به مطلب

مشکل CSM در تنظیمات مادربورد

MTMrAlone
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض خسته نباشید به همگی  مادربورد : H310M S2H 2.0

میخوام ویندوز 11 نصب کنم یکی از نیاز هاش GPT بودن دیسک هست و برای GPT کردن باید UEFI کنید مادربورد رو خلاصه

وقتی CSM رو خاموش میکنم ویندوز بالا نمیاد یعنی بجای ویندوز میره تو ستینگ مادربورد منظورم بایوس هست و وقتی هم که میخوای دستی بگی با چه هاردی بوت بشه بیاد بالا اصلا هاردی وجود نداره ،

هارد هم SSD و هم HDD دارم 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، MTMrAlone گفته است :

میخوام ویندوز 11 نصب کنم یکی از نیاز هاش GPT بودن دیسک هست و برای GPT کردن باید UEFI کنید مادربورد رو خلاصه

وقتی CSM رو خاموش میکنم ویندوز بالا نمیاد یعنی بجای ویندوز میره تو ستینگ مادربورد منظورم بایوس هست و وقتی هم که میخوای دستی بگی با چه هاردی بوت بشه بیاد بالا اصلا هاردی وجود نداره ،

سلام

فرمت هارد شما mbr هست و ویندوزتون معمولی هست   Csm درواقع ویندوز رو از همون هارد فرمت mbr و ویندوز معمولی میخونه    در کل بهتره برای اینکه مشکلات به کمترین حالت ممکن برسه بهتره فرمت هارد رو از mbr به gpt تغییر بدین   بهترین روش هم زمان نصب ویندوز به صورت uefi هست که تمامی اطلاعات پاک میشن و فرمت هارد از mbr به gpt تغییر پیدا میکنه و باید از اول پارتیشن بندی کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۵ ساعت قبل، MTMrAlone گفته است :

درود

همه ی این موارد هم رفع بشه، تا جایی که میدونم ریلیز اولیه ویندوز 11 احتیاج به ماژول TPM داشت، نمیدونم الان ضرورت TPM برداشته شده یا نه...مادربرد شما(وتمام مادربرد های atx موجود) فقط هدر tpm دارن و جداگانه باید روشون نصب بشه

در زمان لانچ csm هم فقط فرمت های mbr بوت میشه. پس وقتی csm غیر فعال باشه یا بایوس روی حالت uefi باشه، ویندوزتون که از قبل روی حالت mbr بوده، بوت نمیشه، باید روی فلش ویندوز gpt بوتیبل کنید و از نو نصب کنید،

یا با استفاده از برنامه paragon disk manager نوع فرمت هارد رو مستقیما از mbr به gpt تغییر بدید، وارد نرم افزار بشید، خودش کار رو شروع میکنه و بعدش ریستارت میکنه و ویندوز میره روی gpt، بعدش هم باید csm رو خاموش کنید تا ویندوز بالا بیاد

لینک به دیدگاه

در ۱۱ ساعت قبل، MTMrAlone گفته است :

CSM فقط زمانی باید خاموش بشه که ویندوز روی SSD از نوع NVMe نصب باشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...