از لیون کامپیوتر قســـــــــــــــــــــــــــــــــــطی خرید کنید فروش اقساطی برای سراسر ایران
اخبار سخت افزار ، نرم افزار ، بازی و دنیای آیتی در مجله لیون کامپیوتر 🤩
- 0
مشاوره درمورد سایت های فروشنده ریجستری
-
کاربران آنلاین در این صفحه 0 کاربر
- هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
-
آخرین مطالب بازارچه
-
- 2 ارسال
- 125 بازدید
-
باندل b250 رم4 ssd 120 ddr4 سی پی یو g6405 1 2 3
توسط chaning، در خریدو فروش سیستم کامل و چند قطعه کامپیوتر با هم
- 68 ارسال
- 2607 بازدید
-
- 17 ارسال
- 490 بازدید
-
- 15 ارسال
- 368 بازدید
-
- 23 ارسال
- 1270 بازدید
-
فروش چند قطعه نو شامل پردازنده 11400، ssd های 990pro، 980 pro و 970evo
توسط rajah، در خریدو فروش سیستم کامل و چند قطعه کامپیوتر با هم
- 13 ارسال
- 511 بازدید
-
- 23 ارسال
- 601 بازدید
-
- 0 ارسال
- 39 بازدید
-
- 10 ارسال
- 251 بازدید
-
- 0 ارسال
- 311 بازدید
-
-
آخرین موضوعات
-
- 11 ارسال
- 256 بازدید
-
محفل اختصاصی حرفهایها و پاور یوزرهای پلتفرم AMD Ryzen 1 2 3 4 5
توسط ARMIN، در بحث در مورد مادربورد وچیپستها
- 124 ارسال
- 7514 بازدید
-
- 9 ارسال
- 340 بازدید
-
- 2 ارسال
- 57 بازدید
-
- 3 ارسال
- 148 بازدید
-
سوال
Amirhossein Azimi 514
درود خدمت همه دوستان
قبل از هر چیز از ادمین های محترم میخوام این تایپیک نبندن و سایت های پیشنهادی دوستان پاک یا ویرایش نکنند چون واقعا به این اطلاعات نیاز دارم پس ممنون میشم بزارید دوستان نظراتشون بدن تا یکم اگاهیم در این خصوص بالا بره و بعدا خدایی نکرده سرم کلاه بره
من چند وقته دنبال خرید گوشی هستم و گوشی های بدون ریجستری با قیمت های مناسب زیادی دیدم علل خصوص گوشی هایی که الان توی بازار تمیزش گیر نمیاد (تمیزی گوشی از نظر ظاهری و کارکرد خیلی برام مهمه )
به چنتا سایت برخوردم که ریجستری برای گوشی میفروشن میخواستم بدونم ایا این سایت ها قابل اعتماد هستن یا خیر ؟ و اینکه اگر هرکدوم از دوستان قبلا با این قبیل سایت ها کار کردن ممنون میشم تجربه خودش و اسم سایت برام اینجا بنویسه
سایتی که من پیدا کردم اسمش samdai.ir هست ولی نماد الکترونیک نداره و میخوام بدونم هیچکدام از دوستان قبلا با این سایت کار کردن یا خیر؟
مرود بعدی من یک عدد گوشی ایفون 7 پلاس 128 گیگ جت بلک داشتم که بعد از تعویظ باطری توسط فروشنده جان به جان افرین تسلیم کرد( تعمیر کار باطری غیر استاندارد روی گوشی نصب کرده بوده که باعث سوختن هارد و چیپ تغذیه گوشی شده و هیچجوره گوشی روشن نمیشه ) ولی خب حق ریجستری این گوشی روی سیمکارتم ذخیرس و سوالم اینه اگر من یک عدد گوشی ایفون 7 پلاس 128 گیگ بخرم که از نظر مشخصات فنی دقیق مثل گوشی خودم باشه میتونم با حق ریجستری گوشی قبلیم گوشی ایفون جدید ریجستری کنم ؟ اگر میشه لطفا دقیق توضیح بدید مراحلشو و اینکه چه خطراتی ممکنه داشته باشه و چکار هایی باید انجام بدم
لینک به دیدگاه
5 answers to this question
Recommended Posts