رفتن به مطلب
  • 0

مشاوره درمورد سایت های فروشنده ریجستری

Amirhossein Azimi
 اشتراک گذاری

سوال

درود خدمت همه دوستان 

قبل از هر چیز از ادمین های محترم میخوام این تایپیک نبندن و سایت های پیشنهادی دوستان پاک یا ویرایش نکنند چون واقعا به این اطلاعات نیاز دارم پس ممنون میشم بزارید دوستان نظراتشون بدن تا یکم اگاهیم در این خصوص بالا بره و بعدا خدایی نکرده سرم کلاه بره

من چند وقته دنبال خرید گوشی هستم و گوشی های بدون ریجستری با قیمت های مناسب زیادی دیدم علل خصوص گوشی هایی که الان توی بازار تمیزش گیر نمیاد (تمیزی گوشی از نظر ظاهری و کارکرد خیلی برام مهمه )

به چنتا سایت برخوردم که ریجستری برای گوشی میفروشن میخواستم بدونم ایا این سایت ها قابل اعتماد هستن یا خیر ؟ و اینکه اگر هرکدوم از دوستان قبلا با این قبیل سایت ها کار کردن ممنون میشم تجربه خودش و اسم سایت برام اینجا بنویسه

سایتی که من پیدا کردم اسمش samdai.ir هست ولی  نماد الکترونیک نداره و میخوام بدونم هیچکدام از دوستان قبلا با این سایت کار کردن یا خیر؟

مرود بعدی من یک عدد گوشی ایفون 7 پلاس 128 گیگ جت بلک داشتم که بعد از تعویظ باطری توسط فروشنده جان به جان افرین تسلیم کرد( تعمیر کار باطری غیر استاندارد روی گوشی نصب کرده بوده که باعث سوختن هارد و چیپ تغذیه گوشی شده و هیچجوره گوشی روشن نمیشه ) ولی خب حق ریجستری این گوشی روی سیمکارتم ذخیرس و سوالم اینه اگر من یک عدد گوشی ایفون 7 پلاس 128 گیگ بخرم که از نظر مشخصات فنی دقیق مثل گوشی خودم باشه میتونم با حق ریجستری گوشی قبلیم گوشی ایفون جدید ریجستری کنم ؟ اگر میشه لطفا دقیق توضیح بدید مراحلشو و اینکه چه خطراتی ممکنه داشته باشه و چکار هایی باید انجام بدم 

لینک به دیدگاه

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
در 37 دقیقه قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

مرود بعدی من یک عدد گوشی ایفون 7 پلاس 128 گیگ جت بلک داشتم که بعد از تعویظ باطری توسط فروشنده جان به جان افرین تسلیم کرد( تعمیر کار باطری غیر استاندارد روی گوشی نصب کرده بوده که باعث سوختن هارد و چیپ تغذیه گوشی شده و هیچجوره گوشی روشن نمیشه ) ولی خب حق ریجستری این گوشی روی سیمکارتم ذخیرس و سوالم اینه اگر من یک عدد گوشی ایفون 7 پلاس 128 گیگ بخرم که از نظر مشخصات فنی دقیق مثل گوشی خودم باشه میتونم با حق ریجستری گوشی قبلیم گوشی ایفون جدید ریجستری کنم ؟ اگر میشه لطفا دقیق توضیح بدید مراحلشو و اینکه چه خطراتی ممکنه داشته باشه و چکار هایی باید انجام بدم 

خیر امکانش وجود نداره.

ویرایش شده توسط Alirezatha
لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه

درود

این سایت سریال هایی که ثبت تعمیری شدن رو انتقال میده. امکان این هم وجود داره که گوشی قبلی خودتون رو مالکیتش رو به گوشی جدید انتقال بدید(باید مدل ها دقیقا مثل هم باشن)

باید ثبت تعمیری انجام بدید. یه سری قوانین داره که مدت مشخصی باید گوشی خراب سریالش وارد شبکه نشده باشه و... که دقیق نمیدونم. این کار از طریق سایت همتا امکان پذیر هست. به یه تعمیر کار یا جایی که رجیستری انجام بدن و معتبر باشن، مراجعه کنید تا راهنماییتون کنن. چون قوانین رجیستری و همتا هر روز داره تغییر میکنه و شاید اطلاعات منم منقضی شده باشه و دیگه این امکان نباشه. اما در کل رجیستری روی برد گوشی و سرت شبکه ثبت میشه که در صورت خراب شدن برد، میشه به گوشی دیگه انتقالش داد. بعضی از تعمیر کار ها لطف میکنن جای ثبت توی همتا، سریال و سرت گوشی خراب رو روی گوشی جدید رایت میکنن و ... میزنن به گوشی جدید(بخاطر رایت سریال، باید بوتلودر گوشی انلاک شه و... یه ضرر هایی برای گوشی های جدید داره) اما اگه از سایت همتا انجام بشه، مشکلی نداره.

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

• 0
در 3 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

این سایت سریال هایی که ثبت تعمیری شدن رو انتقال میده. امکان این هم وجود داره که گوشی قبلی خودتون رو مالکیتش رو به گوشی جدید انتقال بدید(باید مدل ها دقیقا مثل هم باشن)

باید ثبت تعمیری انجام بدید. یه سری قوانین داره که مدت مشخصی باید گوشی خراب سریالش وارد شبکه نشده باشه و... که دقیق نمیدونم. این کار از طریق سایت همتا امکان پذیر هست. به یه تعمیر کار یا جایی که رجیستری انجام بدن و معتبر باشن، مراجعه کنید تا راهنماییتون کنن. چون قوانین رجیستری و همتا هر روز داره تغییر میکنه و شاید اطلاعات منم منقضی شده باشه و دیگه این امکان نباشه. اما در کل رجیستری روی برد گوشی و سرت شبکه ثبت میشه که در صورت خراب شدن برد، میشه به گوشی دیگه انتقالش داد. بعضی از تعمیر کار ها لطف میکنن جای ثبت توی همتا، سریال و سرت گوشی خراب رو روی گوشی جدید رایت میکنن و ... میزنن به گوشی جدید(بخاطر رایت سریال، باید بوتلودر گوشی انلاک شه و... یه ضرر هایی برای گوشی های جدید داره) اما اگه از سایت همتا انجام بشه، مشکلی نداره.

ممنون از شما 

اره منم اینارو توی سایت همتا و چند سایت دیگه خوندم ولی خیلی ابهامات این وسط وجود داره برام 

از یک تعمیر کار پرسیدم گفت اگر مدل دو گوشی دقیقا مثل هم باشه مشکلی پیش نمیاد مگر اینکه سریال گوشی جدید در سامانه همتا غیر قانونی باشه که متوجه حرفش نشدم یعنی چی غیر قانونی ! یعنی مثلا منظورش این بوده ممکنه گوشی سریالش به اسم کس دیگه ای باشه یا ......؟

لینک به دیدگاه

• 0

اصلا" اینجور سایت ها رو و کلا" گوشی بدون رجیستری رو که پیشنهاد نمیکنم

چون ما اینجا مورد داشتیم گوشی قانونی وارد شده ولی طرف نتونسته با کد رجیسترش کنه و مدت 10 روزش هم تمام شده و آنتن پریده و کار طرف بعدش شده دوندگی

ولی در مورد به فنا رفتن گوشی قبلیتون باید بگم که اگر تعمیر کنید و برد تعویض بشه خب رجیستری قبلی میپره 

حتما" لازم نیست تعمیرکار کاری انجام بده و شما خودتون میتونید در همتا با ثبت تعمیری imei قبلی و جدید رو ثبت کنید که منتقل بشه

و وقتی هم این کار رو بکنید شناسه قبلی از سیستم حذف میشه و به جدیده منتقل میشه در شبکه

میتونید تا 12 شب هم با شماره 096366 تماس بگیرید راهنمایی کنند که شاید گوشی قبلیتون زنده بشه

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه
در ۵۷ دقیقه قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

غیر قانونی

فکر میکنم منظور از قانونی نبودن، عدم ثبت در سامانه گمرک هست.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...