رفتن به مطلب

مشکل در نصب گرافیک

Unhappy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان الان گرافیک rx 570 نصب کردم درایور هم اخرین نسخه نصب کردم قبل با انبورد تصویر می گرفتم از طریق display drive uninstaller درایور اینتل پاک کردم الان درایور گرافیک amd باز نمیشه و این ارور هم در قسمت device manage نشون میده 

Untitled.thumb.png.e28ce142c453bad2bd920d4c52487d3f.png

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز اگر از درست جا رفتن گرافیک و وصل بودن درست کابل ها اطمینان دارید ممکنه مشکل سخت افزاری باشه. دوباره گرافیک رو خارج کنید وارد محیط ویندوز بشید و ddu رو دوباره ران کنید در safemode و بعد دوباره گرافیک رو نصب کنید روی سیستم. اگر گرافیک رو تازه خریدید و ماینیه شاید بایوسش دستکاری شده.

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

اگر گرافیک‌تون Bios دوگانه داره، سیستم رو خاموش کنین،‌ از برق بکشین و Bios رو روی حالت دوم یا بکاپ بذارین، اگر مشکل از این مورد باشه حل میشه

پاور رو هم چک کنین ببینین اصلا کابل اتصال پاور رو وصل می‌کنین یا خیر... یا اینکه پاورتون جوابگو هست یا خیر

لینک به دیدگاه

در ۲ ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

سلام دوست من

اگر گرافیک‌تون Bios دوگانه داره، سیستم رو خاموش کنین،‌ از برق بکشین و Bios رو روی حالت دوم یا بکاپ بذارین، اگر مشکل از این مورد باشه حل میشه

پاور رو هم چک کنین ببینین اصلا کابل اتصال پاور رو وصل می‌کنین یا خیر... یا اینکه پاورتون جوابگو هست یا خیر

ممنون از شما مشکل حل شد

لینک به دیدگاه

در ۳ ساعت قبل، Unhappy گفته است :

ممنون از شما مشکل حل شد

خواهش میکنم

راه حل رو بفرمایین شاید دوستان دیگری هم اینطور مشکلی براشون به وجود بیاد و با جستجو به این تاپیک و راهکار رفع مشکل کارت گرافیک برسن

لینک به دیدگاه

در ۷ ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

خواهش میکنم

راه حل رو بفرمایین شاید دوستان دیگری هم اینطور مشکلی براشون به وجود بیاد و با جستجو به این تاپیک و راهکار رفع مشکل کارت گرافیک برسن

بایوس گرافیک دستکاری شده بود بایوس فلش زدم درست شد

از سایت زیر بایوس دیفالت گرافیک دانلود کردم

https://www.techpowerup.com/vgabios/

واز طریف برنامه AMD VBFlash بایوس فلش زدم درست شد

https://www.techpowerup.com/download/ati-atiflash/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...