رفتن به مطلب

فهمیدن کش سی پیو

Recommended Posts

سلام دوستان
سوالم اینه که کش سی پیو رو از کجا باید فهمید؟

Device name    DESKTOP-TPV5VQU
Processor    11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-1165G7 @ 2.80GHz   2.80 GHz
Installed RAM    8.00 GB (7.80 GB usable)

چون تو بعضی سایت ها دیدم نوشته 12 بعضی ها هم میگن 8 (فرونشده هم میگفت 8 اما چون چند اشتباه دیگه تو حرفاش داشت نمیتونم اطمینان کنم به حرفش)

{خودم فکر میکنم 12 باشه چون CORE I 5  همین مدل با همین مشخصات فکر کنم 8 بود؛ پس با خودم میگم که حتما کور ای سون باید یکم بالا تر باشه}

بعد این سوال هم دارم که دیجی  کالا نوشته این لبتاب لنوو رمش قابل ارتقاء نیست؛ اما فروشنده ای که ازش گرفتم و چندین مغازه دیگه پرسیدم و همشون گفتن قابل ارتقاء هست؛ از کجا میشه فهمید؟ 

لینک به دیدگاه

در ۹ دقیقه قبل، javad۷۲h گفته است :

i7-1165G7

سلام دوست من، اگر پردازنده همین باشه، کش اون مطابق سایت اینتل 12MB Smart Cache هست

برای سوال دوم هم باید مدل لپ‌تاپ رو به صورت کامل و دقیق عنوان کنین، معمولا زیر لپ‌تاپ یه برچسب هست که مدل دقیق اونجا نوشته میشه

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، GAGHL گفته است :

سلام

Hwinfo رو دانلود کنید و یه اسکرین شات ازش بفرستید

image.thumb.png.e5f7fd45692ab35d1dae5f513f3ec163.png

در 5 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

سلام دوست من، اگر پردازنده همین باشه، کش اون مطابق سایت اینتل 12MB Smart Cache هست

برای سوال دوم هم باید مدل لپ‌تاپ رو به صورت کامل و دقیق عنوان کنین، معمولا زیر لپ‌تاپ یه برچسب هست که مدل دقیق اونجا نوشته میشه

سلام داداش
Computer Brand Name:                                                            LENOVO IdeaPad 3 15ITL6

لینک به دیدگاه

در ۹ ساعت قبل، javad۷۲h گفته است :

image.thumb.png.e5f7fd45692ab35d1dae5f513f3ec163.png

سلام داداش
Computer Brand Name:                                                            LENOVO IdeaPad 3 15ITL6

در همون قسمت CPU بخش Cache نوشته شده؛ پردازنده شما 12MB کش لول ۳ داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...