رفتن به مطلب

فروش گرافیک 1060 Rog Strix 6GB

اشتراک گذاری

Recommended Posts

12 دقیقه قبل، Amir Sardar گفته است:

نرم افزار نصب کنم؟؟ اون نرم افزار مال تغییر رنگ و این چیزاس تا جایی که من اطلاع دارم.در حالت عادی باید روشن بشه. الان فقط بغله سوکت برقش، یه چراغ قرمز روشن خاموش میشه.

بعد از نظر سرحالی، روی کارت یه سری زدگی هایی داره که خوب داخل کیس اینجوری نمیشه معمولا. روی ریگ اینجوری زدگی پیدا میکنه

پلمپ رو شک داشتم حالا شما میگی پلمپ هست، حرف شما قبول. سند هست

اون دوستم بنده خدا فقط کارت رو تحویل گرفته. نرفته رو سیستم تست کنه که. اصلا تو این کارها وارد نیست فقط کارت رو گرفته فرستاده واسه من

بله موردی نداره الان میفرستم کد رهگیری رو. 389020211026173169433

برا مدیریت نورپردازی نرم افزار Aura نسخه مخصوص گرافیک رو نصب کنید   

لینک به دیدگاه

• ارسال 81
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

۲۰ دقیقه قبل، Iman evo گفته است:

برا مدیریت نورپردازی نرم افزار Aura نسخه مخصوص گرافیک رو نصب کنید   

سلام نصب کردم الان. اصلا شناسایی نمیکنه بعد زده مطمئن بشید که اصلا داخل لیست پشتیبانی هست دیوایس شما. که چک کردم و نیست متاسفانه. ولی باز هم بعد از نصب، همون چراغ کوچیک که قرمز بود، داره رنگ عوض میکنه. فقط همون. هنوزم مابقی آرجی بی ها و متن ریپابلیک آف گیمرز خاموش هست. عکس ها رو ضمیمه میکنم

110C021E-1093-4C9A-9143-24DD69A677CE.jpeg

ABE22EAC-5AFB-4B12-8327-A631838555D1.jpeg

6A15122B-C0D4-462C-A81F-6434778AF42A.jpeg

لینک به دیدگاه

43 دقیقه قبل، Amir Sardar گفته است:

نرم افزار نصب کنم؟؟ اون نرم افزار مال تغییر رنگ و این چیزاس تا جایی که من اطلاع دارم.در حالت عادی باید روشن بشه. الان فقط بغله سوکت برقش، یه چراغ قرمز روشن خاموش میشه.

بعد از نظر سرحالی، روی کارت یه سری زدگی هایی داره که خوب داخل کیس اینجوری نمیشه معمولا. روی ریگ اینجوری زدگی پیدا میکنه

پلمپ رو شک داشتم حالا شما میگی پلمپ هست، حرف شما قبول. سند هست

اون دوستم بنده خدا فقط کارت رو تحویل گرفته. نرفته رو سیستم تست کنه که. اصلا تو این کارها وارد نیست فقط کارت رو گرفته فرستاده واسه من

بله موردی نداره الان میفرستم کد رهگیری رو. 389020211026173169433

برای اینکه مطمعن بشم همین الان از دونفر که فروشنده هستن سوال کردم در مورد LED
اونا هم گفتن نرم افزاریه. شاید موقعی که نصبش کردین روی مادربرد جدید باید با نرم افزار روشنش کنید. دوست منم نرم افزار زده
از نظر زدگی والا فروشنده کارت رو به دوستتون یکم آبان تحویل داده و دوستتون چهارم ارسال کرده
توی این سه روز والا هم میتونست تست کنه هم برای شما عکس بفرسته. یعنی من بودم این کارو میکردم
ولی بازم حق با مشتریه
دارم با دوستم صحبت میکنم ببینم چی میگه

ویرایش شده توسط eMineLLL
لینک به دیدگاه

۲ دقیقه قبل، Amir Sardar گفته است:

سلام نصب کردم الان. اصلا شناسایی نمیکنه بعد زده مطمئن بشید که اصلا داخل لیست پشتیبانی هست دیوایس شما. که چک کردم و نیست متاسفانه. ولی باز هم بعد از نصب، همون چراغ کوچیک که قرمز بود، داره رنگ عوض میکنه. فقط همون. هنوزم مابقی آرجی بی ها و متن ریپابلیک آف گیمرز خاموش هست. عکس ها رو ضمیمه میکنم

110C021E-1093-4C9A-9143-24DD69A677CE.jpeg

ABE22EAC-5AFB-4B12-8327-A631838555D1.jpeg

6A15122B-C0D4-462C-A81F-6434778AF42A.jpeg

توی همین Aura creator  روی pc components بزنید ببینید گرافیک شناسایی شده یا نهimages.jpeg.4edf16d43fb0b3380f4c6882cea189c9.jpeg

این کارت زمانی که Asus Aura Rgb بود عرضه شد و روی جعبش هم زده Aura rgb  نه Aura sync  با نسخه قدیمی هم یه تستی بکنید هر چند زیاد فرقی نمیکنه

• لایک 1
لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، eMineLLL گفته است:

برای اینکه مطمعن بشم همین الان از دونفر که فروشنده هستن سوال کردم در مورد LED
اونا هم گفتن نرم افزاریه. شاید موقعی که نصبش کردین روی مادربرد جدید باید با نرم افزار روشنش کنید. دوست منم نرم افزار زده
از نظر زدگی والا فروشنده کارت رو به دوستتون یکم آبان تحویل داده و دوستتون چهارم ارسال کرده
توی این سه روز والا هم میتونست تست کنه هم برای شما عکس بفرسته. یعنی من بودم این کارو میکردم
ولی بازم حق با مشتریه
دارم با دوستم صحبت میکنم ببینم چی میگه

نرم افزار رو نصب کردم عکس هم دادم. اصلا داخل لیست ساپورت نیست ولی خوب اون چراغ که قرمز بود، شروع کرده به تغییر رنگ ولی بقیه همچنان خاموش هست پس مشخصا ایراد داره.

اون زدگی هم حالا زیاد مهم نیست فقط چون ایشون گفته بودن بسیار تمیز و در حد هست، منم اینو گفتم.

بله ایشون کارت رو گرفته و داخل منزل بوده. اصلا دست به کارت نزده چون وارد نیست. دو روز بعد ارسال کرده چون خونه بوده و جایی نرفته. منم دیگه روم نمیشه که به ایشون بگم بخاطر کارت من پاشو برو بیرون. از نظر اینکه ایشون دست زده باشه به کارت، اصلا امکان نداره. ازین نظر مطمین باشید

خود کارت بنظر سالمه داخل تست. فقط همون مورد آرجی ها هست و اینکه کویل واین داره. تا وارد بازی میشی، صدا شروع میشه.

بله صحبت کنید با ایشون مورد نداره. منتظر هستم باتشکر

11 ساعت قبل، Iman evo گفته است:

توی همین Aura creator  روی pc components بزنید ببینید گرافیک شناسایی شده یا نهimages.jpeg.4edf16d43fb0b3380f4c6882cea189c9.jpeg

این کارت زمانی که Asus Aura Rgb بود عرضه شد و روی جعبش هم زده Aura rgb  نه Aura sync  با نسخه قدیمی هم یه تستی بکنید هر چند زیاد فرقی نمیکنه

وارد برنامه که میشی، کلا همون صفحه ای که فرستادم میاد. میزنه داخل لیست نیست و اجازه دسترسی به قسمتهای دیگه برنامه رو نمیده. همه رو نگاه کردم آپدیت هست. و روی جعبه که گفتید زده، جعبه مال خودش نیست دیگه شما خودت در جریانی. حالا برنامه دیگه ای اگه مد نظر شما هست که بگید. ولی فکر نمیکنم کار بکنه چون همین الان داره کار میکنه ولی فقط همون چراغ کوچیک

لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، Amir Sardar گفته است:

وارد برنامه که میشی، کلا همون صفحه ای که فرستادم میاد. میزنه داخل لیست نیست و اجازه دسترسی به قسمتهای دیگه برنامه رو نمیده. همه رو نگاه کردم آپدیت هست. و روی جعبه که گفتید زده، جعبه مال خودش نیست دیگه شما خودت در جریانی. حالا برنامه دیگه ای اگه مد نظر شما هست که بگید. ولی فکر نمیکنم کار بکنه چون همین الان داره کار میکنه ولی فقط همون چراغ کوچیک

این ۲ مورد رو نصب کردین؟

aura-gpu.jpg

aura-mbo.jpg

لینک به دیدگاه

دوست عزیز حرفی روی حرف شما نیست. نه من فرار کردم نه صاحب کارت
ولی شما که اینکاره هستین حداقل باید یکم حرفه ای عمل کنین
دوست شما رفته کارت رو از دوست من گرفته سه روز هم خونه نگه داشته و روز چهارم ارسالش کرده. توی این سه روز هم نه تونسته تست کنه نه برای شما عکس بفرسته
همین الان هم با دوستم صحبت کردم و گفت که دوست شما موقع تحویل کارت رو کاملا همه چیش رو مشاهده کرده هم فن هاش رو هم پیچ پلمپ رو
در ضمن اینم بگم که دوستتون بعد تحویل کارت رو برعکس (فن ها به پایین) توی کارتن گذاشته. دوست منم بهش تذکر داده. و اینکه کسی که کارت رو تحویل گرفته خودش ماینره به گفته خودش

ویرایش شده توسط eMineLLL
لینک به دیدگاه

۵ دقیقه قبل، Iman evo گفته است:

این ۲ مورد رو نصب کردین؟

aura-gpu.jpg

aura-mbo.jpg

والا من همون عکسی که فرستادم نصب کردم که اسمش aura creator هست. داخل برنامه هم رفتم هرچی آپدیت داشت زدم. اینم که شما فرستادی نوشته aura . این اگه فرق داره که یه لینک یا اسم کاملشو بگید تا نصب کنم تست کنم

لینک به دیدگاه

۲ دقیقه قبل، Amir Sardar گفته است:

والا من همون عکسی که فرستادم نصب کردم که اسمش aura creator هست. داخل برنامه هم رفتم هرچی آپدیت داشت زدم. اینم که شما فرستادی نوشته aura . این اگه فرق داره که یه لینک یا اسم کاملشو بگید تا نصب کنم تست کنم

Aura creator در اصل برای ساخت افکت هست 

شما از طریق این لینک زیر که انواع ورژن های Aura نسخه مخصوص کارت هست رو دانلود بکنید

https://www.asus.com/supportonly/AURA(Graphics Card)/HelpDesk_Download/

با این تست کنید اگه نشد نسخه قدیمی Aura rgb رو از فروم های خارجی پیدا کنم  ولی با این نرم افزار احتمال زیاد باید جواب بده

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، eMineLLL گفته است:

دوست عزیز حرفی روی حرف شما نیست. نه من فرار کردم نه صاحب کارت
ولی شما که اینکاره هستین حداقل باید یکم حرفه ای عمل کنین
دوست شما رفته کارت رو از دوست من گرفته سه روز هم خونه نگه داشته و روز چهارم ارسالش کرده. توی این سه روز هم نه تونسته تست کنه نه برای شما عکس بفرسته
همین الان هم با دوستم صحبت کردم و گفت که دوست شما موقع تحویل کارت رو کاملا همه چیش رو مشاهده کرده هم فن هاش رو هم پیچ پلمپ رو
در ضمن اینم بگم که دوستتون بعد تحویل کارت رو برعکس (فن ها به پایین) توی کارتن گذاشته. دوست منم بهش تذکر داده. و اینکه کسی که کارت رو تحویل گرفته خودش ماینره به گفته خودش

من حرف بدی به شما زدم؟ گفتم شما فرار کردی؟ چیزی نگفتم که. 

کارت رو ایشون داخل منزل نگه داشته و اصلا دست نزده. تست فورمارک هم که دوست شما واسم فرستاده بود پس لازم نبوده که دوستم تستش کنه. بعد من از دوست شما پرسیدم که آرجی بی ها سالمه؟ گفتن بله. گفتم تست بده بی زحمت، گفت کارت رو سیستم نیست ولی خیالت راحت سالمه.

در مورد پلمپ و فن ها هم که همون کامنت اول به توافق رسیدیم موردی نداره. من میگم کویل واین داره و این ربطی به فن ها نداره

و اینکه دوستم کارت رو روبه پایین گذاشته، من نمیدونم چه ربطی به قضیه آرجی بی ها داره. الان مشکل ما روشن نشدن آرجی بی ها هست فعلا. ماینره دوستم؟؟ خودش اینو گفته؟؟ ایشون تصمیم داشتن که ریگ بزنن و منصرف شدن چون وارد نیستن. و اینم بازم نمیدونم ربطش به آرجی بی ها چیه دوست عزیزم. باتشکر

11 ساعت قبل، Iman evo گفته است:

Aura creator در اصل برای ساخت افکت هست 

شما از طریق این لینک زیر که انواع ورژن های Aura نسخه مخصوص کارت هست رو دانلود بکنید

https://www.asus.com/supportonly/AURA(Graphics Card)/HelpDesk_Download/

با این تست کنید اگه نشد نسخه قدیمی Aura rgb رو از فروم های خارجی پیدا کنم  ولی با این نرم افزار احتمال زیاد باید جواب بده

بله این رو هم الان نصب کردم و هیچ تغییری نکرد. کلا بقیه همچنان خاموش هست. حتی همون علامت راگ روی بک پلیت. عکس رو جوری گرفتم که مشخص باشه برنامه باز هست و کار نکرده همچنان. با تشکر از شما

5E3A81FB-0EE2-4857-AA6F-ED4FF37FA6B6.jpeg

لینک به دیدگاه

https://youtu.be/gOnNGi14oJo

اینم نمونه 1080 ورژن قدیمی که با همان Aura rgb عرضه شد و کنترل نورپردازیش با کارت 1060 strix یکی هست    توی این ویدیو از ورژن قدیمی Aura استفاده شده 

1 دقیقه قبل، Amir Sardar گفته است:

بله این رو هم الان نصب کردم و هیچ تغییری نکرد. کلا بقیه همچنان خاموش هست. حتی همون علامت راگ روی بک پلیت. عکس رو جوری گرفتم که مشخص باشه برنامه باز هست و کار نکرده همچنان. با تشکر از شما

من رو سیستم خودم ورژن قدیمی Aura rgb رو دارم   سعی میکنم تا چند دقیقه براتون آپلود کنم  با اونم امتحان کنید 

اگه با اونم کار نکرد فقط یک راه میمونه اونم اینکه با نرم افزار های متفرقه مثل icue کورسیر تست بشه که اونم امکانش خیلی خیلی کمه با توجه به اینکه با نرم افزار اصلی کار نکرده

لینک به دیدگاه

۵ دقیقه قبل، Amir Sardar گفته است:

من حرف بدی به شما زدم؟ گفتم شما فرار کردی؟ چیزی نگفتم که. 

کارت رو ایشون داخل منزل نگه داشته و اصلا دست نزده. تست فورمارک هم که دوست شما واسم فرستاده بود پس لازم نبوده که دوستم تستش کنه. بعد من از دوست شما پرسیدم که آرجی بی ها سالمه؟ گفتن بله. گفتم تست بده بی زحمت، گفت کارت رو سیستم نیست ولی خیالت راحت سالمه.

در مورد پلمپ و فن ها هم که همون کامنت اول به توافق رسیدیم موردی نداره. من میگم کویل واین داره و این ربطی به فن ها نداره

و اینکه دوستم کارت رو روبه پایین گذاشته، من نمیدونم چه ربطی به قضیه آرجی بی ها داره. الان مشکل ما روشن نشدن آرجی بی ها هست فعلا. ماینره دوستم؟؟ خودش اینو گفته؟؟ ایشون تصمیم داشتن که ریگ بزنن و منصرف شدن چون وارد نیستن. و اینم بازم نمیدونم ربطش به آرجی بی ها چیه دوست عزیزم. باتشکر

اینجا چیزی نگفتین ولی توی فروم همسایه رفتین شاکی شدین
در مورد ماینر بودنش اتفاقا دوباره پرسیدم دوستم گفت که طرف خودش بهم گفت با کارت 580 ماین میکنم. طرف وقتی بلده ماین کنه پس میدونه چی تحویل بگیره دیگه.
اون کویل واین اش مطمعنم کار دوستتون هست. ماین کرده باهاش. چون هیچ دلیلی نداره سه روز الکی نگهش داره

لینک به دیدگاه

۱۴ دقیقه قبل، Iman evo گفته است:

https://youtu.be/gOnNGi14oJo

اینم نمونه 1080 ورژن قدیمی که با همان Aura rgb عرضه شد و کنترل نورپردازیش با کارت 1060 strix یکی هست    توی این ویدیو از ورژن قدیمی Aura استفاده شده 

من رو سیستم خودم ورژن قدیمی Aura rgb رو دارم   سعی میکنم تا چند دقیقه براتون آپلود کنم  با اونم امتحان کنید 

اگه با اونم کار نکرد فقط یک راه میمونه اونم اینکه با نرم افزار های متفرقه مثل icue کورسیر تست بشه که اونم امکانش خیلی خیلی کمه با توجه به اینکه با نرم افزار اصلی کار نکرده

https://youtu.be/75uIwj41AH8

بله اینم همین برنامه هست با همین گرافیک کاملا ست هست. ولی این کارت انگار کلا قطع هست غیر ازون چراغ کوچیک، مابقی کار نمیکنه. مشخصه ایراد از کارت هست. چند بار تست کردم

لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، Amir Sardar گفته است:

با نرم افزار GPU tweak 2 دوستم انجام داده
شما هم تست کنید

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، eMineLLL گفته است:

اینجا چیزی نگفتین ولی توی فروم همسایه رفتین شاکی شدین
در مورد ماینر بودنش اتفاقا دوباره پرسیدم دوستم گفت که طرف خودش بهم گفت با کارت 580 ماین میکنم. طرف وقتی بلده ماین کنه پس میدونه چی تحویل بگیره دیگه.
اون کویل واین اش مطمعنم کار دوستتون هست. ماین کرده باهاش. چون هیچ دلیلی نداره سه روز الکی نگهش داره

فروم همسایه شاکی نشدم اولا فقط پرسیدم که چکار کنم بعدم اونجا مگه اسمی بردم از شما؟ حتی گفتن تگ کنید کی بوده ولی نگفتم.

اصلا کارت ۵۸۰ نداره اون 😐 کی گفته که کارت ۵۸۰ داره و ماین میکنه؟؟ شما هی میگی دوستت بلده چی تحویل بگیره، فقط کارت رو تحویل گرفته تست نکرده که. من به همون تست دوست شما اعتماد کردم و گفتم کافیه. ظاهر کارت رو دیده و تحویل گرفته

ایشون دست به کارت نزده. شما مگه نمیگی ماینر هست؟ اگه ماینره پس کارش رو بلده و میدونه چکار کنه ( که اصلا اینطور نیست )

بعدم الان مشکل ما روشن نشدن آرجی بی ها و غیره هست. نمیدونم چرا شما داری بحث رو میبری جای دیگه. دیدید که این دوست عزیزمون هم چندتا لینک فرستاد من نصب کردم و تست کردم ولی بازم درست نشد. الکی که خراب نمیشه آرجی بی دوست عزیز

۷ دقیقه قبل، eMineLLL گفته است:

با نرم افزار GPU tweak 2 دوستم انجام داده
شما هم تست کنید

این برنامه رو نصب کنم واسه آرجی بی؟ باشه الان اینم نصب میکنم نتیجه رو میگم خدمت شما

لینک به دیدگاه

۳ دقیقه قبل، Amir Sardar گفته است:

فروم همسایه شاکی نشدم اولا فقط پرسیدم که چکار کنم بعدم اونجا مگه اسمی بردم از شما؟ حتی گفتن تگ کنید کی بوده ولی نگفتم.

اصلا کارت ۵۸۰ نداره اون 😐 کی گفته که کارت ۵۸۰ داره و ماین میکنه؟؟ شما هی میگی دوستت بلده چی تحویل بگیره، فقط کارت رو تحویل گرفته تست نکرده که. من به همون تست دوست شما اعتماد کردم و گفتم کافیه. ظاهر کارت رو دیده و تحویل گرفته

ایشون دست به کارت نزده. شما مگه نمیگی ماینر هست؟ اگه ماینره پس کارش رو بلده و میدونه چکار کنه ( که اصلا اینطور نیست )

بعدم الان مشکل ما روشن نشدن آرجی بی ها و غیره هست. نمیدونم چرا شما داری بحث رو میبری جای دیگه. دیدید که این دوست عزیزمون هم چندتا لینک فرستاد من نصب کردم و تست کردم ولی بازم درست نشد. الکی که خراب نمیشه آرجی بی دوست عزیز

این عکس الان یعنی منظورتون من نیستم؟
بابا خود طرف گفته ماین میکنم. خودش بحث رو آورده وسط اصلا دوستم چیزی در این مورد ازش نپرسیده. دوست بنده فقط اسرار داشته که پیچ پلمپ رو نشون بده به دوست شما. اونم فقط بخاطر اینکه شما حساس بودین بهش
خب الان سوال من اینه چرا سه روز نگه داشته و تست هم نکرده. من خودم از مشهد هدست صفر خریدم همونجا به دوستم گفتم بازش کن جلوی فروشنده و تستش کن هرجور میتونی. بعد شما حساس ترین قطعه رو تست نمیکنین و یه نفر رو میفرستین که وارد نیست (به قول خودتون)
حالا داره تلاش میکنه توی icloud میگرده ببینه پیدا میکنه تستی که RGB ش مشخص باشه.
اون نرم افزاری که گفتمم اگه میشه تست کنید

image.png

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

در مورد RGB کارت باید بگم زحمت نکشین RGB کارت همون LED هایی هست که پشت کارت روشنه و سالمه بقیه قسمت های کارت از طریق پد و لوله شفاف (مثل لوله های چسب حرارتی) که یک سرش چسبیده به LED وصله نورش رو انتقال میده که کارت های کارکرده به مرور زمان شفافیت اون لوله ها کمتر میشه و نمیتونه نور رو به خوبی قبل انتقال بده راه حل تعویض اون لوله ها هست (تو یوتوب آموزش تعویضش هست) و مطمئنا این چیزی نیست که تو چند روز اتفاق بیوفته فروشنده اصلی باید متوجه میبود و اعلام میکرد...

متاسفانه بعضی از دوستان به راحتی از لفظ در حد آک استفاده میکنن در حالی که متوجه نیستن چه بار معنایی داره این حرف و میتونه چقدر تو ذوق خریدار بزنه...

• قلبم گرفت 2
لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، eMineLLL گفته است:

این عکس الان یعنی منظورتون من نیستم؟
بابا خود طرف گفته ماین میکنم. خودش بحث رو آورده وسط اصلا دوستم چیزی در این مورد ازش نپرسیده. دوست بنده فقط اسرار داشته که پیچ پلمپ رو نشون بده به دوست شما. اونم فقط بخاطر اینکه شما حساس بودین بهش
خب الان سوال من اینه چرا سه روز نگه داشته و تست هم نکرده. من خودم از مشهد هدست صفر خریدم همونجا به دوستم گفتم بازش کن جلوی فروشنده و تستش کن هرجور میتونی. بعد شما حساس ترین قطعه رو تست نمیکنین و یه نفر رو میفرستین که وارد نیست (به قول خودتون)
حالا داره تلاش میکنه توی icloud میگرده ببینه پیدا میکنه تستی که RGB ش مشخص باشه.
اون نرم افزاری که گفتمم اگه میشه تست کنید

image.png

چرا منم. نگفتم که نیستم. شما گفتی شاکی شدی گفتم نه فقط پرسیدم چکار کنم. آخرش رو بخونید نوشتم راهنمایی کنید لطفا. هیچ اسمی هم از شما نیاوردم. کل اون تاپیک رو بگردید، اسمی نیاوردم از شما.

من والا نمیدونم چه حرفی بینشون رد و بدل شده. منکه اونجا نبودم، زبان ترکی هم متوجه نمیشم. دوتا همشهری بودن باهم صحبت کردن.

اینکه شما میگی کارت رو اسفاده کرده، مشکل اینه، هم خودش میگه دست نزده، هم خودم میدونم که اینکارو نمیکنه. شما میگی تست، میگم دوست شما تست فورمارک رو فرستاد گفتم همون کافیه. الانم کارت سالمه پس یعنی اون تست دوست شما درست بوده. 

مشکل اصلی الان فقط روشن نشدن آرجی ها هست. ۳ تا برنامه نصب کردم نشد. این برنامه هم که شما گفتی نصب کردم، اینم همونه فرقی نکرد. فقط همون ابتدای کارت رنگها عوض میشه. ازونجا به بعد انگار قطع هست. و البته ایشون داخل ایسام هم گذاشته بودن کارت رو و اونجا داخل مشخصات قسمت نورپردازی آرجی بی زدن خیر ! حالا اینم شما از ایشون بپرس که چرا زدن خیر.

اینم تست باهمین برنامه شما. دوتا عکس هم گرفتم که ببینید رنگها عوض میشه ولی فقط همون چراغ ابتدای کارت

3A9A7B82-CDEE-43B0-9935-9DD77161EAA4.jpeg

0CF7CAD2-44E7-4AEF-BA01-0067CA83089F.jpeg

10 ساعت قبل، ali6727 گفته است:

سلام دوستان

در مورد RGB کارت باید بگم زحمت نکشین RGB کارت همون LED هایی هست که پشت کارت روشنه و سالمه بقیه قسمت های کارت از طریق پد و لوله شفاف (مثل لوله های چسب حرارتی) که یک سرش چسبیده به LED وصله نورش رو انتقال میده که کارت های کارکرده به مرور زمان شفافیت اون لوله ها کمتر میشه و نمیتونه نور رو به خوبی قبل انتقال بده راه حل تعویض اون لوله ها هست (تو یوتوب آموزش تعویضش هست) و مطمئنا این چیزی نیست که تو چند روز اتفاق بیوفته فروشنده اصلی باید متوجه میبود و اعلام میکرد...

متاسفانه بعضی از دوستان به راحتی از لفظ در حد آک استفاده میکنن در حالی که متوجه نیستن چه بار معنایی داره این حرف و میتونه چقدر تو ذوق خریدار بزنه...

سلام. سخن زیبایی بود تشکر میکنم. البته این کارت حتی همون علامت راگ پشت بک پلیت هم روشن نمیشه. دیگه چندین برنامه رو تست کردم.

لینک به دیدگاه

کارت سوخته هم باشه واسطه ماینر شما تو اون چند روزی که دستش بوده باید اعلام میکرده لیون هم واسطه داره جناب ناظر محترم  @ARMIN بهتر میتونن کمک کنن

لینک به دیدگاه

https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/Lighting_Control_x99_10324_T1005.zip

این نسخه رو هم امتحان کنید طبق نوشته ایسوس با کارت های gtx 1080 /1070/1060 Rog strix کاملا سازگاری داره

41 دقیقه قبل، Amir Sardar گفته است:

چرا منم. نگفتم که نیستم. شما گفتی شاکی شدی گفتم نه فقط پرسیدم چکار کنم. آخرش رو بخونید نوشتم راهنمایی کنید لطفا. هیچ اسمی هم از شما نیاوردم. کل اون تاپیک رو بگردید، اسمی نیاوردم از شما.

من والا نمیدونم چه حرفی بینشون رد و بدل شده. منکه اونجا نبودم، زبان ترکی هم متوجه نمیشم. دوتا همشهری بودن باهم صحبت کردن.

اینکه شما میگی کارت رو اسفاده کرده، مشکل اینه، هم خودش میگه دست نزده، هم خودم میدونم که اینکارو نمیکنه. شما میگی تست، میگم دوست شما تست فورمارک رو فرستاد گفتم همون کافیه. الانم کارت سالمه پس یعنی اون تست دوست شما درست بوده. 

مشکل اصلی الان فقط روشن نشدن آرجی ها هست. ۳ تا برنامه نصب کردم نشد. این برنامه هم که شما گفتی نصب کردم، اینم همونه فرقی نکرد. فقط همون ابتدای کارت رنگها عوض میشه. ازونجا به بعد انگار قطع هست. 

3A9A7B82-CDEE-43B0-9935-9DD77161EAA4.jpeg

0CF7CAD2-44E7-4AEF-BA01-0067CA83089F.jpeg

Rgb اون قسمت ها طبق عکس سوخته هست   اگه تغییر رنگ میده باید کلی تغییر رنگ بده   

لینک به دیدگاه

من واقعا دیگه نمیدونم چی بگم؟
این وسط به منم هیچی نمیرسه بجز حرف
ادمین محترم تشریف بیارن ببینیم نظر اونا چیه

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، eMineLLL گفته است:

من واقعا دیگه نمیدونم چی بگم؟
این وسط به منم هیچی نمیرسه بجز حرف
ادمین محترم تشریف بیارن ببینیم نظر اونا چیه

میدونم ولی والا منم پول دادم. الان همینجا زوتک دو فن بود ۱۰۵۰۰ تازه خودش میگفت شاید کمترم میداد. میتونستم حضوری برم بگیرم ولی چرا نرفتم؟ چون اولا این کارت دیدم ایسوس هست و دوما اینکه زده بود در حد آک. واسه همون اینو گرفتم و بیشتر هم پول دادم. ولی اینکه آرجی بی ها سوخته و کار نمیکنه دیگه خیلی ناجوره. این نمیشه در حد آک. چرا تاپیک این شکلی شد؟ یا واسه من همه چی ریخته بهم؟ همه رو قاطی نشون میده متن هارو

9 ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

کارت سوخته هم باشه واسطه ماینر شما تو اون چند روزی که دستش بوده باید اعلام میکرده لیون هم واسطه داره جناب ناظر محترم  @ARMIN بهتر میتونن کمک کنن

دوست عزیز اولا که اون دوست من ماینر نیست بر فرض هم که باشه، کارت رو اصلا دست نزده. رو هوا که حرف نمیزنم. چه دلیلی داره بخواد کارت رو دست بزنه؟ بعدم میشناسمش دیگه. کارت دستش امانت بوده. بعدم صاحب کارت تست فورمارک فرستاد گفتم درسته و به واسطه این دوست عزیز که اینجا هست و آگهی رو زده، به اعتبار ایشون کارت رو خریداری کردم. الان کارت سالمه مشکل ما فقط روشن نشدن آرجی بی ها هست. همین. خود کارت از نظر سلامتی، سلامت و درست هست.

9 ساعت قبل، Iman evo گفته است:

https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/Lighting_Control_x99_10324_T1005.zip

این نسخه رو هم امتحان کنید طبق نوشته ایسوس با کارت های gtx 1080 /1070/1060 Rog strix کاملا سازگاری داره

Rgb اون قسمت ها طبق عکس سوخته هست   اگه تغییر رنگ میده باید کلی تغییر رنگ بده   

بله اینم تست میکنم ولی فکر نکنم درست بشه. چون فقط همون قسمت ابتدای کارت روشن هست و تغییر رنگ هم میده. حالا اینم تست میکنم. با تشکر از شما

لینک به دیدگاه

۳ دقیقه قبل، Amir Sardar گفته است:

میدونم ولی والا منم پول دادم. الان همینجا زوتک دو فن بود ۱۰۵۰۰ تازه خودش میگفت شاید کمترم میداد. میتونستم حضوری برم بگیرم ولی چرا نرفتم؟ چون اولا این کارت دیدم ایسوس هست و دوما اینکه زده بود در حد آک. واسه همون اینو گرفتم و بیشتر هم پول دادم. ولی اینکه آرجی بی ها سوخته و کار نمیکنه دیگه خیلی ناجوره. این نمیشه در حد آک. چرا تاپیک این شکلی شد؟ یا واسه من همه چی ریخته بهم؟ همه رو قاطی نشون میده متن هارو

خب دوست عزیز واسطه شما کم کاری کرده. اصلا وقتی خود لیون واسطه داره میرید یه نفر مبتدی رو میفرستین؟
بعدشم همش شما و آقای ali6727 هی میگین من گفتم آک. من کجا این کلمه رو بکار بردم؟

لینک به دیدگاه

۱۶ دقیقه قبل، Amir Sardar گفته است:

بله اینم تست میکنم ولی فکر نکنم درست بشه. چون فقط همون قسمت ابتدای کارت روشن هست و تغییر رنگ هم میده. حالا اینم تست میکنم. با تشکر از شما

بله متاسفانه اون قسمت rgb سوخته   کارت ها به مرور زمان rgb شون کدر میشه و کم کم روشناییشون رو از دست میدن که این روند امکان داره طی شرایطی مثل گرمای زیاد وارد شده به اون قسمت کارت  سریع تر از حد ممکن ؛ روشنایی اون قسمت نابود بشه

• لایک 1
لینک به دیدگاه

۵ دقیقه قبل، eMineLLL گفته است:

خب دوست عزیز واسطه شما کم کاری کرده. اصلا وقتی خود لیون واسطه داره میرید یه نفر مبتدی رو میفرستین؟
بعدشم همش شما و آقای ali6727 هی میگین من گفتم آک. من کجا این کلمه رو بکار بردم؟

من الان متوجه نمیشم چه ربطی به دوستم داره. ایشون فقط تحویل گرفته و داده تیپاکس. همین ! تست رو دوست شما فرستاد و اون هم که اوکی هست حرفی نیست. الان کارت رسیده دستم میبینم مشکل آرجی بی داره. کد رهگیری هم که دادم. شما فکر کن اصلا ۲ روز کارت زودتر به دستم میرسید، در اصل قضیه چه فرقی داره؟ اینکه ایشون نگفته آرجی بی خرابه به نظر شما مشکل از منه؟ 

بعدم اون دوست شما گفت کارت سالم و سرحال و در حد آک هست خیلی تمیزه. واسه همون این کارت رو گرفتم. شما الان فکر کن این جریان برعکسه یعنی شما خریدار میبودی. چکار میکردی شما؟

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...