رفتن به مطلب

فروش گرافیک 1060 Rog Strix 6GB

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
۷ ساعت قبل، Amir Sardar گفته است:

بله اینم همین برنامه هست با همین گرافیک کاملا ست هست. ولی این کارت انگار کلا قطع هست غیر ازون چراغ کوچیک، مابقی کار نمیکنه. مشخصه ایراد از کارت هست. چند بار تست کردم

۶ ساعت قبل، Amir Sardar گفته است:

سلام. سخن زیبایی بود تشکر میکنم. البته این کارت حتی همون علامت راگ پشت بک پلیت هم روشن نمیشه. دیگه چندین برنامه رو تست کردم.

یکم با دقت بیشتری به بک پلیت کارت بنگرید!

علامت بک پلیت راگ 1060 اصلا rgb نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

علامت راگ روی بک پلیت 1060 کاملا یکدست هست و باید متوجه موضوع شده باشید. کارت هایی که بک پلیشون rgb داره، روی علامت راگ بک پلیت بریده هست و زیرش لنز و پخش کننده نور led rgb و رنگ لوگو راگ هم سفیده، ولی روی این کارت به رنگ خاکی و چاپ های روی بک پلیت هست

rgb سالمه، نوع نورپردازی توی این کارت، اینجوریه که کلا 4 عدد led ناقابل، ایسوس زحمت کشیده 2 تا این سر کارت و 2 تا اون سر کارت گذاشته، بینشون هم یه لوله پلاستیکی شبیه چسب حرارتی گذاشته که نور در امتداد کارت پخش بشه، الان اون لوله پلاستیکی کدر شده یا از جاش درومده که نور به اون سر کارت نمیرسه، من حتی یه زمانی 580 t8G راگ داشتم، اکبند گرفته بودم و همون روز اول هم وسطای اون لوله، نشتی نور کاملا مشهود بود و میزان نور کم مشد.

البته 580 من 2 تا led این سرکارت و 2 تا اون سر کارت داشت، عکسایی که شما گذاشتید، انگار فقط همین سر کارت led داره

کارت دارای لوگوی rgb و برش خوردگی آرم rog روی پلیت و مشخص بودن رنگ سفید لنز و یکدست کننده نور led

image.png.3f6e9f11599cba8bccbed8b488ebba09.png

کارت 1060 که پلیت کاملا یک دست و بدون rgb داره

cooler5.jpg

الان یه ویدئو دیدم که ایسوس کلا 2 تا ال ای دی ته کارت گذاشته و همون لوله ها باید کل نور رو به کارت انتقال بدن، لحظه ای که داره قابی که لوله ها و rgb روش نصبه رو جدا میکنه، دقت کنید هیچ سیم و مداری روی قسمت جلوی قاب نیست.

https://www.youtube.com/watch?v=CcXHcIsG8-g

فک کنم ایسوس مثل 1050 ها یه لوگو rgb میذاشت خیلی سنگین تر بوده تا این کاری که کرده!

طبق عکس هایی که ارسال کردید، RGB سالمه و همون کدر شدن یا از جا درومدن لوله های پلاستیکی باعث شده رنگ توی کل اون قسمت زیرین پخش نشه

حتی کارتی هم که توی ریویو ها ازش استفاده شده و خب مسلما نو هست، کاملا نشتی نور و نقاط پرنور و کم نور تر داره.

index.php?ct=articles&action=file&id=30680

image.png

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

• ارسال 81
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

4 ساعت قبل، danyal.fa79 گفته است:

این مشکل به مرور زمان ایجاد میشه و به مرور نوار از انتها به ابتدا نورش کمرنگ میشه و اینکه این مشکل ناگهانی اتفاق بیوفته وجود نداره

همینو میخوایم ! 👍 عالی گفتید

3 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

دقیقا مشکل همینه و واقعا داره از حد تحمل خارج میشه.

این تصویر پلمپ پشت گرافیک های ایسوس هست. من با بالاترین رزلوشن ممکن این عکس رو اینجا قرار میدم که بتونید چک کنید پلمپ شبیه همینه یا نه. چون باید همین باشه.

IMG_3720.JPG

card2.jpg

مطلب بعدی در مورد نرم افزار RGB

اگر Armoury Crate دارید، این برنامه کاملا این کارت گرافیک رو پشتیبانی میکنه بنابراین باید مورد شناساییش قرار بده.

مورد بعدی RGB این کارت، آرم ROG پشت کارت نورپردازی نداره بنابراین نباید پشتش روشن بشه.

اما پلیت Republic of Gamers در لبه ی کارت مجهز به نورپردازیه و باید روشن بشه. این چه صیغه ایه کارت قدیمیه نورش ضعیف شده. هرچقدر ضعیف شده باشه باید نور بده.

وجود گرد و غبار زیر بک پلیت طبیعیه چون برای من هم زیر بک پلیت رو غبار گرفته بوده و من استفاده ماین نداشتم.

اگر RGB کار نمیکنه - دیگه تصمیم به عهده خودتون هست که مشکل رو بین خودتون حل کنید.

والسلام.

با سلام خدمت ناظر محترم.

پلمپ درسته و همون دو کامنت اول، این موضوعمون حل شد.

این برنامه آرمری کریتور هم نصب کردم ولی فقط همین یک سره کارت روشن میشه. البته خودش میزنه در لیست ساپورت نیست ولی رنگهارو عوض کرد در هرصورت.

عه؟ اون آرم پشت روشن نمیشه؟ یوتیوب دیده بودم. احتمالا اشتباه دیدم نمیدونم.

و متن republic of gamers هم روشن نمیشه. چندتا برنامه هم نصب کردم.

اون جریان گرد و غبار هم، همزمان با پلمپ موضوعش حل شد همون اول.

و مورد آخر، فقط همین سمته سوکت برق، آرجی بی روشن میشه. بقیه همه خاموش. والا منم دنبال همین بودم که مشکلمون حل بشه. ولی ایشون ارجاع دادن به صاحب کارت و گفتن دیگه به مربوط نیست. صاحب کارت هم اصلا قبول نکرد و گفت کارت کاملا سالم بوده. دیگه والا نمیدونم چی بگم. با تشکر

3 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

یکم با دقت بیشتری به بک پلیت کارت بنگرید!

علامت بک پلیت راگ 1060 اصلا rgb نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

علامت راگ روی بک پلیت 1060 کاملا یکدست هست و باید متوجه موضوع شده باشید. کارت هایی که بک پلیشون rgb داره، روی علامت راگ بک پلیت بریده هست و زیرش لنز و پخش کننده نور led rgb و رنگ لوگو راگ هم سفیده، ولی روی این کارت به رنگ خاکی و چاپ های روی بک پلیت هست

rgb سالمه، نوع نورپردازی توی این کارت، اینجوریه که کلا 4 عدد led ناقابل، ایسوس زحمت کشیده 2 تا این سر کارت و 2 تا اون سر کارت گذاشته، بینشون هم یه لوله پلاستیکی شبیه چسب حرارتی گذاشته که نور در امتداد کارت پخش بشه، الان اون لوله پلاستیکی کدر شده یا از جاش درومده که نور به اون سر کارت نمیرسه، من حتی یه زمانی 580 t8G راگ داشتم، اکبند گرفته بودم و همون روز اول هم وسطای اون لوله، نشتی نور کاملا مشهود بود و میزان نور کم مشد.

البته 580 من 2 تا led این سرکارت و 2 تا اون سر کارت داشت، عکسایی که شما گذاشتید، انگار فقط همین سر کارت led داره

کارت دارای لوگوی rgb و برش خوردگی آرم rog روی پلیت و مشخص بودن رنگ سفید لنز و یکدست کننده نور led

image.png.3f6e9f11599cba8bccbed8b488ebba09.png

کارت 1060 که پلیت کاملا یک دست و بدون rgb داره

cooler5.jpg

الان یه ویدئو دیدم که ایسوس کلا 2 تا ال ای دی ته کارت گذاشته و همون لوله ها باید کل نور رو به کارت انتقال بدن، لحظه ای که داره قابی که لوله ها و rgb روش نصبه رو جدا میکنه، دقت کنید هیچ سیم و مداری روی قسمت جلوی قاب نیست.

https://www.youtube.com/watch?v=CcXHcIsG8-g

فک کنم ایسوس مثل 1050 ها یه لوگو rgb میذاشت خیلی سنگین تر بوده تا این کاری که کرده!

طبق عکس هایی که ارسال کردید، RGB سالمه و همون کدر شدن یا از جا درومدن لوله های پلاستیکی باعث شده رنگ توی کل اون قسمت زیرین پخش نشه

حتی کارتی هم که توی ریویو ها ازش استفاده شده و خب مسلما نو هست، کاملا نشتی نور و نقاط پرنور و کم نور تر داره.

index.php?ct=articles&action=file&id=30680

image.png

با سلام خدمت شما

خداوکیلی بهترین و کاملترین توضیحاتی بود که امروز شنیدم. بسیار عالی 👍

پس اون راگ پشت بک پلیت روشن نمیشه کلا یا روشن میشه ولی آرجی بی نیست؟ 

چون این کلا روشن نمیشه. و دقیقا همینکه شما میگید هست که دوتای این سمته کارت روشنه و اونطرف و در امتداد کارت همه خاموشه. پس نظر شما اینه که اون لوله ها از جاش درومده یا اینکه گرد و خاک گرفته درسته؟ چون حتی یه ذره نور هم پخش نمیشه. 

خوب بعد نکته جالبش اینجا بود که صاحب کارت اصرار داشتن که اونا همه سالم بوده و روشن میشده در صورتیکه با توجه به حرفای شما اونا اصلا کارخونه ای روشن نمیشن. درسته؟ الان دیگه واقعا نمیدونم چی بگم 😂 دیگه نمیدونم حق با منه یا با فروشنده. با تشکر از شما

لینک به دیدگاه

۱۹ دقیقه قبل، Amir Sardar گفته است:

ولی ایشون ارجاع دادن به صاحب کارت و گفتن دیگه به مربوط نیست. صاحب کارت هم اصلا قبول نکرد و گفت کارت کاملا سالم بوده. دیگه والا نمیدونم چی بگم. با تشکر

9 دقیقه قبل، Amir Sardar گفته است:

خوب بعد نکته جالبش اینجا بود که صاحب کارت اصرار داشتن که اونا همه سالم بوده و روشن میشده در صورتیکه با توجه به حرفای شما اونا اصلا کارخونه ای روشن نمیشن. درسته؟ الان دیگه واقعا نمیدونم چی بگم 😂 دیگه نمیدونم حق با منه یا با فروشنده. با تشکر از شما

اون حرف فروشنده که گفته "به من مربوط نیست" اصلا و ابدا توجیه نداره ! یعنی چی که به من ربطی نداره ؟؟؟ اگر ربطی نداشت پس چرا مسئولیت زدن آگهی و فروش کارت رو قبول کردن ؟؟؟
داداش بنظرم بخاطر همین حرف هم که شده کوتاه نیا !
100% فروشنده مقصر هست و باید مسئولیت فروش قطعه معیوب رو بر عهده بگیره ...
مضاف بر اینکه شما مهلت تست داشتید و در مهلت تست ، قانونا میتونید جنس رو مرجوع کنید

• لایک 1
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

۷ دقیقه قبل، saeedx گفته است:

اون حرف فروشنده که گفته "به من مربوط نیست" اصلا و ابدا توجیه نداره ! یعنی چی که به من ربطی نداره ؟؟؟ اگر ربطی نداشت پس چرا مسئولیت زدن آگهی و فروش کارت رو قبول کردن ؟؟؟
داداش بنظرم بخاطر همین حرف هم که شده کوتاه نیا !
100% فروشنده مقصر هست و باید مسئولیت فروش قطعه معیوب رو بر عهده بگیره ...
مضاف بر اینکه شما مهلت تست داشتید و در مهلت تست ، قانونا میتونید جنس رو مرجوع کنید

سلام. بله بعد از چند بار پیام دادن داخل همین فروم، ایشون گفتن که با یک ادمین مشورت کردن و گفتن که خریدار و صاحب کارت خودشون باهم کنار بیان. و خودشون کلا رفتن کنار دیگه. صاحب کارت هم هرچی من گفتم، میگن مشکل نرم افزاریه و کارت هیچ موردی نداشته ! گفتم هر برنامه ای که دوستان گفتن هم نصب کردم درست نشد گفت دیگه شما مشکلت رو با همون برنامه ها حل کن نرم افزاریه ! آرجی بی یا خرابه یا سالم. شما میگی روشن میشه پس سالمه. حالا همش روشن نمیشه پس نرم افزاریه !

برعکس میگن ایشون 🙂

• قلبم گرفت 1
لینک به دیدگاه

۵ دقیقه قبل، Amir Sardar گفته است:

سلام. بله بعد از چند بار پیام دادن داخل همین فروم، ایشون گفتن که با یک ادمین مشورت کردن و گفتن که خریدار و صاحب کارت خودشون باهم کنار بیان. و خودشون کلا رفتن کنار دیگه. صاحب کارت هم هرچی من گفتم، میگن مشکل نرم افزاریه و کارت هیچ موردی نداشته ! گفتم هر برنامه ای که دوستان گفتن هم نصب کردم درست نشد گفت دیگه شما مشکلت رو با همون برنامه ها حل کن نرم افزاریه ! آرجی بی یا خرابه یا سالم. شما میگی روشن میشه پس سالمه. حالا همش روشن نمیشه پس نرم افزاریه !

برعکس میگن ایشون 🙂

سلام

بگید خود اون ادمین محترم بیان اینجا شخصا اینو اعلام کنن

کاری به این موضوع و تاپیک ندارم ولی یعنی چی که فروشنده کاری نداره

وقتی کالایی برای فروش گذاشته میشه مسئولیتش تمام با فروشنده هست نه صاحب کالا

در غیر این صورت سنگ رو سنگ بند نمیشه

یاعلی

• لایک 1
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Alinajafi_q گفته است:

سلام

بگید خود اون ادمین محترم بیان اینجا شخصا اینو اعلام کنن

کاری به این موضوع و تاپیک ندارم ولی یعنی چی که فروشنده کاری نداره

وقتی کالایی برای فروش گذاشته میشه مسئولیتش تمام با فروشنده هست نه صاحب کالا

در غیر این صورت سنگ رو سنگ بند نمیشه

یاعلی

سلام. درود بر شما

ایشون از عصر اعلام کردن که دیگه کاری ندارن به این موضوع و جواب هم ندادن. گفتن با صاحب کارت خودت کنار بیا. 

بنده هم با صاحب کارت تا همین الان صحبت میکردم قرار شد یه مبلغی رو برگردونن. ولی در نهایت بنظر میرسه که ایشون فکر کردن من کلاهبردارم ! گفتم شما چقدر میخوای برگردونی؟ گفت ۲۰۰ تومن ! یعنی ۲۰۰ تومن اصلا ارزش داشت که من این همه از صبح پیام بذارم و بقیه دوستان رو هم ناراحت کنم؟ من گفتم مورد نداره شما ۵۰۰ برگردون ( که میدونید با این وضعیت کارت رو بخوام بفروشم هرکی ببینه فکر میکنه این کارت ۲۴ ساعته زیر ماین بوده که اینجوری شده ) ایشون گفتن خیر شما میخوای یه مبلغی از من پس بگیری که توش سود هم بخوری 😐 گفتم موردی نداره اصلا هیچی ولش کن. کامنت هارو هم ایشون همه رو خونده و میخونه. با تشکر از دوستان

• قلبم گرفت 1
لینک به دیدگاه

درود دوستان

در معاملات فروم لیون کامپیوتر ایجاد کننده تاپیک یا همون کسی که کالایی برای فروش می‌ذاره، مالک کالا حساب میشه و تحت هیچ شرایطی خرید یا فروش امانی مجاز نیست.

همچنین خریدار کالا کسی هست که در تاپیک و فروم درخواست خرید داده یا شخصا در فروم کارت رو خریداری کرده و خرید برای شخصی دیگر و حواله کردن مشکلات به دیگر اشخاص مجاز نیست.

سیستم واسطه لیون برای خرید و فروش بسیار روش کار شده و مرتب با توجه به شرایط به‌روز میشه، وقتی شما کالایی رو به صورت امانی می‌فروشید یا می‌خرید و از سیستم واسطه استفاده نمی‌کنید امکان پیگیری رو از ما سلب می‌کنید.

ما برای جلوگیری از همچین مشکلاتی توصیه می‌کنیم از سیستم واسطه لیون استفاده کنید

همچنین تا جایی که ممکن هست برای پیشگیری از تخلفات بهتره تمام صحبت‌ها در پیام خصوصی مطرح بشه به جای تماس تلفنی، پیامک، واتساپ، تلگرام و ... 

تاپیک به دلیل اینکه حق نمایش و آپ دیگر کاربران بازارچه داشت تضییع می‌شد قفل شد، با هر بار پاسخ به این تاپیک حق کاربرانی که از این راه نون درمیارن و تاپیک شون توی صفحه اصلی نمایش داده نمیشه ضایع میشه.

لطفا حالا که بحث به موارد بسیار جزیی کشیده شده مابقی حرف‌ها رو در پیام خصوصی مطرح بفرمایید.

• لایک 7
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...