رفتن به مطلب

پیشنهاد خرید main,cpu,vga,ram پلتفرم amd تا 700000 تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . دوست عزیز به قدری بازار آشفته شده که اصلا نمیشه قیمت داد یا بر اساس یک قیمت لیست درست کرد . هر لحظه قیمتها تغییر میکنه . معمولا هم بالا میره . میتونم لیست درست کنم . ولی هیچ اعتباری به قیمتش نیست.

لینک به دیدگاه

مرسی حامد جان

میدونم عزیزممنون میشم بزارین حالا 50 تومن بالا پایینو درست میکنم.

رم 4 گیگ کافیه

CPU و VGA هم واسه گیم متوسط کافی باشه.

لینک به دیدگاه

مادربورد : Biostar A75MH قیمت 171

پردازنده : AMD A6-3500 FM1 APU قیمت 139

رم : Apacer 2x2GB DDR3 1333 قیمت 40

هارد : Seagate Barracuda 500GB SATA3 قیمت 153

گرافیک : Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 قیمت 128

درایو نوری : LiteOn DVD-RW 24X قیمت 32

پاور : Green GP430A-EU قیمت 68

کیس : GREEN SOLARIS قیمت 47

جمع : 778 تومان . کمتر اگر بخوای میشه مادربورد رو مدل پایینتر برداشت که حدود 45 تومان ارزونتر میشه . ولی ساتا 3 و USB3 نداره .

کلا خودم با این سیستم حال نمیکنم . با اینتل سیستم بهتری میشه بست . ولی گفتی AMD باشه این رو گفتم .

لینک به دیدگاه

حامد جان ممنون که زحمت کشیدی.

ولی من فقط واسه 4 قطعه 700000 تومن میخوام خرج کنم.

main,cpu,vga,ram

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما بیشتر هزینه رو بذار اول برای گرافیک و بعد پردازنده وبعدش یه مادربرد منطقی که به اونها بخوره.همین.

باید هزینه هاتو اولویت بندی کنی.4 گیگ رم تا 5 سال دیگه هم جواب گیم رو میده.

پردازنده اینتل بردار که بعدا پشیمون میشی.یه 2100 ای تری داره در حد یه فنوم دو شش هسته ای فریم میگیره تو بازی ها.یه مین سری H که هم USB3 داشته باشه و هم ساتا 3 و هم قیمتش مناسب باشه.حدود 160.حدود 230-240 هم یه i3 2100 بردار.اینا شد 400.گرافیک رو 6790 بگیر حدود 230 و حدود 50 هم برای رم بذار.اگر بتونی 100 دیگه بذاری رو پول گرافیک ویک 560 معمولی از برند گین وارد و یا یه 6870 پاور کالر برداری خیلی بهتر میشه.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

:p شرمنده . دقت نکردم :D

مادربورد : Biostar TA75MH FM1 قیمت 171

پردازنده : AMD A6-3650 Fm1 APU قیمت 238

رم : Apacer 2x2GB DDR3 1333 قیمت 40

گرافیک : Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 قیمت 285

جمع : 734 تومان . البته باز هم میگم با این هزینه اینتل خیلی بهتر جواب میده . این قیمتها به دلیل نوسان زیاد آپدیت نیستن . برای اینکه قیمت دقیق داشته باشی با فروشگاه تماس بگیر .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود :

دوست عزیز با توجه به اینکه دارید سیستم جدید جمع میکنید . و بودجتون هم نسبتا بالا نیست بهتر هستش قطعاتی رو انتخاب کنید که بیشترین پرفورمانس رو نسبت به قیمتشون داشته باشند .

در ضمن در آینده دستتون واسه ارتقاء باز باشه .

CPU : Intel i5-2300 350T

M.B : GIGABYTE P75-D3 220T

RAM : 2x2GB 1333 40T

GPU : Sapphire HD 6790 1GB GDDR5 250T

Total : 860T

بنده پیشنهاد میکنم سیستم با مشخصات پایینتر از سیستم بالا جمع نکید چون ضرر میکنید . سراغ پلتفرم AMD هم نروید که فعلا چنگی به دل نمیزنه .

اگه میخواهید هزینه پایینتر بیاد فقط CPU رو Intel i5-2100 بردارید که حدود 225 قیمت داره و مجموع خواهد شد 735T .

مادربورد چیپست B75 داره که یدونه از اسلات هاش PCI Express 3.0 هستش . USB 3.0 و SATA 3.0 نیز داره که امروزه دیگه داشتنش ضرورت پیدا کرده .

مهمتر از همه قابلیت کراس فایر مادربورد هستش .

شما سیستم بالا رو جمع کنید در آینده فریم ریتتون در بازی ها پایین آمد یدونه HD 6790 دیگه کنارش کراس کنید .

ترکیب دوتا 6790 HD کارایی بیشتر از 6970 HD و حتی GTX 580 داره .

ریویوهای زیر را حتما مشاهده کنید :

http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/sapphire-hd6790-crossfirex-review/2/

http://www.techno-labs.com/1/24197/1/Test:_AMD_Radeon_HD_6790_Crossfire.html

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1148/pg1/sapphire-radeon-hd-6790-graphics-card-review-introduction.html

این در حالی که یدونه HD 6790 در حال حاظر به خوبی جوابگوی بازی های روز در رزولیشن 1920 * 1080 هستش .

اگه احل اور کلاک هستید قابلیت اورکلاک خیلی بالایی هم داره .

موفق باشید . :wub:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...