رفتن به مطلب

مشکل Restart Loop در مادربرد گیگابایت

Shantiya
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

B560 AUROS PRO AX

دارم با 10900

چند روز پیش rgb fusion رو اوزدم بالا قبل این که خاموش کنم بعد رنگ ست کردم رنگ های مربوط به کولر سی پی یو و فن های جلوی کیس از کار افتاد فقط رم سرجاش موند بعد خاموش که کردم فر ا صبح سبستم رو روشن کنم دیگه بوت سیستم بالا نمیاد چند ثانیه روشن میمونه بعد ریستارت میشه رم رو قطع بوق رم نمیزنه  پاور و هارد هم چک کردم مشکلی نداره

به علاوه این که روی برد چراغ ال ای دی سی پی یو روشن میشه هر بار که سیسستم رو روشن میکنم ولی بعد چند ثانیه سیستم ریست میشه و همینطور ادامه داره تا دکمه پاور رو یزنم خاموش کنم پاور سیستم 750 وات گلد هستش

چیز دیگه ای که هست باتری برد رو در اوردم  حتی کلر سیموس هم انجام دادم ولی باز هم همون حالت قبل

اگر کسی این برد رو داره یا از اون برنانه rgb استفاده کرده راهنماییم کنه مشکل از برد هستش راهی هست یا بفرستم نمایندگی راستی سیستم رو تازه 1 ماهه خریدم 

با تشکر از کمک هاتون

ویرایش شده توسط Shantiya
لینک به دیدگاه

در ۳۸ دقیقه قبل، Shantiya گفته است :

سلام 

B560 AUROS PRO AX

دارم با 10900

چند روز پیش rgb fusion رو اوزدم بالا قبل این که خاموش کنم بعد رنگ ست کردم رنگ های مربوط به کولر سی پی یو و فن های جلوی کیس از کار افتاد فقط رم سرجاش موند بعد خاموش که کردم فر ا صبح سبستم رو روشن کنم دیگه بوت سیستم بالا نمیاد چند ثانیه روشن میمونه بعد ریستارت میشه رم رو قطع بوق رم نمیزنه  پاور و هارد هم چک کردم مشکلی نداره

به علاوه این که روی برد چراغ ال ای دی سی پی یو روشن میشه هر بار که سیسستم رو روشن میکنم ولی بعد چند ثانیه سیستم ریست میشه و همینطور ادامه داره تا دکمه پاور رو یزنم خاموش کنم پاور سیستم 750 وات گلد هستش

چیز دیگه ای که هست باتری برد رو در اوردم  حتی کیلر کاموس هم انجام دادم ولی باز هم همون حالت قبل

اگر کسی این برد رو داره یا از اون برنانه rgb استفاده کرده راهنماییم کنه مشکل از برد هستش راهی هست یا بفرستم نمایندگی راستی سیستم رو تازه 1 ماهه خریدم 

با تشکر از کمک هاتون

سلام

مدل کولر پردازنده و فن کیس و رم رو بفرمایید از این جهت که rgb دارن.

بالای ۹۰ درصد، معمولا وقتی clear cmos رو بدرستی انجام بدید، اگه مشکل از تنظیمات باشه، دست کم سیستم بوت میشه.

با توجه به اینکه شما بعد اون کار، همچنان چراغ دیباگ مربوط به cpu رو روشن دارید، پیشنهاد میکنم یکبار پردازنده رو از سوکت جدا کنید و مجدد جا بزنید.

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

سلام

مدل کولر پردازنده و فن کیس و رم رو بفرمایید از این جهت که rgb دارن.

بالای ۹۰ درصد، معمولا وقتی clear cmos رو بدرستی انجام بدید، اگه مشکل از تنظیمات باشه، دست کم سیستم بوت میشه.

با توجه به اینکه شما بعد اون کار، همچنان چراغ دیباگ مربوط به cpu رو روشن دارید، پیشنهاد میکنم یکبار پردازنده رو از سوکت جدا کنید و مجدد جا بزنید.

Coolermaster t610p

Master case h500

فن همون فن کیس هستش 

رم3600 adata xpg spectrix

مطمئن نیستم Clear CMOS به درستی انجام شده یا نه ی ولی ی پین دو تایی بود با پیچ گوشتی برای 10 ثانیه اتصال دادم کابل پاورم کشیده بودم حتی برای بار دوم باطری رو در اوردم اما اتفاقی نیفتاد

در بازه سی پی یو هم از سوکت جدا و تمیز کردمش ترمال گریس هم زدم

ویرایش شده توسط Shantiya
لینک به دیدگاه

در ۴۸ دقیقه قبل، Shantiya گفته است :

Coolermaster t610p

Master case h500

فن همون فن کیس هستش 

رم3600 adata xpg spectrix

مطمئن نیستم Clear CMOS به درستی انجام شده یا نه ی ولی ی پین دو تایی بود با پیچ گوشتی برای 10 ثانیه اتصال دادم کابل پاورم کشیده بودم حتی برای بار دوم باطری رو در اوردم اما اتفاقی نیفتاد

در بازه سی پی یو هم از سوکت جدا و تمیز کردمش ترمال گریس هم زدم

برای clear کردن cmos، فقط دکمه پاور رو در حالت 0 قرار بدید، بعد همون ۲ پین که برای کلیر کردنه، به اصطلاح اتصال کوتاه کنید به ۲۰ ثانیه، یعنی با همون پیچ گوشتی یا سنجاق یا وسیله ای فلزی، اون ۲ پین رو به هم وصل کنید.

بعد اینکار، یکم مدت بوت شدن طولانی تر میشه و ممکنه همون چراغ های دیباگ یکی دو بار رد بشه و پیام میاد که با f1 برید بایوس.

بایوس رو دیفالت کنید.

اگر بوت ناموفق بود، یکی از رم ها رو جدا کنید و مجدد تست کنید.

بازم نشد کل سیستم یا فقط پردازنده و مادربورد رو ببرید یک مغازه، اونجا تست بشه.

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

برای clear کردن cmos، فقط دکمه پاور رو در حالت 0 قرار بدید، بعد همون ۲ پین که برای کلیر کردنه، به اصطلاح اتصال کوتاه کنید به ۲۰ ثانیه، یعنی با همون پیچ گوشتی یا سنجاق یا وسیله ای فلزی، اون ۲ پین رو به هم وصل کنید.

بعد اینکار، یکم مدت بوت شدن طولانی تر میشه و ممکنه همون چراغ های دیباگ یکی دو بار رد بشه و پیام میاد که با f1 برید بایوس.

بایوس رو دیفالت کنید.

اگر بوت ناموفق بود، یکی از رم ها رو جدا کنید و مجدد تست کنید.

بازم نشد کل سیستم یا فقط پردازنده و مادربورد رو ببرید یک مغازه، اونجا تست بشه.

والا بردم نمایندگی اواژنگ در گرگان ایده ال رایانه متأسفانه دانش فنیشون زیر 0 هست به من میگفتن CPU رو اورکلاک کردن از اونجایی که خریدین حالا نه مادربردم ساپورت میکنه نه سی پی یوم شما فکر کن من دادم بابت عیب یابی موردی که گفتین رو انجام دادم ولی بازم همون داستان. من یک استیک رم دارم تو اسلات 3 دارم به دوستم گفتم رم بیاره دو تا رم داشت اورد بازم نتیجه ای نداشت جالبه که حتی رم رو میکنم از اسلات برد هیچ صدای خطایی نمیده 

من قبلا رم رو روی 3600 اورکلاک کرده بودم در صورتی که سی پی یو حداکثر تا 2993 ساپورت میکنه حالا نمیدونم به اون مربوطه یا خیر 

البته با همین بحث اورکلاک رم من حدود 1 هفته بدون مشکل استفاده کردم

دقیقا بعد از این که من RGB رو ست کردم تو rgb fusion رنگاشون از کار افتاد و شبش که سیستم و خاموش کردم دیگه صبحش بوت در دسترس نبود

لینک به دیدگاه

والا به نظرم همون مادربرد هست چون اصلا beep نداره به هیچ عنوان

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...