رفتن به مطلب

مودم tenda D301 v2

Shantiya
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

بنده یه مودم تندا دارم الان نزدیک به یک هفته هستش نمیتونم از لن ش استفاده کنم  4تا جایگاه لن داره که کابل رو به هرکدوم میزنم هیچی به هیچی کابل رو عوض کردم بازم خبری نشد راستی از پشت سیستم هم دیدم اصلا چراغ شبکه مادربرد روشن نیست

البته اینم بگم از اون موقع دارم وایرلس استاده میکنم که اونم مشکل داره  و هی قطع میشه نه خود وایرلس بلکه اینترنت یعنی چراغ های مشکلای ندارن و روشن هستن مثل همیشه ولی هیچ صفحه ای باز نمیشه

دوستان کسی این مودم رو داره که مشکل منو داشته باشه بنظرتون مودم عمرشو کرده یا مشکل از شبکه سیستم هستش با چنتا برنامه اپدیت درایو هم تست کردم هیچ درایو نبود که مشکل داشته باشه

راستی مودمم یه جایگاه usb هم داره ولی کابلی باهاش نبود ولی یه کابل گیر اوردم اونم زدم هیچی اصلا چراغ usb هم روشن نشد

اپدیت فریمورک هم انجام دادم

ممنون میشم راهنماییم کنید

ویرایش شده توسط Shantiya
لینک به دیدگاه

سلام

کلا مودم های TenDa اشغال هستن ... اصلا پیشنهاد نمیشه !

احتمالا مودم خراب شده / اگه میتونی یه مودم دیگه پیدا کن تست کن ...

اون USB هم مال چیزه دیگه اس ... :|

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

در ۲ ساعت قبل، invoker گفته است :

سلام

کلا مودم های TenDa اشغال هستن ... اصلا پیشنهاد نمیشه !

احتمالا مودم خراب شده / اگه میتونی یه مودم دیگه پیدا کن تست کن ...

اون USB هم مال چیزه دیگه اس ... :|

اتفاقا من ۵-۶ ساله ورژن ۱ این مودم رو دارم فوق العاده است نسبت به تی پی لینکی که قبلی داشتم. چیپ برودکام داره. پکت لاست و قطعی صفر.

ورژن ۲ ش رو که ایشون داره هم برای خواهرم گرفتم که اونم چند سالی هست کار میکنه ولی فکر کنم دیگه چیپ برودکام نیست.

فکر کنم مودم ایشون از اول مشکل داشته.

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Arthur گفته است :

اتفاقا من ۵-۶ ساله ورژن ۱ این مودم رو دارم فوق العاده است نسبت به تی پی لینکی که قبلی داشتم. چیپ برودکام داره. پکت لاست و قطعی صفر.

ورژن ۲ ش رو که ایشون داره هم برای خواهرم گرفتم که اونم چند سالی هست کار میکنه ولی فکر کنم دیگه چیپ برودکام نیست.

سلام الان با یه مودم دیگه که خیلی قدیم بود راحت شبکه گفتم و سیستم اینترنت داره ولی  مودم تندا فقط وایفا داره میده اونم بزور هی قطع و وصل اینترنت میده که اصلا قطعی ندارم و از شرکت هم پیگیر شدم

مشکل مودم هست که فکر کنم به شانس من ته کشیده عمرش

ممنون دوستان

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در ۲ ساعت قبل، Arthur گفته است :

کلاهتو بنداز بالا شانس اوردی مگرنه این مودم ها درصد خرابی و مچ نشدنشون با isp به شدت بالاس / خلاصه از ما گفتن بود !

در 45 دقیقه قبل، Shantiya گفته است :

سلام الان با یه مودم دیگه که خیلی قدیم بود راحت شبکه گفتم و سیستم اینترنت داره ولی  مودم تندا فقط وایفا داره میده اونم بزور هی قطع و وصل اینترنت میده که اصلا قطعی ندارم و از شرکت هم پیگیر شدم

مشکل مودم هست که فکر کنم به شانس من ته کشیده عمرش

ممنون دوستان

پیشنهاد میدم قبل خرید مودم جدید اول با isp مشورت کنین که با کدوم یک مودم های تو بازار بهتر مچ میشه ! و اون رو تهیه کن که فردا باز به مشکل نخوری .

موفق باشی

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...