رفتن به مطلب

راهنمای جهت خرید تلویزیون

کدام برند ایرانی که در ایران گارانتی دارد پ خارجی  

13 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. برند ایرانی

• اسنوا
      3
    • دوو
      4
    • ایکس ویژن
      6
  2. 2. از برندهای خارجی

• سامسونگ
      7
    • الجی
      8
    • شارپ
      0

Recommended Posts

در در ۱۴۰۰/۶/۱۸ در ۰۹:۲۵، HEGMATANE گفته است :

اگر بودجه و کارایی رو مشخص کنین بهترین پاسخ‌ها رو می‌تونین دریافت کنین

دوست من شما هنوز پاسخ به این سوال مهم رو ندادین و درگیر حاشیه‌های انتخاب‌تون شدین

الان ما با توجه به چی باید پیشنهاد بدیم؟ تاپیک هم مرتب داره آپ میشه بی‌دلیل

لینک به دیدگاه

در ۵ دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

دوست من شما هنوز پاسخ به این سوال مهم رو ندادین و درگیر حاشیه‌های انتخاب‌تون شدین

تاپیک سوپر فانه اصن 😂 نمیدونم چرا در مقابل گفتن بودجه مقاومت میکنه دوست عزیزمون :))))) 

لینک به دیدگاه

میدونم که جنس ایرانی آشغاله چیز خوب که با قیمت پایین نمیدن بهت که {برند دوو}

من سرباز بودم دو سال پیش یه تلویزیون 32 اینچ خریداری کردم نصف بیثشتر روز که خونه نبودم ببین بعد از شیش ماه ببین خود به خود چه بلایی سرش اومد

12 سال تلویزیون سامسونگ داریم تکون نخورده

مانیتور هم سامسونگ داریم همینطور

2127140334_WhatsAppImage2021-09-10at2_48_48AM.thumb.jpeg.0785f002e6106189fe91316732a17b71.jpeg

لینک به دیدگاه

در ۴۴ دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

سلام فراموش کردم البته یک کارت گرافیگ دارم می خواستم بفرشم بودجه بالا بره در حال حاضر 10 میلیون بودجه دارم کاری فقط استفاده دیدن شبکه های تلویزیونی است 

در ۳۷ دقیقه قبل، Slasher گفته است :

تاپیک سوپر فانه اصن 😂 نمیدونم چرا در مقابل گفتن بودجه مقاومت میکنه دوست عزیزمون :))))) 

بردار چه مقاوتی وجود دارد

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است :

سلام فراموش کردم البته یک کارت گرافیگ دارم می خواستم بفرشم بودجه بالا بره در حال حاضر 10 میلیون بودجه دارم کاری فقط استفاده دیدن شبکه های تلویزیونی است 

بردار چه مقاوتی وجود دارد

برای دیدن شبکه های میلی یدونه 1080 معمولی میتونید بردارید البته حواستون باشه تلویزیون 1 یا 2 سال از ساختش گذشته باشه چون کانالهای 1080 داخلی با مدلهای قدیمیتر قابل دیدن نیست

تلویزیون های بالای 1080 بیشتر اونایی که عشق فیلمهای 4کی هستن و یا رسیور 4کی دارن دنبالشن

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
در ۱۴۰۰/۶/۱۹ در 17:47، Sabertooth گفته است:

برای دیدن شبکه های میلی یدونه 1080 معمولی میتونید بردارید البته حواستون باشه تلویزیون 1 یا 2 سال از ساختش گذشته باشه چون کانالهای 1080 داخلی با مدلهای قدیمیتر قابل دیدن نیست

تلویزیون های بالای 1080 بیشتر اونایی که عشق فیلمهای 4کی هستن و یا رسیور 4کی دارن دنبالشن

سلام رسیور که دارم فورکی است 

در ۱۴۰۰/۶/۱۹ در 13:44، EHSANRF گفته است:

سلام  وقت بخیر با بوجه که ن10 میلیون دارم نظرم خرید یکی از این سه مدل است اما نمی دونم چه فرق اساسی با هم دارند 

https://www.lg.com/eg_en/business/commercial-tv/lg-43us660h0gd

https://www.lg.com/uk/tvs/lg-43un71006lb

https://www.lg.com/sa_en/tvs/lg-43UN7340PVC

در سایت ها ایرانی سرچ کردم چیز دقیقی متوجه نشدم فقط کپی یست از هم دیگر بود به شکلی که یک غلط املای در سه سایت مشترک بود 

اگر خدا قسمت کند فردا اقدام به خرید می کنم 

13 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است:

سلام رسیور که دارم فورکی است 

سلام  وقت بخیر با بوجه که ن10 میلیون دارم نظرم خرید یکی از این سه مدل است اما نمی دونم چه فرق اساسی با هم دارند 

https://www.lg.com/eg_en/business/commercial-tv/lg-43us660h0gd

https://www.lg.com/uk/tvs/lg-43un71006lb

https://www.lg.com/sa_en/tvs/lg-43UN7340PVC

در سایت ها ایرانی سرچ کردم چیز دقیقی متوجه نشدم فقط کپی یست از هم دیگر بود به شکلی که یک غلط املای در سه سایت مشترک بود 

اگر خدا قسمت کند فردا اقدام به خرید می کنم 

سلام وقت بخیر چیزی که متوجه شدم  این مدل 43US660H0GD داری hdmiورزن2.1 و رفرش ریت 60 هرتز اما دو مدل دیگه داری hdmi ورزن2هستند و رفرش ریت 50 هستند اما با این وجود  قیمت مانیتور43US660H0GD کمتراست نسب به  دوتا مدل دیگر 43UN71006LB و 43UN7340PVC  حالا نمی دونم واقعا کیفیت خوبی دارد

سرچ کردم گفته شده بود  الجی اطلاعات کاملی از 43US660H0GD مدل در اختیار قرار نداده 

الان به نظر دوستان کدام یک رو انتخاب کنم بهتر است؟

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در ۱۴۰۰/۶/۱۹ در 13:44، EHSANRF گفته است:

در ۱۴۰۰/۶/۱۹ در 17:47، Sabertooth گفته است:

در ۱۴۰۰/۶/۱۶ در 22:47، Alirezatha گفته است:

سلام

حقیقتش بین تلویزیون های ایرانی همشون یکی هستن و ابدا فک نمیکنم اونقدر فرق داشته باشن

ولی شخصا بخوام ایرانی بخرم ایکس ویژن رو به خاطر سابقه بیشترش ترجیح میدم

اگر زیر 15 میلیون بودجه دارین که هیچ همون ایرانی بخرین 

بین 15 تا 20 میلیون شیاومی رو توصیه میکنم

و 20 به بالا هم میتونین تلویزیون های 2021 الجی و سامسونگ رو از بانه تهیه کنین به شرط اورجینال بودن و 2021 بودن !!!

در ۱۴۰۰/۶/۱۹ در ۱۷:۴۷، Sabertooth گفته است:

سلام وقت همه دوستان بخیر باشد با سفر به شهر بانه و خرید تلویزیون 43UN7340PVC lg

از تجربه که دارم به شما می گویم

اولین مغازه که رفتم فروشنده به قص راهنمای گفت تلویزیون که می خواهید خرید کنید این شرایط رو داشته که کارکرده، پشت ویترین نباشد ( ساعت کارکرد رو نمایش داد ) بعد از چند ساعت که گشت زدن از یکی از دوست های که در شهر سقز داشتم راهنمایی خواستم برای خرید ایشون یکی از آشنا های که داشت در بانه معرفی کرد رفتم برای دیدن تلویزیون.پیش شخص معرفی شده، تا تلویزیون رو  دیدم فهمید تقلبی است همان مدل که خواسته بودم رو نشان داد اما وقتی وارد سایت شدم اصلا به اون شکل نبود. به مغازه اول برگشتم مدل خواسته شده رو آورد با چک کردن پیکسل متوجه خاموش شدن پیکسل شدم که منکر شدند گفتند گرد و خاک است....  گفتم یکی دیگه بیار گفتم از این سالم تر نداریم به مغازه بعدی که رفتیم باز همین طور مشکل پیکسل داشت مغازه سوم رفتم باز مشکل داشت ایشون یکی دیگه باز کرد بدون مشکل بود که  خریداری شد. فقط چیز این زمانها برای من پیش می آمد چند نفر دور آدم رو می گیرند صد تا دلیل بحران می آورند که مشکل نیست که واقعا آدم می ماند چه کار کند. بهتر است برای خرید حداقل از دو نفر دیگر با خود برای خرید کمک گرفت. البته من مشکلی نداشتم چون زیاد در این شرایط قرار گرفته بودم

لینک به دیدگاه

تلویزیون های الجی و سامسونگ عمری هستن از روی تجربه شخصیم عرض میکنم.مخصوصا الجی.بهترین کار رو کردی سراغ برندهای ایرانی نرفتی.حتما یه محافظ خوب براش بگیر که در مواقعی که برق نوسان می‌کنه آسیب نبینه. ازش خوب نگه داری کردی مثل هر وسیله دیگه ای سالها برات کار می‌کنه. یه ال جی ۵۶۰۰ دارم محصول ۲۰۱۳.هنوز مثل ساعت کار می‌کنه درست مثل روز اولش.با صدتا اسنوا و ایکس ویژن عوضش نمیکنم!

موفق باشی.

ویرایش شده توسط Peyman.S
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...