رفتن به مطلب

NOTUS 400 سری اول و سوکت Intel LGA 1200!!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نام خدا

از دوستان عزیزی که در این مورد اطلاع دارند ممنون میشم که من رو راهنمایی بفرماییند

عرض کنم بنده حدودا 4 سال پیش یک خنک کننده نوتوس 400 خریدم روی خود جعبه زده از 1150 و 1151 و 1155 و 1156 ،1366،و2011 پشتیبانی میکنه

البته رفتم در دیجی کالا و عکسهایی که از این کولر گذاشتند رو دیدم و دقیقا همون پایه ها و قطعاتی که کولر من داره رو اون هم داره

الان بنده میخوام به سوکت 1200 کوچ کنم میخواستم بدونم ایا این کولر روی این سوکت سوار میشه یا از همین الان به فکر یه خنک کننده دیگه باشم

ممنون

ویرایش شده توسط WAR
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، WAR گفته است :

به نام خدا

از دوستان عزیزی که در این مورد اطلاع دارند ممنون میشم که من رو راهنمایی بفرماییند

عرض کنم بنده حدودا 4 سال پیش یک خنک کننده نوتوس 400 خریدم روی خود جعبه زده از 1150 و 1151 و 1155 و 1156 ،1366،و2011 پشتیبانی میکنه

البته رفتم در دیجی کالا و عکسهایی که از این کولر گذاشتند رو دیدم و دقیقا همون پایه ها و قطعاتی که کولر من داره رو اون هم داره

الان بنده میخوام به سوکت 1200 کوچ کنم میخواستم بدونم ایا این پردازنده روی این سوکت سوار میشه یا از همین الان به فکر یه خنک کننده دیگه باشم

ممنون

سلام

سوکت LGA1151 مشخصاتش ابعاد و سوراخ هاش با سوکت LGA1200 یکی هست بنابراین کولر شما با سوکت 1200 سازگاره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...