رفتن به مطلب

راهنمایی جهت نصب ۳ کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من پاور خریدم که ۴ کارت ساپورت میکنه تا اینجاش مشکلی نیست مشکل اصلی من اینکه که روی مادربرد من درگاه pci-e داره برای مایین کردن الان این درگاه یکی به من بگه خاصیتش چی اگه برای امر غیر ضروری اصلا بیخیالش بشم ولی اگه قرار برق بشه بدم چکار کنم یه تبدیل پیدا کردم آیا منطقی با این برق بدم بهش یا اصلا کارش مهم نیست لازم نیست مادربردم z390 a pro

عکس جفت قطعه ای که در مورد بحث میزارم لطفا راهنمایی کنید 

Hd2c407a9bb4948f488983d62e00f340e6.jpg

Screenshot_۲۰۲۱۰۹۱۹-۰۳۰۱۳۵_Digikala.jpg

لینک به دیدگاه

قسمت اول متوجه نشدم درگاه PCI-EXPRESS کارش مشخصه دیگه ، در مورد اون تبدیل اصلا و ابدا استفاده نکنید ، گرافیک رو به فنا میده

لینک به دیدگاه

در ۳۹ دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

قسمت اول متوجه نشدم درگاه PCI-EXPRESS کارش مشخصه دیگه ، در مورد اون تبدیل اصلا و ابدا استفاده نکنید ، گرافیک رو به فنا میده

برای گرافیک نمیخوام قسمت وسط کارت گرافیک نگاه کن درگاه pci داره باید وصل کنم بهش اینو چکار کنم 

الان ۴ تا خروجی دارم برای ۴ تا کارت گرافیکبرق اینو چجوری بدم بهش آیا اصلا نیاز برای درگاه خاصی هست یا مهم نیست اگه مهم برقش چجوری تامین کنم

لینک به دیدگاه

شما داری 4 تا گرافیک میندازی روی این مادربرد ، برق کم میاره ، به نظر من وصل کنید بهتره ، شما مجبور هستید یا پاور رو عوض کنید یا از اون تبدیل استفاده کنید ، این دیگه با خودتونه تو طولانی مدت ، ممکنه ریسک داشته باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 ساعت قبل، Sezar & sanaz گفته است :

برای گرافیک نمیخوام قسمت وسط کارت گرافیک نگاه کن درگاه pci داره باید وصل کنم بهش اینو چکار کنم 

الان ۴ تا خروجی دارم برای ۴ تا کارت گرافیکبرق اینو چجوری بدم بهش آیا اصلا نیاز برای درگاه خاصی هست یا مهم نیست اگه مهم برقش چجوری تامین کنم

درود

اسلات pci خودش یه توان خروجی هم میده، مثلا x16 تا 75 وات و x1 بین 6--10 وات خروجی میده.

اون 6 پین برای تامین برق اسلات هاست و اگه بخواید از تمام توان خروجی اسلات ها استفاده کنید، یه جورایی اپشن برای کارایی بهتر و ریسک کمتر محسوب میشه، اگه 4 کارت گرافیک دارید، مطمنا از رایزر استفاده میکنید که خود رایزر ها اکثرشون ورودی برق دارن، پس از ورودی برق مادربرد کمتر استفاده میکنن و فشاری روی مادربرد نیست

و مهم تر اینکه شما کارت هاتون مثلا 125 واتی هست و یه ورودی 8 پین برای برق داره، ورودی 8 پین تا 150 وات رو میتونه تامین کنه و احتمالا طراحی مدار تغذیه گرافیک جوری هست که کل 125 وات رو از 8 پین میگیره و اصلا از برق pci استفاده ای نمیکنه.

یا مثلا نسخه رفرنس rx 480 با مصرف 150 واتی، فقط یه 6 پین داشت که 75 واتش رو تامین میکرد و برای 75 وات بقیه باید از توان اسلات استفاده میکرد، برای یه چنین کارتی نیازه که مادربرد اون 6 پین رو هم داشته باشه تا کمبودی برای توان اسلات ها پیش نیاد

به نظر من، در صورتی که از رایزر های دارای ورودی برق یا کارت با شرایطی که بالا گفتم استفاده کنید، نیازی به اتصال اون 6 پین نیست

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

در ۳۰ دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

اسلات pci خودش یه توان خروجی هم میده، مثلا x16 تا 75 وات و x1 بین 6--10 وات خروجی میده.

اون 6 پین برای تامین برق اسلات هاست و اگه بخواید از تمام توان خروجی اسلات ها استفاده کنید، یه جورایی اپشن برای کارایی بهتر و ریسک کمتر محسوب میشه، اگه 4 کارت گرافیک دارید، مطمنا از رایزر استفاده میکنید که خود رایزر ها اکثرشون ورودی برق دارن، پس از ورودی برق مادربرد کمتر استفاده میکنن و فشاری روی مادربرد نیست

و مهم تر اینکه شما کارت هاتون مثلا 125 واتی هست و یه ورودی 8 پین برای برق داره، ورودی 8 پین تا 150 وات رو میتونه تامین کنه و احتمالا طراحی مدار تغذیه گرافیک جوری هست که کل 125 وات رو از 8 پین میگیره و اصلا از برق pci استفاده ای نمیکنه.

یا مثلا نسخه رفرنس rx 480 با مصرف 150 واتی، فقط یه 6 پین داشت که 75 واتش رو تامین میکرد و برای 75 وات بقیه باید از توان اسلات استفاده میکرد، برای یه چنین کارتی نیازه که مادربرد اون 6 پین رو هم داشته باشه تا کمبودی برای توان اسلات ها پیش نیاد

به نظر من، در صورتی که از رایزر های دارای ورودی برق یا کارت با شرایطی که بالا گفتم استفاده کنید، نیازی به اتصال اون 6 پین نیست

اوکی پس من بدون وصل برق ۶ پین تست میگیرم حالا اگه نشد برقش چجوری تامین کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...