رفتن به مطلب

برداشتن موجود استخر SparkPool

Recommended Posts

من تازه مایین میکنم یه خبر شنیدم انگار جمع داره میشه این استخر میخواستم ببینم به چه شکل مانده کارکردم میتونم برداشت کنم چون خود سایت hive os پولی به کیف پولم انتقال نداده میشه یه توضیح کامل بهم بدین و اینکه واقعا این استخر جمع شده چون من استخر عوض کردم 

لینک به دیدگاه

درود

من الان رفتم تو سایتش بالای سایت بزرگ زده بود که جمع شده و تا دو هفته وقت دارید که درخواست برداشت بزنید! ولی باید حداقل 0.00105 اتر داشته باشید! 

لینک به دیدگاه

خوب روشش چجوری به چه شکل باید برم درخواست بزنم اصلا نمیزاره رجیستر کنم یا درخواست برداشت ثبت کنم

لینک به دیدگاه

۸ دقیقه قبل، Sezar & sanaz گفته است:

خوب روشش چجوری به چه شکل باید برم درخواست بزنم اصلا نمیزاره رجیستر کنم یا درخواست برداشت ثبت کنم

درود

والا من با این سایت کار نکردم برادر، نمیدونم دقیقا باید چه کار کنی!(کلا ماین نمیکنم!😄 ) شما از اول مگه ثبتنام نکردی وقتی ماین میکردی؟ اگه نمیکردی همون ادرس والتتو بده احتمالا بتونی برداشت بزنی! همون صفحه اصلی پایین ادرس والت رو بده و سرچ رو بزن! دیگه ببین گزینه هاش چیه!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...