رفتن به مطلب

هک شدن اکانت اینستاگرام

hadi soleimanzadeh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان من اکانت اینستاگرامم به صورت عجیبی با فالور معمولی که هیچ ارزش مالی نداره هک شده!

بعد هر کاری میکنم از همون لحظه اول برگرده هیچ کدوم از گزینه ها کار نمیکنه منظورم همون ایمیلی که اینستاگرام ارسال میکنه که اگر شما نبودید رو این گزینه بزنید. من میزنم روش ولی کار نمیکنه

هکر ای دی و ایمیل و شماره رو عوض کرده ضمنا وارد ایمیلم نشده چک کردم فعالیت های اخیر امنیتیش رو وارد نشده بود ایمیل های امنیتی که برای همین هک اینستاگرام بود هم خونده نشده بود سطل زباله هم خالی بود

قبلا اینستاگرام یه بخشی از قسمت ساپورت داشت ایمیل میزدی عکس میفرستادی پیج برمیگشت هرچی میگردم پیدا نمیکنمش انگار حذف شده

دوستان لطفا کمک کنید کلی اطلاعات شخصی تازه ارسال شده توی دایرکت هام داشتم

مرسی

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

سعی کنین برای این کار از اینستگرام گوشی یا تبلت استفاده نکنین و از سیستم و مرورگر دسکتاپ استفاده کنین...

اگر هم لینکی براتون پیامک یا ایمیل شد به هیچ وجه با گوشی سعی نکنین اونو باز کنین

آدرسش رو مستقیم تو مرورگر کامپیوتر تایپ کنین

لینک به دیدگاه

۶ ساعت قبل، EHSANRF گفته است:

سلام دوست من

سعی کنین برای این کار از اینستگرام گوشی یا تبلت استفاده نکنین و از سیستم و مرورگر دسکتاپ استفاده کنین...

اگر هم لینکی براتون پیامک یا ایمیل شد به هیچ وجه با گوشی سعی نکنین اونو باز کنین

آدرسش رو مستقیم تو مرورگر کامپیوتر تایپ کنین

همین کار رو انجام میدم ولی موفق نمیشم

حتی صفحه تغییر پسورد برام میاد ولی وقتی میزنم اپلای بشه قبول نمیکننه ازم

لینک به دیدگاه

۶ ساعت قبل، hadi soleimanzadeh گفته است:

همین کار رو انجام میدم ولی موفق نمیشم

حتی صفحه تغییر پسورد برام میاد ولی وقتی میزنم اپلای بشه قبول نمیکننه ازم

ممکنه به آی.پی تون حساس شده باشه

با حالت ناشناس مرورگر کامپیوتر وارد بشین و در حالی که ابزار عبور از تحریم اینترنت فعاله تست کنین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...