رفتن به مطلب

اوورکلاک شدن مانیتور 29um68 تا 108hz! ولی..

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت تمامی دوستان عزیز

من مانیتور 29um68 رو تونستم از 75hz تا 108hz اوور کنم بدون هیچ مشکلی در افت کیفیت و پرش رنگ! تست یوفو هم گرفتم که دیدم کاملا تا 108 اوور میشه!

تنها مشکلی که دارم این پیغام لعنتیه که خود مانیتور میده! یعنی پنلش یجوری تنظیم شده که بعد رد شدن از 80 همین پیغام رو بده ( OUT OF RANGE )

حالا سوالم اینه.. کاری میشه کرد که این پیغام رو دیگه نده؟ یعنی بنظرم این یه محدودیت نرم افزاریه خود پنله! مانیتور بدون هیچ مشکلی داره با 108 کنار میاد! کاری میشه کرد؟ مثلا پنل رو دستکاری کرد مثلا firmware یا چیز دیگری که دیگه این پیغام نیاد؟

یه عکس و ویدیو هم میزارم اینجا خودتون ببینید.

photo_2021-10-26_19-31-13.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

با کارهایی که شما انجام میدین پنل به شدت ضعیف میشه و چند وقت دیگه مانیتور نازنین‌تون ریغ رحمت رو سر می‌کشه

این خودش داره بهتون هشدار میده

اما به هر حال اگر میخواین مانیتور رو بسوزونین با مسئولیت خودتون روی دستورات مستقیم DDC - اگر پشتیبانی بشه - مانور بدین تا این پیام حذف بشه و زودتر از شر این مانیتور مزاحم راحت بشین.

لینک به دیدگاه

17 ساعت قبل، EHSANRF گفته است:

سلام دوست من

با کارهایی که شما انجام میدین پنل به شدت ضعیف میشه و چند وقت دیگه مانیتور نازنین‌تون ریغ رحمت رو سر می‌کشه

این خودش داره بهتون هشدار میده

اما به هر حال اگر میخواین مانیتور رو بسوزونین با مسئولیت خودتون روی دستورات مستقیم DDC - اگر پشتیبانی بشه - مانور بدین تا این پیام حذف بشه و زودتر از شر این مانیتور مزاحم راحت بشین.

خیلی ممنون 🤣 حالا چطوری این کازی که گفتین رو انجام بدم؟

یه همچین برنامه ای نصب کردم چطوری انجام بدم؟

afc.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بعضی مانیتور ها منو مخفی دارن مثلا با نگه داشتن دکمه پاور و منو حین روشن شدن نمایش داده میشه. سرچ کنید سطح اینترنت رو فکر کنم باشه. شاید اونجا آپشن هایی باشه که این پیغام غیر فعال بشه.

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

بعضی مانیتور ها منو مخفی دارن مثلا با نگه داشتن دکمه پاور و منو حین روشن شدن نمایش داده میشه. سرچ کنید سطح اینترنت رو فکر کنم باشه. شاید اونجا آپشن هایی باشه که این پیغام غیر فعال بشه.

یه همچین چیزی پیدا کردم ولی نمیدونم کدومشه

photo_2021-10-27_18-23-27.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۲ ساعت قبل، RED گفته است:

والله از اینجا به بعد دیگه ریش و غیچی دست خودته. یا پیدا میکنی، یا نیست، یا میزنی مانیتور رو بریک میکنی. ای کاش میتونستم بیشتر راهنمایی کنم ولی در توانم نیست متسفانه.

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، RED گفته است:

photo_2021-10-27_18-23-27.jpg

اینجا منو مخفی است.

قبل از دستکاری حتما عکس بگیرید

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

موفق شدید؟ منم مشکل مشابه شما رو دارم

لینک به دیدگاه

۱۵ ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

موفق شدید؟ منم مشکل مشابه شما رو دارم

نه هیچ راهی پیدا نکردم متاسفانه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...