رفتن به مطلب

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز انجمن 

من تو hiveos  به استخر ethermine   وصل هستم  زمانی که میخواستم آدرس کیف پول بدم یه  note گذاشته بود که آدرس صرافی نزنید . 

و من مجبور شدم آدرس تراست ولت بذارم .

مشکلی که دارم اینه که دوباره باید یه هزینه زیاد برای انتقال از trust walet  به کیف پول صرافی بدم تا بتونم اونجا تبدیل به ریال کنم

از دوستان کسی هست راهنماییم کنه که آیا کیف پول صرافی هم میشه داد تا  2 بار هزینه کارمزد دوباره ندم  ؟ یا پیشنهاد جدید بهم بده که این هزینه ندم 

ممنون میشم وقت بذارید و راهنمایی کنید 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Mehdifakhrabadi گفته است:

سلام دوستان عزیز انجمن 

من تو hiveos  به استخر ethermine   وصل هستم  زمانی که میخواستم آدرس کیف پول بدم یه  note گذاشته بود که آدرس صرافی نزنید . 

و من مجبور شدم آدرس تراست ولت بذارم .

مشکلی که دارم اینه که دوباره باید یه هزینه زیاد برای انتقال از trust walet  به کیف پول صرافی بدم تا بتونم اونجا تبدیل به ریال کنم

از دوستان کسی هست راهنماییم کنه که آیا کیف پول صرافی هم میشه داد تا  2 بار هزینه کارمزد دوباره ندم  ؟ یا پیشنهاد جدید بهم بده که این هزینه ندم 

ممنون میشم وقت بذارید و راهنمایی کنید 

چه ارزی براتون انتقال میده ؟  اگر ادرس  صرافی بدید چی میشه واریز نمیشه ؟ سعی کنید به ولتی انتقال بدید که خود کیف پول امکال اکسچنج داشته باشه. 

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

ارز اتریوم ماین میشه ، مشکل اینه که من 1 ماه طول میشکه تا 1 دهم برداشت کنم ( تا یک دهم نشه اجازه برداشت نمیده) ، میترسم بعد از یک ماه موقع ریختن بگه به آدرس ولت صرافی نمیتونم بریزم

لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، Mehdifakhrabadi گفته است:

ارز اتریوم ماین میشه ، مشکل اینه که من 1 ماه طول میشکه تا 1 دهم برداشت کنم ( تا یک دهم نشه اجازه برداشت نمیده) ، میترسم بعد از یک ماه موقع ریختن بگه به آدرس ولت صرافی نمیتونم بریزم

تو محیط ویندوز اگر ماین کنید خیلی دستتون بازه برای  انتخاب نرم افزار حتی شرایطی فراهمه که بدون هیچ کارمزدی( کارمزد تقریبا صفر)   مبلغش رو انتقال بدید و نهایتا  تبدیل به ریال کنید .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...