رفتن به مطلب

پاور برای ماینر (یک یا دو کارت)

Recommended Posts

سلام دوستان 

یک پاور میخواستم بگیرم برای ماین کردن یکی دوتا کارت با مصرف برق کم ( تو رنج 5500xtمثلا)، ولی یکم گیج شدم که غیر از کانکتور های لازم و توان پاور دیگه چه عواملی می‌تونه مهم باشه. چون مثلا یه پاور ۷۰۰ وات کولر مستر هم قیمت یه پاور ۵۰۰ وات گرینه. خودم داشتم به خریدن cooler master MWe 700 bronze v2 فک میکردم که هم قیمت مناسبی داره ، هم پنج سال گارانتی(اصلا گارانتی مهمه ؟) و هم جا داره برای ارتقا و اضافه کردن کارت. 

لینک به دیدگاه

سلام

عزیزجان اولا که به جای دوتا کارت ارزون یه کارت گرون بگیر

دوما که پاور توصیه میکنم گرین بگیری گارانتیش بی نظیره و خیالت رو برای ماین راحت میکنه

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Alirezatha گفته است:

سلام

عزیزجان اولا که به جای دوتا کارت ارزون یه کارت گرون بگیر

دوما که پاور توصیه میکنم گرین بگیری گارانتیش بی نظیره و خیالت رو برای ماین راحت میکنه

ممنون از پیشنهادتون ، اگه میخواستم از اول شروع کنم حتما یه کارت خوب می‌گرفتم ولی یکی از کارت ها رو همین الان دارم (5500xt)، برای همین گفتم دوتا که شاید بعداً یکی دیگه هم اضافه کنم. 

اگه بخوام این یه دونه رو بفروشم بعد یه کارت گرون تر بخرم هم باز یه مقداری ضرر میکنم که ارزششو نداره. در کل به این نتیجه رسیدم که فعلا با همین یکی شروع کنم.

دوتا سوال ، یکی اینکه آیا اصلا پاور ها به این راحتی خراب میشن که نیازی به گارانتی باشه؟

ثانیا گارانتی ها گردن میگیرن راحت یا اینکه آدم رو بیچاره میکنن تا تعویض کنن؟

ویرایش شده توسط hujabbas
کامل کردن
لینک به دیدگاه

۳۳ دقیقه قبل، hujabbas گفته است:

ممنون از پیشنهادتون ، اگه میخواستم از اول شروع کنم حتما یه کارت خوب می‌گرفتم ولی یکی از کارت ها رو همین الان دارم (5500xt)، برای همین گفتم دوتا که شاید بعداً یکی دیگه هم اضافه کنم. 

اگه بخوام این یه دونه رو بفروشم بعد یه کارت گرون تر بخرم هم باز یه مقداری ضرر میکنم که ارزششو نداره. در کل به این نتیجه رسیدم که فعلا با همین یکی شروع کنم.

دوتا سوال ، یکی اینکه آیا اصلا پاور ها به این راحتی خراب میشن که نیازی به گارانتی باشه؟

ثانیا گارانتی ها گردن میگیرن راحت یا اینکه آدم رو بیچاره میکنن تا تعویض کنن؟

فعلا که با همین شروع کنین ولی شخصا خودم حتی ضررش رو قبول میکردم و زمان فروش که رسید یه کارت قوی میگرفتم.

درباره پاور : احتمال خرابی پاور خیلی زیاد نیست ولی صرف وجود داشتن احتمال خرابی باعث میشه شما به فکر گارانتی باشین حالا اینکه پاور رو تعویض میکنن یا نه بماند ولی به طور کلی گارانتی گرین پشتتون هست و خیالتون بابت گارانتیش راحته و میدونین یه پشتوانه دارین. حداقل تجربه من با گرین اینطور بوده.

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...
در ۱۴۰۰/۸/۱۵ در ۱۵:۳۹، hujabbas گفته است:

سلام دوستان 

یک پاور میخواستم بگیرم برای ماین کردن یکی دوتا کارت با مصرف برق کم ( تو رنج 5500xtمثلا)، ولی یکم گیج شدم که غیر از کانکتور های لازم و توان پاور دیگه چه عواملی می‌تونه مهم باشه. چون مثلا یه پاور ۷۰۰ وات کولر مستر هم قیمت یه پاور ۵۰۰ وات گرینه. خودم داشتم به خریدن cooler master MWe 700 bronze v2 فک میکردم که هم قیمت مناسبی داره ، هم پنج سال گارانتی(اصلا گارانتی مهمه ؟) و هم جا داره برای ارتقا و اضافه کردن کارت. 

سلام فکر کنم 

MWE gold V2  هم هست. در ضمن پاور  دسته دوم تمیز در بخش دسته دوم لیون کامپیوتر  هم هست . به شرطی که جدید( گارانتی بالا ، غیر ریفر بدون کسر کابل) ، gold  و حداقل 650 وات باشه. ولی از اونجایی که 650 بد فروش هست . 700 وات به بالا بگیرید.  

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...