رفتن به مطلب

مشکل رم در سیستم amd

Recommended Posts

سلام دوستان من یه سیستم با مشخصات زیر تهیه کردم الان توی cpuz 64 رم با باس 1333 میشناسه اما توی تسک منیجر و بایوس فقط دو اسلات رو رو فعال نشون میده

x570ud

cpu 5950x

ram tridentz neo 2*16=2

psu 750 گیگا

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

خب باس اصلی رم چند قراره باشه؟ توی سییپو زد نصب فرکانس رو نشون میده، یعنی در اصل 2666 هست. اگه باید بالاتر باشه، باید d.o.c.p رو فعال کنید

چیزی که اینجا نوشتید، 2 تا رم هست! خب درست داره شناسایی میشه دیگه!

لینک به دیدگاه

۱۴ دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

خب باس اصلی رم چند قراره باشه؟ توی سییپو زد نصب فرکانس رو نشون میده، یعنی در اصل 2666 هست. اگه باید بالاتر باشه، باید d.o.c.p رو فعال کنید

چیزی که اینجا نوشتید، 2 تا رم هست! خب درست داره شناسایی میشه دیگه!

دو جفت رم 32 گیگ هست باس اصلی هم درست فرمودید 2666 هست با 16-18-18-38

یک جفت توی بایوس فعال نشون میده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 ساعت قبل، rostam2142 گفته است:

دو جفت رم 32 گیگ هست باس اصلی هم درست فرمودید 2666 هست با 16-18-18-38

یک جفت توی بایوس فعال نشون میده

حجم رم کاملا شناسایی میشه؟ اگه میتونید با یه نرم افزار تست ببینید کل حجم رم قابل استفاده هست یا نه!

اول از همه یک جفت یک جفت توی اسلات های مختلف رم رو امتحان کنید، اینجوری که جفت اول، ابتدا توی اسلات 1و3 و بعدش توی 2و4 و همینطور برای جفت دیگه رم ها،اینجوری میشه مطمئن شد همه رم ها سالمه.

بایوس رو هم اپدیت کنید.

اگه نشد، احتمالا مجموع رنک های رم ها، از مجموع رنک رمی که مادربرد ساپورت میکنه بالاتره و همین باعث شده نتونه کل رم هارو شناسایی کنه.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

۱۲ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

حجم رم کاملا شناسایی میشه؟ اگه میتونید با یه نرم افزار تست ببینید کل حجم رم قابل استفاده هست یا نه!

اول از همه یک جفت یک جفت توی اسلات های مختلف رم رو امتحان کنید، اینجوری که جفت اول، ابتدا توی اسلات 1و3 و بعدش توی 2و4 و همینطور برای جفت دیگه رم ها،اینجوری میشه مطمئن شد همه رم ها سالمه.

بایوس رو هم اپدیت کنید.

اگه نشد، احتمالا مجموع رنک های رم ها، از مجموع رنک رمی که مادربرد ساپورت میکنه بالاتره و همین باعث شده نتونه کل رم هارو شناسایی کنه.

من 64 گیگ رم دارم توی تسک منیجر و بایوس 32 گیگ نشون میده ولی توی سی پی یو زد 64 گیگ نشون میده نمیدونم داستان چیه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...