رفتن به مطلب

فروش مانیتور۲۱.۵اینچ VP 228HE ایسوس

Peyman.S
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود.

قصد فروش مانیتور قدیمیم رو دارم.مانیتور در تاریخ ۱۳۹۹/۱/۲۵از دیجیکالا خریداری شده.حدود یک سالی شایدم بیشتر فکر کنم از گارانتی مروارید اسپیرو مونده.زمان دقیقش رو با اسکن بارکد روش میتونید استعلام کنید.واقعا تمیزه.پلاستیک های روی پایه اش هنوز کنده نشده.من کلا آدم وسواسی هستم! پیکسل سوخته یا گیر کرده نداره.از نظر فنی کاملا سالمه فقط یک مشکل ظاهری داره.به دلیل بی احتیاطی رو قسمت سمت راست پایین صفحه یه خط خیلی خیلی کوچیک و سطحی افتاده که فقط وقتی مانیتور خاموشه مشخصه و تو حالت روشن به هیچ وجه معلوم نیست.تو عکس سعی کردم نشون بدم.(کلا همیشه رو نور کم از مانیتور استفاده میکنم)

قیمت روز محصول ۴۵۰۰هستش ،قیمتی که بنده می‌زارم ۲ میلیون و پانصد ناقابل.

https://meghdadit.com/product/63459/asus-vp228he-full-hd-gaming-monitor/

بنده ساکن شهرستان بندرانزلی هستم.به دلیل حساس بودن کالا فقط با تیپاکس ارسال میکنم.هزینه ارسال با خریداره.مسئولیت ارسال به عهده خریدار هستش.بنده نهایت تلاشم رو برای بسته بندی میکنم ولی مسئولیتی در قبال آسیب دیدن کالا توسط تیپاکس قبول نمیکنم.حتما اول واریز بعد ارسال.هیچ عجله ای هم برای فروش ندارم.

یه نکته ای رو راجبه بسته بندی بدم.دیجیکالا زحمت کشیده بود و مانیتور رو داخل یه کارتن کلفت دیگه قرار داده بود.یعنی علاوه بر کارتون خودش یه کارتون دیگه هم داره.بنده هم با پلاستیک حباب دار میپوشونمش ولی باز با این حال مسئولیتش به عهده خریداره.

IMG_20211113_144319.thumb.jpg.7577fe8e69bcc5906d4445bedaecbfad.jpg

IMG_20211113_144904.jpg

IMG_20211113_145439.jpg

IMG_20211113_183133.jpg

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

موجوده.

عین همین مانیتور تو قسمت دست دوم لیون ۲۹۰۰ قیمت خورده. :)

لینک به دیدگاه

فروخته شده به کاربر @AnSaWR براشون ارسال هم شده.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...