رفتن به مطلب

Asus TUF GT301 فن کیس

Ario.G
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان ، به تازگی این کیس رو خریداری کردم و مدل مادربوردی که روش بستم Asus TUF B460 Plus هستش ، کیس رو پس از اسمبل روشن کردم و ال ای دی هاش روشن میشه اما خود فن ها شروع به حرکت نمیکنه ، فن سی پی یو و کارت گرافیک حرکت میکنه اما کیس نه ، اگه راه حلی سراغ دارین لطفا بگین هر اطلاعاتی حتی اینکه کدوم پورت مربوط به برقش میشه هم راهنماییه خوبیه.

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

مدل دقیق کیس چیه

مدل دقیق فن چیه

فن دو کابل داره احتمالا، دو تا کابلش وصلن؟

لینک به دیدگاه

سلام

دوست گرامی

خب تا سوکت برق فن رو وصل نکنید که فن ها روشن نمیشوند

از 3 فن جلو کیس شما یک تبدیل 3 به 1 اومده و هر 3 فن یکی شدند و یک سوکت 3 یا 4 پین بیرون اومده (دقیق یادم نیست 3 یا 4 پین بود برای فن های این کیس )

مادربرد شما هم که 5 تا هدر برای برق مستقیم داره به هر کدوم خواستید میتونید وصل کنید ( مهم نیست 3 یا 4 پین باشه برای فن ها فقط خار بره داخل کشویی سوکت مادربرد )

ویرایش شده توسط Ehsan.k
لینک به دیدگاه

از هردو شما دو عزیز ممنونم ، مشکل بر طرف شد ، سوکت برق فن های این کیس (GT301) با کیس قبلیه من (Green Z2+ Hero) فرق داشت بخاطر همین متوجه مشکل نشده بودم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...