رفتن به مطلب

بررسی کارایی پردازنده ۳۵ واتی RYZEN 3 4300GE در حالت اورکلاک، آیا از پس اجرای بازی های روز بر میاید؟

Blueman6
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

21 ساعت قبل، Danialdaneshmand گفته است:

ممنونم. پس فقط برای گرافیک داخلی هست.

مادربورد من Biostar X470 GT8 هست. احیانا این تنظیم ارتباطی به Above 4G Decoding هم داره؟

بله صرفا گرافیک مجتمع.

با تغییرش، Above 4G Decoding رو هم فعال میکنه ولی ارتباطی نداره.

در واقع حتی resize bar هم ربط نداره و فعال و غیر فعال سازی CSM هست که گزینه انتخاب حجم بیشتر رو فعال میکنه.

وقتی resize bar فعال میشه، نه تنها Above 4G Decoding فعال میشه، بلکه CSM هم تغییر میکنه بصورت اتوماتیک.

من متاسفانه نتونستم تنظیمات بایوس این مدل رو پیدا کنم.

ویرایش شده توسط Blueman6
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۳۲ دقیقه قبل، Blueman۶ گفته است:

بله صرفا گرافیک مجتمع.

با تغییرش، Above 4G Decoding رو هم فعال میکنه ولی ارتباطی نداره.

در واقع حتی resize bar هم ربط نداره و فعال و غیر فعال سازی CSM هست که گزینه انتخاب حجم بیشتر رو فعال میکنه.

وقتی resize bar فعال میشه، نه تنها Above 4G Decoding فعال میشه، بلکه CSM هم تغییر میکنه بصورت اتوماتیک.

من متاسفانه نتونستم تنظیمات بایوس این مدل رو پیدا کنم.

یه مقدار راجع به این مقادیر خوندم به این دو مورد برخوردم :

NVIDIA Resizable BAR technology gives a system's CPU direct access to the entire GPU frame buffer. Multiple CPU to GPU transfers can be made concurrently instead of being queued, leading to a performance boost for memory-intensive games and workloads.

If you're looking to use Resizable BAR with an Nvidia card, you'll need one of their new GeForce RTX 3000-series GPUs paired with a 10th- or 11th-gen Intel CPU or AMD 5000 series CPU

توی یوتیوب هم فکر کنم خاطرم هست فعالش میکردن برای افزایش فریم ریت توی گیم یا Stability بیشتر. فکر کنم 1% های Low رو افزایش میداد و سکته های ناگهانی یا افت فریم رو خیلی بهبود میداد.

طبق این فکر کنم با GPU مجزا هم میشه به نتیجه خوبی رسید. فقط این جمله دومی عجیب بود برام نمیدونستم برای نسل 10 به بعد یا رایزن سری 5 هست. بنظرم اومد قبل از اینا هم استفاده میشد. یا اگر اینطوره چطور این آپشن توی مادربورد من که قدیمیتره هم هست؟ البته فکر کنم بایوس رو یکی دو سال پیش آپدیت کردم.

لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، Danialdaneshmand گفته است:

یه مقدار راجع به این مقادیر خوندم به این دو مورد برخوردم :

NVIDIA Resizable BAR technology gives a system's CPU direct access to the entire GPU frame buffer. Multiple CPU to GPU transfers can be made concurrently instead of being queued, leading to a performance boost for memory-intensive games and workloads.

If you're looking to use Resizable BAR with an Nvidia card, you'll need one of their new GeForce RTX 3000-series GPUs paired with a 10th- or 11th-gen Intel CPU or AMD 5000 series CPU

توی یوتیوب هم فکر کنم خاطرم هست فعالش میکردن برای افزایش فریم ریت توی گیم یا Stability بیشتر. فکر کنم 1% های Low رو افزایش میداد و سکته های ناگهانی یا افت فریم رو خیلی بهبود میداد.

طبق این فکر کنم با GPU مجزا هم میشه به نتیجه خوبی رسید. فقط این جمله دومی عجیب بود برام نمیدونستم برای نسل 10 به بعد یا رایزن سری 5 هست. بنظرم اومد قبل از اینا هم استفاده میشد. یا اگر اینطوره چطور این آپشن توی مادربورد من که قدیمیتره هم هست؟ البته فکر کنم بایوس رو یکی دو سال پیش آپدیت کردم.

درسته تکنولوژی resize bar در صورت داشتن شروطی و البته پشتیبانی خود بازی از این قابلیت، باعث بهبود فریم ریت میشه ولی به حجم حافظه چیزی اضافه نمیکنه و مربوط به دسترسی مستقیم به حافظه کارت گرافیک هست.

این قابلیت که اولین بار توسط amd معرفی شد، اسمشو SAM یا smart access memory گذاشت و همزمان هم با rx 6000 بود.

از نظر amd شرط استفاده از این قابلیت، ترکیب

۱) پردازنده های ryzen 3000 به بعد 

۲) داشتن مادربوردی که از این قابلیت پشتیبانی بکنه (در حال حاضر اکثر مادربورد های am4)

3) کارت های گرافیک سری rx 6000 به بعد 

هست و البته اینتل و انویدیا هم اعلام کردن که تولیداتشون تحت نام resize bar از این تکنولوژی پشتیبانی میکنن ولی صرفا در حد اسم هست و در عمل و در تست ها نشون داده شده که بر خلاف amd، برای اون دو شرکت هیچ تاثیر مثبتی در بهبود فریم ریت نداره.

در حال حاضر هم تعداد بازیهایی که در اونها از این قابلیت پشتیبانی میشه از تعداد انگشت های یک دست بیشتر نیست.

نکته اینجاست که در کارت های rx 6000 از حافظه ای فوق العاده سریع به اسم infinity cache استفاده شده که وجه تمایز و تفاوت با بقیه هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...